כ מי מכיר את שירה מבת ים - סקס אדיר

מי מכיר את שירה מבת ים

1
עכשיו רק ניתקלתי במודעה שלה- שירה 054-2504051
מפרסמת ביד 2 דיברתי איתה בנייד והיא לא מוסרת פרטים מינים בטלפון רק במקום.
בהחלט היא רומזת שיש הרפיה הבאסה שהיא לא מפרטת בנייד אם יש בודי מסאג' יש אוראלי אקסטרות וכ'ו.
היא טוענת שהיא ממקומת בדירה חדשה דיסקרטית על חוף בת-ים והיא לא מקבלת כל יום.
מחיר 300 שקל עד שעה בהחלט חריגה רצינית למוטו שלי.
למרות זאת אם אף אחד לא מכיר אני מוכן לדגום.
קישקשתא יש לך משימה,לא הטרדתי אותך כבר חודש אז תפשיל שרוולים צחוק
שב"ש

הפרופסור2013-04-08 17:56:29
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מי מכיר את שירה מבת ים

6
חייב לספר לכם על חוויה שעברתי איתה דבר ראשן היא מטר 70 בערך בלונדית/שטנית צעיר כבת 25-28 יפיפיה בפנים היא באה אלי עד הבית דיברנו בהתחלה הצעתי לה משהו לשתות עזרתי לה וישר היא עלתה על חוטיני דק וורד שקוף בלי חזיה ויש לה חזה בינוני עומד פשוט משובח התחילה במסאז ולא יכולתי להיתאפק ישר היסתובבתי והיא צחקה ניסתי לנשק ואחרי כמה ליקוקים באוזן נקודת חולשה שלה היתשקנו היא שפכה עלי שמן ועיסה לי את הרגלים שיחק לי בחריץ ואפילו דחפה אצבע היה מענג מאוד ובלי לבקש ההיא התחילה לשאוב אותו אמרתי לה שתבוא מעלי וירדתי לה הכוס שלה נקי בטירוף היא טעימה ומרטיבה בשניות אחרי שעוד שניה גמרתי ביקשתי שהיא תסתובב היא לא רצתה אבל שכנעתי אותה בלחשיה באוזן שהיא תקבל עוד 100 שקל זיינתי אותה כל כך חזק והיה באמת תענוג גמרתי וכן הכל היה עם קונדום ישלה גוף מטורף
חברה היא נכס ! ראיתי ודגמתי הרבה אבל היא בין הטובות שישש וזה לא מסע יחצנות !!! זה מספר למי שמעוניין 0542504051

מי מכיר את שירה מבת ים

8
הודעה ראשונה , אז מתנצל מראש

במספר הזה עונה בחורה בשם טל ,
להבנתי אין לה מקום משלה , באה ללקוח , יש לה את הקבועים שלה , עושה בדרך כלל 2 עבודות ביום.
התקשרתי אליה ב 14:30,אמרה במקרה היא פנויה היום ,
מבקשת 350 ₪ לשעה ולא ממש מפרטת מה זה כולל
מגיעה לבית, קצת דיבורים והכרות , נראית כבחורה בסביבות ה-30 , כ 1.70 ,מטופחת, חזה בינוני עומד יפה ,יש בטן מאד קטנה.
הורידה את כל הבגדים ,מתחילה בעיסוי נעים ,עם שמן , אוהבת לדבר לא מעט ,
עברה למציצה בינונית עם קונדום ושלא גמרתי עברה לידני , גמרתי לה על החזה ,
לאחר מכן חזרה לעיסוי רגיל שוב ,
אמרה שאין מצב לתוספות (לא סקס, לא אנאלי)
לא מלחיצה , היתה מעל לשעה , בסך הכל בחורה נחמדה

לסיכום :
טל כבת 30 , נראית לא רע ,חזה עומד ויפה
מנסה לרצות את הלקוח ,בלי לחץ

פרטיות - בבית הלקוח
עיסוי - 7
מציצה מקונדמת - 5
עבודה ידנית - 7

מי מכיר את שירה מבת ים

9
הייתי אצלה עכשיו, עכשיו היא שרון - במודעה ביד 2 כתוב שהיא מראשון אבל היא ממוקמת בבת ים.
אחת הנפילות הכואבות ביותר. 30 דקות של עיסוי סביר ואז הרפיה. עשיתי טעות שאמרתי לה שמהרפיה לבד זה לא מספיק - כי היא פשוט הפסיקה לעשות. היא אמרה שהיא עייפה ונתנה לי כל מיניי המלצות.
את ההמלצות שעלו לי 300 ש"ח אני אתן לכם בחינם.
א) לפני שבאים אליה צריך ללכת לגבר עם שרירים - הוא ייתן לי מסג' ממש טוב ואז לבוא אליה למסג' משלים.
ב) אפשר ללכת הביתה ושם לעשות ביד (היא ממש אמרה לי את זה)
ג) בפעם הבאה לקבוע אתה בחדר שזה עולה 400 ש"ח.
הקיצר עשתה עליי סיבוב יפה...

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”