כ ספא חדש ביד אליהו - סקס אדיר

ספא חדש ביד אליהו

1
ברחוב החרוץ נפתח ספא חדש לא רחוק מהיכל נוקיה מול המכון טסטים.
קפצתי לבדוק והתאכזבתי.
כניסה לא דיסקרטית למרות שמדובר ברחוב יחסית צדדי ושקט ( בשעות הערב הרחוב ריק.. אבל בבוקר יש תנועה ערה באזור)
מקום משופץ ואסתטי.
היו במקום 2 בחורות מבוגרות בשנות ה40 להערכתי.
אחת רוסיה ואחת דרום אמריקאית.
לא נראות טוב לטעמי וגם מבוגרות.
ויתרתי והלכתי.
אם מישהו היה ומצא שם מישהי מעניינית מתבקש לדווח.
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.

ספא חדש ביד אליהו

2
הי,

דווקא הייתי. אמרו שעברו לשם מבית קליפורניה.

נכנסתי עם איזבל השובבה, ידידתי משכבר הימים.

במקום היו גם אניטה וורוניקה למי שמכיר.
אמרו שגם גלית (זו שהיתה בקרליבך ולפני כן בבית קליפורניה) עובדת שם בערבים.

ראיתי שם בחורה חדשה צעירונת בת 22 רזה וקומפקטית בשם קוראל (נדמה לי שמשמעות השם השה היא כוכב ים/אלמוג או משהו כזה...) חזה קטן, שיער שחור... נראית בחורה שקטה ונחמדה...הבנתי כי היא עובדת בקרים...

עדיין לא נכנסתי איתה (לא נעים מאיזבל..)

המקום עצמו אסתטי ומושקע - יותר מהמקום שהיה בבית קליפורניה...למעט הכניסה שבשעות היום אולי לא כל כך דיסקרטית אבל בשעות הערב והלילה המקום והרחוב שקטים מאוד.

סה"כ מאחל לבנות בהצלחה... הן צריכות את זה... זה לא עבודה קלה.. עם כל הדרישות של הלקוחות...

דווחו אם יש במקום מציאות חדשות...

גלשני

ספא חדש ביד אליהו

3
חברים שלום,

אני כותב שוב, כי הבטחתי לידידתי איזבל.

אתמול הייתי שוב אצלה וסיפרתי לה על הפוסט בפורום שאיזכר אותה (דרום אמריקאית, כפי שנכתב בפוסט).

היא אמרה שהיא יודעת מי כתב את הפוסט הזה וזוכרת שהיה וקיבל ממנה פרטים על השירות, אך לא היה מרוצה מהפרטים שנתנה לו ובחר לבסוף שלא להיכנס.

לטענתה, הוא בדק וביקש אפשרות ל"אקסטרא" , דבר שאיננו מצוי אצלה ב"תפריט". האמת, שאני כטיפוס רגוע ו"בוגר" יחסית, לא נוהג כבר לבקש "אקסטרות" מבנות, אלא זורם איתן, וחשובה לי גם תקשורת עם המעסה אווירה וכו'. הפריטים ה"סטנדרטים" בתפריט מספקים אותי בדרך כלל...בייחוד אצל מי שיודעת לתת אותם (ואיזבל כזו...).

לטענתה כאשר סירבה ל"אקסטרא" כאמור, הוא אמר לה, שחבל שהיא לא עושה "אקסטרות" כי הוא מאלה שכותבים בפורום והוא כבר יכתוב עליה בפורום...

היא ביקשה ממני שאכתוב על כך בפורום כדי ש"קולה גם ישמע"...

אני את חובתה כלפיה מילאתי...ואקווה שאתוגמל בהתאם... (לא צריך "אקסטרא"...).

גלשני
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”