בחלונות? זהו שלא.
עשיתי סיבוב ביום הראשון בחלונות כמובן, ומכל עבר ניבטו להן פצצות שלא מהעולם הזה.
אולי אני לא ותיק בתחום, אבל ממה שקראתי פה רוב הבנות בארץ לא היו נכנסות אפילו לפרסומחת במגזיני גברים.
חזרתי לחדר, אמרתי בתור התחלה נזרום, נלך על מישהי ממוצעת מינוס.
למה? רק אלוהים יודע, זה מה שהרגשתי שאני צריך לפעם ראשונה.
גלשתי באתר זנות ידוע מאד בהולנד, מצאתי מישהי בשם אניס שלוקחת 50 יורו לחצי שעה, מראה ממוצע, מלאה יחסית בת 27.
קבענו(בווטסאפ), הגעתי אליה אחרי נסיעה קצרה בחשמלית, עליתי עחיה לדירה.
עכשיו - אני לא יודע איך להתנהג עם זונות, מודה. יותר מאשמח אם תתנו לי הערות על ההתנהגות שלי ואיך צריך להתנהג.
אחרי שעליתי אליה לדירה, נשיקה על הלחי מה קורה וזה וישר התחלתי להתפשט.
ביקשה את הכסף קודם, קיבלה והלכנו לחדר.
התחלנו להתנשק, התעכבתי לה על השדיים(שהיו נהדרים, פלוס אחד אצלה) וקיבלה כבונוס ירידה קצרה עם אצבעות.
ביקשתי ממנה למצוץ לי, שכבתי על הגב והתחילה למצוץ(ללא קונדום כמובן).
שמעו, זהפאקינג היה אחת המציצות הטובות בחיי.
חיסלה לי את הזין ולא השאירה ממנו זכר, כולו היה התוך הגרון שלה, ליקקה היטב את הביצים.
ההיילייט היה ליקוק מתחתית הביצים עד לקצה הזין, פשוט אגדי.
הייתי צריך להרים לה את הראש פעמיים כדי שלא אגמור לה לתוך ואטביע אותה.
היא שאלה אם אני רוצה לזיין אותה, ביררה האיזה תנוחה ביקשתי מעל.
עלתה עליי, היא זזה ועשתה את כל העבודה(לא זיון מדהים), גמרתי בתוכה.
אחרי הגמירה היא התנשקנו, הלכתי להתלבש תוך כדי דיברנו בקטנה..היא מגיעה מרומניה.
מי שיש לו פטיש למראה הזה בהחלט שווה ביקור אצלה כתבו לי בפרטי ואביא לכם פרטים, מציצה אלוהית. תגידו לה שאני שלחתי אתכם(;
-----------------------------------------------
אתמול יצאנו למסיבה, עישנו שתינו יצאנו מהמועדון בסביבות 2 וחצי.
החרמנות עלתה לי בטירוף, חזרנו למלון(כמה דקות מהחלונות) התקלחתי(אין מצב שאגיע לזיון כשאני מסריח) ויצאתי עם חבר לחלונות. הלכנו ברוב הראשי, הדוגמניות כרגיל ניבטו מכל עבר והשוויצו בשדי הסיליקון שלהן.
אמרתי לעצמי שנעלה ברמה לאט לאט ולא בפעם אחת(לא מבין את ההיגיון שלי, מצטער), הלכתי לאחת מהסמטאות הצדדיות של הרחוב הראשי.
היה 2 חלונות, אחת בלונדינית שנראית טוב, השנייה לטינית עם גוף פצצה.
תכננתי ללכת על הבלונדה, אבל מישהו הקדים אותי אז זרמתי על הלטינית, שאלתי אותה מה המחיר שלה, אמרה לי 50 יורו.
שאלתי "למה?" ענתה לי "מציצה וזיון", אמרתי סבבה ונכנסתי.
שאלה מאיפה אני, הציעה לי קוק, וישר אחרי שהתפשטתי שמה קונדום ומצצה 2 דקות די בזלזול לדעתי.
אחרי 2 דקות שאלה "בא לך לזיין אותי?" קמה הסתובבה והתחלתי לזיין אותה בדוגי..אחרי כמה דקות זיון וגניחות נעימות לאוזן השפרצתי לתוכה את שאריות חרמנותי.
היום בערב היום האחרון באמסטרדם, ואני לא אתפשר על פחות מבלונדינית גבוהה רזה עם פנים יפות. נעדכן.