דווקא כל החוויה לטעמי זה להתנתק לגמרי, שמחתי שאין ישראלים.
אני חושב שמשהו כמו 30-40 אחוז מההיצע במיוחד בפאטאיה זה ליידי בוי, יכול להיות שאני טועה כי
בניגוד לבחורות רגילות הן משווקות את עצמן באגרסיביות לכן נוצר רושם שיש הרבה מהן.
למרות זאת לאחר שבועיים הגעתי למצב שאני ישן מידי פעם לבד יום יומיים ולא לבד כי אין מה לזיין אלא כי
אני לא מוכן להתפשר על סוג ב'. לא תמיד אתה מוצא מה שמתאים לך במועדון, לא תמיד יש לך כוח לעבור
ממועדון למועדון, לא תמיד המחיר מתאים. אכן בגוגו יקר אבל אני חושב שלחוויה חד פעמית זה שווה
וזה אולי הדבר היחיד שאני מצטער שלא עשיתי (לקחת כוסית על מהגוגו בבאראקה).
אגב לא כל הגוגואים יקרים כמו הבאראקה. יש ממוצע של משהו כמו 3 כוסיות לגוגו נורמלי שהיית מוכן לעשות ולשלם .
אני מציע לך לבקר בבאראקה אפילו רק כדי לקבל אינדיקציה, זה לא עולה כניסה באף גוגו ואתה יכול לקנות בירה ב50 באט (ההכי זולה) ולעשות עם עצמך קצת חושבים, שים לב שיש הרבה בחורות שעובדות בגוגו ולאחר סיום משמרת הולכות למועדון.
לגבי עניין השותפים אני דווקא מאוד נהנתי מהלבד וכל מי שלקחתי היה תמיד ללונג ולפעמים גם לכמה ימים.
זה כל הייתרון לדעתי לעומת הארץ כי "שורט" יש בכל מקום, חוץ מזה החוויה יותר אותנטית ככה.
שים לב שלרוב התקתקניות גם לא מסוגלת לתת לך לונג.
הייתה לי נפילה אחת בתאילנד ו"באופן מפתיע" זה היה אחת שלקחתי לשורט
כי זה הדבר היחיד שהיא הסכימה והיה בא לי עליה ממש.
אם אתה הולך לכיוון של הזולחינם ואכול כפי יכולתך אכן כיוון המועדונים טוב אבל מצריך זין להסתובב ולצוד
כמו נרקומן

חוץ מזה קח בחשבון את הביץ רוד שיש שם בחורות שעומדות מפה עד להודעה חדשה על הקו של החוף במדרכה.
טיפ נוסף אם אתה לא יודע זה האתר thaifriendly. יש גם אפליקציה באדו מאוד רלוונטי לגביך בגלל שאתה מתכוון להישאר חודש.
אתה יכול להירשם בחינם ולשלוח הודעות זה פשוט מגביל אותך בזמן שליחת ההודעה
(הרשמה לחודש עולה 100 או 50 שקל כבר לא זוכר).
30% מהזיונים שלי בתאילנד היו מהאתר הזה. רובם היו בחינם תתחיל כבר מעכשיו לתת עבודה ולהכין לך את הקרקע