כ מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים - דף 2 - סקס אדיר

מחפש שותפים לתאילנד - ארץ החטאים

11
אני חושב ש30 יום זה דיי הרבה לפאטייה. אני התחלתי למחזר שם לאחר שבועיים +-
יכול להיות שבהיי סיזן זה קצת אחרת כי יש יותר בחורות ומבחר אבל אתה הולך ממש לקראת סוף ההי סיזן.
לטעמי הכי כוסיות זה בגוגו של באראקה ויש גם 2 גוגואים נוספים מוצלחים בפניה הראשונה שמאלה איך שמתחיל
הוולקינג. קח בחשבון שאם אתה באמת רציני בלהביא את הכוסית בה' הידיעה אתה צריך להגיע לבאראקה
איך שהם פותחים את הדלתות ב8 כי זה מה שהיפנים עושים וזה למדתי רק לאחר מחקר. היפנים מגיעים
לגוגו ממש בפתיחה וישר "גונבים" את ההכי שוות. זה לא שאתה נשאר עם מזבלה פשוט יש כוסית ויש דוגמנית.

תהנה ואל תשכח לדווח אצבע למעלה
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

12
[QUOTE=ravnadal]אני חושב ש30 יום זה דיי הרבה לפאטייה. אני התחלתי למחזר שם לאחר שבועיים +-
יכול להיות שבהיי סיזן זה קצת אחרת כי יש יותר בחורות ומבחר אבל אתה הולך ממש לקראת סוף ההי סיזן.
לטעמי הכי כוסיות זה בגוגו של באראקה ויש גם 2 גוגואים נוספים מוצלחים בפניה הראשונה שמאלה איך שמתחיל
הוולקינג. קח בחשבון שאם אתה באמת רציני בלהביא את הכוסית בה' הידיעה אתה צריך להגיע לבאראקה
איך שהם פותחים את הדלתות ב8 כי זה מה שהיפנים עושים וזה למדתי רק לאחר מחקר. היפנים מגיעים
לגוגו ממש בפתיחה וישר "גונבים" את ההכי שוות. זה לא שאתה נשאר עם מזבלה פשוט יש כוסית ויש דוגמנית.

תהנה ואל תשכח לדווח אצבע למעלה
[/QUOTE]

אני מקווה שאמצא שם עוד ישראלים שלא יהיה משעמם,

חחח אין ליפנים האלה בושה.. ישר על ההתחלה מתנפלים על הסחורה חחחחחיוך גדול
בגוגואים האלה לוקחים מחירים אסטרונומים אם אני זוכר נכון בסביבות 350 שקלים לשורט, אני מתכנן לקחת פרילנסריות בלבד ב 1000-1500 באט ממעודונים או מהוולקינג,

רנדל כמה זמן היית שם? לקחת בחורות מהגוגואים? ואם כן כמה עלה לך?

13
דווקא כל החוויה לטעמי זה להתנתק לגמרי, שמחתי שאין ישראלים.
אני חושב שמשהו כמו 30-40 אחוז מההיצע במיוחד בפאטאיה זה ליידי בוי, יכול להיות שאני טועה כי
בניגוד לבחורות רגילות הן משווקות את עצמן באגרסיביות לכן נוצר רושם שיש הרבה מהן.
למרות זאת לאחר שבועיים הגעתי למצב שאני ישן מידי פעם לבד יום יומיים ולא לבד כי אין מה לזיין אלא כי
אני לא מוכן להתפשר על סוג ב'. לא תמיד אתה מוצא מה שמתאים לך במועדון, לא תמיד יש לך כוח לעבור
ממועדון למועדון, לא תמיד המחיר מתאים. אכן בגוגו יקר אבל אני חושב שלחוויה חד פעמית זה שווה
וזה אולי הדבר היחיד שאני מצטער שלא עשיתי (לקחת כוסית על מהגוגו בבאראקה).
אגב לא כל הגוגואים יקרים כמו הבאראקה. יש ממוצע של משהו כמו 3 כוסיות לגוגו נורמלי שהיית מוכן לעשות ולשלם .
אני מציע לך לבקר בבאראקה אפילו רק כדי לקבל אינדיקציה, זה לא עולה כניסה באף גוגו ואתה יכול לקנות בירה ב50 באט (ההכי זולה) ולעשות עם עצמך קצת חושבים, שים לב שיש הרבה בחורות שעובדות בגוגו ולאחר סיום משמרת הולכות למועדון.

לגבי עניין השותפים אני דווקא מאוד נהנתי מהלבד וכל מי שלקחתי היה תמיד ללונג ולפעמים גם לכמה ימים.
זה כל הייתרון לדעתי לעומת הארץ כי "שורט" יש בכל מקום, חוץ מזה החוויה יותר אותנטית ככה.
שים לב שלרוב התקתקניות גם לא מסוגלת לתת לך לונג.
הייתה לי נפילה אחת בתאילנד ו"באופן מפתיע" זה היה אחת שלקחתי לשורט
כי זה הדבר היחיד שהיא הסכימה והיה בא לי עליה ממש.
אם אתה הולך לכיוון של הזולחינם ואכול כפי יכולתך אכן כיוון המועדונים טוב אבל מצריך זין להסתובב ולצוד
כמו נרקומן צחוק חוץ מזה קח בחשבון את הביץ רוד שיש שם בחורות שעומדות מפה עד להודעה חדשה על הקו של החוף במדרכה.
טיפ נוסף אם אתה לא יודע זה האתר thaifriendly. יש גם אפליקציה באדו מאוד רלוונטי לגביך בגלל שאתה מתכוון להישאר חודש.
אתה יכול להירשם בחינם ולשלוח הודעות זה פשוט מגביל אותך בזמן שליחת ההודעה
(הרשמה לחודש עולה 100 או 50 שקל כבר לא זוכר).
30% מהזיונים שלי בתאילנד היו מהאתר הזה. רובם היו בחינם תתחיל כבר מעכשיו לתת עבודה ולהכין לך את הקרקע

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

14
מבחינת הליידי בויס בבנקוק זה הכי מטורף יש בכל מקום.. ממש מגיפה, בפאטיה הרבה פחות, אני גם אחד שלא מוכן להתפשר ושהיינו במועדונים אני באמת לקחתי רק בחורות פצצות, אני יבקר גם בבארקה נראה מה קורה שם :)

לגבי גוגו באר שאתה נכנס ישר איזה בחורה באה מתחילה להתלבש עליך ולא נותנת לך מרווח נשימה ומשגעת אותך שתקנה לה משקה, זה מרגיש שאי אפשר רק לשבת ולהסתכל.

לגבי הביץ רואד קראתי שהרבה מהבחורות שם נוכלות/גנבות וצריך להזהר מהם, והבנתי שיש שם גם ליידי בויס וקשה להבחין כי חשוך,

לגבי האתר הכרויות איך אתה יודע אם הבחורות שם בכסף או לא? שלא פתאום יבואו ושילכו ממך יבקשו כסף. יצאת איתן? או ישר קבעת איתן בבית מלון?

15
אליהו תלמד כלל- אין בחורות חינם בפאטיה ושלא יספרו לך סיפורים.בוודאי שלא במועדונים וגם לא באפליקציות בסוף זה תמיד נגמר בכסף ואים לא ביום הראשון אז יותר מאוחר ובגדול.אתה תבחין בליידי בוי בחוף כי הם אלה שניגשות אלייך בהליכה מזויפת וקול צייצני.יש עוד גוגו בארים כמוזה שאחרי התאי בוקסינג בוולקינג סטריט-פפרמינט נחמד מאוד 600-800 באט קנס ו200-2500 לבחורה.
תנסה גם את מועדון וולקינג סטריט זה עם האוטו האדום בכניסה יש הרבה בחורות יפות שבאות לשם וכמובן במיקס,אינסומניה.

16
[QUOTE=מרחיב ישבנים]אליהו תלמד כלל- אין בחורות חינם בפאטיה ושלא יספרו לך סיפורים.בוודאי שלא במועדונים וגם לא באפליקציות בסוף זה תמיד נגמר בכסף ואים לא ביום הראשון אז יותר מאוחר ובגדול.אתה תבחין בליידי בוי בחוף כי הם אלה שניגשות אלייך בהליכה מזויפת וקול צייצני.יש עוד גוגו בארים כמוזה שאחרי התאי בוקסינג בוולקינג סטריט-פפרמינט נחמד מאוד 600-800 באט קנס ו200-2500 לבחורה.

תנסה גם את מועדון וולקינג סטריט זה עם האוטו האדום בכניסה יש הרבה בחורות יפות שבאות לשם וכמובן במיקס,אינסומניה.

[/QUOTE]

מרחיב גם אני קראתי באתר אחר על אותו אתר הכרויות הזה.. https://www.thaifriendly.com
היה רשום באתר השני שם שאפשר להפגש עם בחורות לסטוצים, היה רשום שצריך להרשם, לשלוח הודעות לבחורות, לחכות חודש שיהיה הרבה הודעות בחזרה ואז לעשות מנוי לחודש בשביל ליצור קשר עם הבחורות האלה.. כאילו להגיע לשם מוכן.

תודה על המידע גם קראתי באינטרנט על האזור עם האוטו האדום ההפוך.. אלך לראות את המקום :)
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”