כ סיאליס - סקס אדיר

סיאליס

1
בדרך כלל הייתי נוטל טייגר קינג....ולא אין לי בעיות זיקפה אבל יותר קל עם הכדור לשמור אותו כמו טיל...הבעייה שלאחר כמה שעות כאבי ראש וסחרחורות....באסה.
במקרה הייתי אצל רופא משפחה חדש ואמרתי לו שיש לי בעיות עם הזיקפה לא שאל יותר מידיי ודאג להסביר לי על ויאגרה לויטרה וסיאליס בסוף המליץ על סיאליס 10 מג 4 כדורים בקופסא....הולך לבית מרקחת....והופ...195 שח!!!!! 4 כדורים.....קניתי אך מה עושים להבא.....יש המלצות חברים?
חייה ותן לחיות

סיאליס

2
טייגר זה בולשיט

אל תתפתה לקנות כדורים באינטרנט כי יש מלא זיופים

סיאליס סתם יקר כי זה כדור מקורי

הכי משתלם ויאגרה תוצרת הארץ - נקרא ״תרים״
והכי חסכוני לבקש כדור של 100 ולחתוך לחצי - אז מהקופסא של 8 קיבלת 16 כדורים

גילוי נאות :
גם אני לוקח כדי למצות את הפוטנציאל ולא בגלל בעיות זיקפה
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך

סיאליס

3
אין מה לעשות, אם אתה רוצה כדור ל-36 שעות, יש לזה מחיר...
אם אתה לא מתכונן למרתון סקס, אלא צריך את זה עבור סקס רגיל, אז עדיף שתקנה את הויאגרה או הלויטרה, שעקב משך פעולתן הקצר, הן גם עולות פחות (לא מתמצא במחירים, אני מניח שפחות או יותר חצי מהסיאליס).
במקרה של הויאגרה, ועקב פקיעת הפטנט לפני שנה, אפשר גם לקנות כדורים תואמים המכילים בדיוק את אותו חומר פעיל, אבל בחצי מחיר (מה שמביא אותנו, פחות או יותר, לרבע ממחיר הסיאליס).
בארצנו למשל יש חיקוי זהה לחלוטין של חברת התרופות ״תרימה״, בשם המתבקש מאליו - ״תרים״...

סיאליס

6
לסיאחיס יש השפעה ארוכה וזה טוב עם אתה לא יודע את שעת הסקס המיועדת (למשל עם החוקית)
ואז אתה לוקח את הכדור ויש לך 36 שעות לנצל זאת לאחר כשעה של סקס ההשפעה פגע
כלומר לא מיועד למרתון סקס אלא לסקס ספונטני ולא צפוי
אם אתה יודע את שעת הסקס (כמו עם בחורה עובדת שקבעת שעה מראש) מספיק לך ויאגרה או תרים
אותם רצוי ליטול כשעה לפני הסקס
אני יותר מרוצה מתרים השפעה יותר טובה פחות כאבי ראש וזול יותר
באמצע בין הסיאליס לויאגרה/ תרים יז את הלויטה שהוא בעל השפעה של של מספר שעות וגם הוא די יקר
יש גם זריקות ומשאבה ועוד פתרונות
בכל מקרה להתייעץ עם רופא ולקנות רק בבית מרקחת לא להתפתות לשוק שחור יש זיופים שיכולים
לגרום לנזק בריאותי חמור בהצלחה

סיאליס

7
[QUOTE=frid]הכדור תרים צורך מרשם??

חנות טבע??
[/QUOTE]

״תרים״ הוא חיקוי זהה לחלוטין לויאגרה, ודורש מרשם רופא.
היות ובשניהם יש בדיוק אותו החומר הפעיל, אני מניח שאפשר לקבל אותו עם מרשם של ויאגרה, כמו שאפשר לקבל תרופות רגילות של חברה מתחרה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”