שלום לכולם,
אני וחבר מתכננים לטוס לתאילנד ובעיקר לשהות בדגש על פטאיה וגם קצת בבנגקוק מסוף מאי עד אמצע יוני ורצינו לדעת כמה דברים לפני שאנחנו טסים -
1. איך המזג אוויר בערך(בהערכה גסה) בפטאיה ובנגקוק בתאריכים האלו והאם כדאי בכלל?
2. יש לכם בתי מלון קרובים לווקינג(עד 2 קילומטר בערך) סטריט טובים ומומלצים שאפשר להכניס לשם בחורות(גסט פרינדלי) שלא מפוצצים בישראלים?
3. אני מבין שזה נחשב לא העונה(למרות שאין דבר כזה בתאילנד) אבל יש פחות תיירים, השאלה אם זה בא לידי ביטוי גם בעניין עם הבחורות?
4. הבנתי גם שהמחירים יורדים, אז מה המחירים של הבנות? סתם לדוגמא, מה המחיר של לאסוף בחורה מפאב / מועדון? מהים? כמה עולה לי ללונג?
* חברים אני יודע שיש תשובה בערך לכל השאלות האלו כאן אבל הן ספציפיות לחודשים האלו.. לראות בכלל האם כדאי לסגור!
תודה!
שאלות בנוגע לפטאיה
2 מזג אוויר חם כרגיל אך הרבה גשם שלא בהכרח מפריע
כמעט כל האיזור לא יותר משני קילומטר מהוולקינסטריט
99.9 מהמלונות לא מפוצצים בישראלים
מחירים של הבנות (זונות)
מהחוף 500 עד 1000
מהבארים 1000 עד 2000 + 300 עד 500 לבאר
מהמועדונים 2000 עד 4000 + 500 עד 700 למועדון
המחירים בבהטים
תהנה תמיד טוב בתאילנד
יש מצב שגם אני אהייה שם
אז להתראות
שאלות בנוגע לפטאיה
5Guliver - רוב המלונות הן guest friendly חוץ מאולי ההכי יקרים.
המלצה שלי פשוט תשלח הודעה למלון לפני שאתה מזמין
תאילנדולג וחוקר יבשת אירופה
שאלות בנוגע לפטאיה
6אני מסיים עכשיו סיבוב בפאטאייה.
ניתן לכם כמה תובנות שארחיב עליהם בהמשך:
1. גן עדן למסאזים עם הרפיות. בכלום כסף שעה עם שתי הרפיות ומסאז מפנק גם מבנות חמודות מאד.
2. מי שמחפש זונה במובן המלא של המילה ואיך שאני תופס זונה לא ימצא אותה בפאטאייה. משפט קשה לעיכול ואני ארחיב עליו בהמשך.
3. הדרך היחידה עבורי להנות מסקס בפאטאייה דורשת המון זמן חיפוש כי אמנם ההיצע גדול אבל 95 אחוז לא ברות זיון מבחינתי, 4.99 אחוז ממוסחרות מידי (שימו לב להבדל במינוח... מקצועיות זה משהו אחר לגמרי מבחינתי). בשביל 0.01 האחוז הנותרים אני לא אתאמץ. מעדיף להשקיע את המאמץ בקייב.
זה סיפתח לדיווח ארוך שאני אתן בהמשך.
1. גן עדן למסאזים עם הרפיות. בכלום כסף שעה עם שתי הרפיות ומסאז מפנק גם מבנות חמודות מאד.
2. מי שמחפש זונה במובן המלא של המילה ואיך שאני תופס זונה לא ימצא אותה בפאטאייה. משפט קשה לעיכול ואני ארחיב עליו בהמשך.
3. הדרך היחידה עבורי להנות מסקס בפאטאייה דורשת המון זמן חיפוש כי אמנם ההיצע גדול אבל 95 אחוז לא ברות זיון מבחינתי, 4.99 אחוז ממוסחרות מידי (שימו לב להבדל במינוח... מקצועיות זה משהו אחר לגמרי מבחינתי). בשביל 0.01 האחוז הנותרים אני לא אתאמץ. מעדיף להשקיע את המאמץ בקייב.
שאלות בנוגע לפטאיה
7[QUOTE=אוליגופול]אני מסיים עכשיו סיבוב בפאטאייה.
[/QUOTE]

[/QUOTE]