כ הצעה מבזה - סקס אדיר

הצעה מבזה

1
יום שני בלילה הגעתי בסביבות חצות לחולון, קצת אחרי החניה של השופרסל אם השופרסל נמצא מצד ימין שלי עמדה מישהי חדשה שלא ראיתי לפני גוף טוב מאוד ביחס לשאר הדברים שנמצאים באזור רזה בלונדינית טיילה לה עם חצאית ג'ינס קצרצרה שהבליטה את רגילה בקיצור מרחוק ניראת פצצה אמרתי לעצמי בטח עוד קוקס, מתקרב עוצר לידה שואל פרטים מגלה שזו אכן גברת אם כי הפנים שלה היו מלאים באיפור כבד אבל בסך הכול ניראת טוב מאוד לאזור שואל פרטים,

ופה מגיעה הצעה מבזה היא אומרת לי "תשמע אני לא מתכוונת להזדיין אתך לא מתכונת למצוץ לך אם אתה רוצה אני מוכנה לעשות לך ביד עם קצת שמן במידה ויש לך".
וזה תמורת 100 לא הספקתי לשאול עוד משהו עוד אומרת לי אני מפוצצת בעבודה ואתה מפריע לי והמשיכה לטייל לצד הכביש ,
שהבינה שזו לא הסיבה שבאתי לא התייחסה ולא נתנה להשחיל משפט.

הצעה מבזה

2
הבלודינית הזאות חולה או חולת נפש אתמול בין חמישי לשישי בלילה העלתי איתי תבחורה הקבועה שעבדה שאני לוקח אותה תמיד שהיא שמה עובדת עם המיני השחור והלבן והמגפיים השחורות ניראית כמו תלמידת תיכון באמריקה גוף מדהים ותחת עסיסי עגלגל כזה והחולת נפש הזאאות הבלודינית ועוד אחת תימניה מבוגרת עם שיער קצרצר שעומדת בתחנת האוטובוס בצד השני ועוד בלונדינית קבועה שמה עם חזה גדול וגבות מצוירות כאלה שניראית גם לא משהוא התחילו לצעוק עליה שתעוף שתיסע הביתה שהן גם רוצות לעבוד משהוא כזה בקיצור חולות נפש עם תעודות לא הבנתי מה הסיפור שלהם גם לא ניראות טוב לא משהוא וגם מיתנהגות כמו חולות נפש בקיצור לקחתי תבחורה למקום אחר קרוב שמה היא פינקה אותי לא הצלחתי להבין עדיין איך מישהיא כמוה עובדת בזה ביכלל לא מתאימה לשמה עדינה חכמה יפה אחרי הכול ברור לי למה הבלונדה הזאות ועוד בחורות שמה מציקות לה לא מתאים להן שמישהיא יפה תעבוד שמה ותקשה עליהם להרוויח כמה גרושים של כול הלילה אבל הבחורה לא רואה מימטר אין ספק שאני אשאר נאמן לאפרסקית הטעימה שלי :)
tomer

הצעה מבזה

6
אני חושב שאתה מדבר על אותה בחורה, עפה על עצמה קשות ראיתי אותה לפני שלושה שבועות באחד הלילות, ביקשה ממני 500 ברכב.

כמובן שלא הסכמתי אבל כנראה יש שמשלמים לה הרי היא לא באה לשם סתם כל ערב.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”