כ בוקרשט - סקס אדיר

בוקרשט

1
סופ"ש ארוך עם האישה ושתי הבנות .
בצהריים מחפש את "אובסישן" .מגיע לרחוב . מגיע לבניין . לא מוצא ומוותר .
למחרת , מחליט ללכת ל"מון שרי".גם כן במרכז העיר . הולך בצהרים לראות איפה זה .
מוצא בקלות .
בערב מתקלח . משכיב את שלושת הבנות ויוצא . 10 דקות ברגל אני שם .
נצלצל בפעמון והדלת נפתחת . דלפק קבלה ולידו חדר עם בר וספות ומס בחורות . פקידת הקבלה מכניסה אותי לחדר הסמוך ומיד מתאספות בחורות נוספות ונעמדות בשורה , יופי זה בעיני המתבונן . כך שלא אחווה את דעתי . בחרתי אחת עם גוף שמצא חן בעיני. שילמתי לפקידת הקבלה 350 ליי( בערך 300 ש"ח ) עבור חדר עם גקוזי ונכנסנו לחדר . (חדר בלי ,300 ליי לשעה )
התפשטנו . היה לה גוף נהדר עם עור משי . תוך כדי זה שהעניקה לי עיסוי שאלה אם אני רוצה זיון - עוד 300 ליי , אמרתי שרוצה לנשק את הגוף הנהדר שלה - 100 ליי. סיימנו בגקוזי. התלבשתי . 10 דקות למלון ולישון .

בוקרשט

2
שמח שנהנת...
זיון מלא יוצא יקר ברומניה, 600+?
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

בוקרשט

3
[QUOTE=ILB]סופ"ש ארוך עם האישה ושתי הבנות .
מוצא בקלות .
נצלצל בפעמון והדלת נפתחת . דלפק קבלה ולידו חדר עם בר וספות ומס בחורות . פקידת הקבלה מכניסה אותי לחדר הסמוך ומיד מתאספות בחורות נוספות ונעמדות בשורה , יופי זה בעיני המתבונן . כך שלא אחווה את דעתי . בחרתי אחת עם גוף שמצא חן בעיני. שילמתי לפקידת הקבלה 350 ליי( בערך 300 ש"ח ) עבור חדר עם גקוזי ונכנסנו לחדר . (חדר בלי ,300 ליי לשעה )
התפשטנו . היה לה גוף נהדר עם עור משי . תוך כדי זה שהעניקה לי עיסוי שאלה אם אני רוצה זיון - עוד 300 ליי , אמרתי שרוצה לנשק את הגוף הנהדר שלה - 100 ליי. סיימנו בגקוזי. התלבשתי . 10 דקות למלון ולישון .

[/QUOTE]

בוקרשט

4
[QUOTE=ILB]סופ"ש ארוך עם האישה ושתי הבנות .
מוצא בקלות .

[/QUOTE]
גם אני הסתבכתי עד שמצאתי את בניין ה vip obsession . כנראה השתמשת בגוגל מפות ושם הכתובת מוצגת באופן שונה ממה שהם מוסרים לך.זה היה באמצע ינואר בשיא הקור והסתובבתי הרבה והיה לא נעים. גם ציפיתי לאיזה כיתוב על הבניין אבל לא היה כלום. היית צריך להתקשר אליהן מלמטה ואז ללחוץ על המספר באינטרקום שהן מוסרות. בסופו של דבר הטירחה היתה שווה. יש שם בחורות ליגה ואחת שהייתי איתה אפילו ברמה של דוגמנית על.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”