כ אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד) - דף 2 - סקס אדיר

אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד)

11
הכל קשקושים, תלכו לראות, תחליטו בעצמכם. יחצנים עובדים טוב במקומות יקרים כמו ליווי וסקס של 400-500 שקל. במכונים זולים של 200-250 עובדים על כמויות והרבה בחורים נחשפים לכל עובדת ואם הבחורה לא טובה אז שום יחצן לא יעזור לה. גם מי שנקטלה כבר די "שרופה" ולא יעזור לה שום יחצן.

12
יש חברים יקרים שדואגים כל הזמן לדווח אז במקום להודות שעושים בשבילכם את העבודה אתם יורדים עליהם? ממש הוצאתם את החשק אני הייתי אצל אליאן אתמול והדווח הוא אחד לאחד וגם אני נהניתי איתה מאוד ורק אחדש שהיא לא ישראלית לא שאלתי מה אבל יש לה מבטא זר אם זה מעניין מישהו

14
אתה צודק !
היו אדל ואגם למשל שנכתב עליהן פה ממש שהן על הפנים
ושאלתי את אחת הבנות ושתיהן כבר לא נמצאות שם.
מאחר ולא סביר שבאו לעבוד לחודש אז המסקנה היא שהחוזה איתן הופסק בשל ביצועיהן הפושרות.
אגב לגבי שחר שאני חושב שהיא מותק של בחורה ויש פה הסכמה שהיא ממש כוסית אבל בהתחלה תקתקתה חלק מהלקוחות - אז היא בחופשה ולכן לא נמצאת ונראה כשתחזור האם שיפרה דרכיה (לדעתי יש לה פוטנציאל טוב).
סהכ היתרון באמת שיש שם ישראליות, חלקן חובבניות (שזה גם חיסרון) וחדשות וצעירות. החיסרון - פחות מפואר לעומת חלק מהמקומות האחרים. מצד שני דיסקרטי מאוד. אני מחפש בכל מקום מישהי שתעשה לי את זה מבחינת מראה וחוייה ולא קל למצוא את זה ..

17
[QUOTE=אוהב סקס]זה רק פה שהלך לדירה בעמל 4 פעמים וראה את אגם , שחר, רוני ואליאן ואחרי הפרטים מהבחורה לא ניכנס עם אף אחת מהבחורות?
וזה לא קרה לי אף פעם כמעט בדירה אחרת .
הבחורה היחידה שבאמת שווה היא נטע והיא הכי לא ליברלית אבל איתה הייתי כשעבדה בבן גוריון 18

[/QUOTE]

זה סוביקטיבי.... אני נהנתי עם אליאן ועם שחר, מאד נהנתי עם נטע ולא נהנתי עם קריסטל.

18
זה הכל ענין של טעם
בעיניי שחר מראה פגז לחובבי מראה טיפה עסיסי ויפה ממש
ונטע באמת לחובבי הדקות
אליאן ממש נראית מותק אבל לא הייתי איתה עדיין אז אין חוות דעת
מי שראה את כולן ולא נכנס - כנראה אוהב מראה רוסי יותר ולא ישראלי וזכותו.
אין מה להגיד גם אני חולה על היופי הרוסי.
אבל מצד שני אותי מאוד מדליק לקבל טיפול מישראלית צעירונת
כזו שאתה רואה בים או ברחוב ..ותמיד מת להיות איתה..
לכן כל פעם אני מוצא במקום הזה הפתעות.

בכלל בקיץ יש תחלופת בנות גבוהה (הרבה מחפשות עבודה וחופשות וכד')
ולכן כיף לגלות חדשות כל הזמן
החיסרון - שחלקן לא בתודעת שרות גבוהה, או חסרות ניסיון
הפתרון. או להסתכן ולדגום או להיכנס כל פעם ולא לדגום כמו שעש פה אחד החברים.
זה לא קניית דירה אז אני תמיד מעדיף לנסות - גם לי היו לא מעט אכזבות
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”