כ אשדוד מציאה בדירה דיסקרטית בלב השכונה - סקס אדיר

אשדוד מציאה בדירה דיסקרטית בלב השכונה

1
יצא לי לבקר באשדוד, התקשרתי לטלפון אשר מסתיים ב-143 מקבלת ברחוב אבן גבירול בתוך שכונת מגורים, כניסה דיסקרטית, דירה קטנה ממוזגת ונקיה. הבחורה רוסיה גבוהה ורזה עם קצת בטן אבל לא בהגזמה לדעתי שליש ראשון של הריון. הבחורה יפה אבל באמת יפה, חזה בינוני עומד טוב, שיער שחור ארוך עם גוונים לבן צהוב אשר מתאים לחזות של חבר העמים. חייכנית, תחת יפה ועגול לדפיקה. 200 ש'ח הועברו, ליקוקי ביצים, שאיבות ומציצה חשופה. רכיבה טובה הבחורה יודעת לעשות טוורקינג תוך כדי רכיבה בזיון, קצת דוגי והיא יודעת לכווץ את הכל שם הרגשה פצצה, מיסיונרי אמרתי לה לשחרר כיווצים ותיקתקתי לה שם תוך כדי נשיקות עד הגמירה. לסיכום שווה אש ומחיר לפנים בלי זירוזים 2 מקלחות והרגשה GFE בהחלט אחזור !
* * * דוגם איכותי * * *

8
ביקרתי את הגב' היום
לא רזה ולא שמנה
לא גבוהה
סיבוב שני שלי איתה
היום היא הייתה סבלנית נחמדה לא עמו בפעם הראשונה
מציצה טובה רצתה שאגמור לה בפה
לא תקתקה בכלל
כמעט חצי שעה ירדתי לה
היה טוב
בשביל 200 ש,ח לא ניתן לצפות ליותר מזה

9
אל תתבלבלו עם הנושא, לא מדובר במציאה.
פשוט לא רציתי לפתוח שרשור חדש מכיוון שמדובר באותו קישור שלמעלה, אותו תאגיד, אך מן הסתם מדובר בבחורה שונה.
התחלופה שם גבוהה.

כרגע עונה לשם אנה.

היו לי סידורים בעיר, ביקשתי המלצה בפורום, לא הלך אז החלטתי לקחת סיכון ולנסות, כשאתה חם, אתה חם.
התקשרתי לפקידה הלא כל כך נחמדה אמרה לי להתקשר כשאני במרכז העיר, כנראה שיש לחץ בשישי ובכלל אין לעיר הזו הרבה מה להציע למרות הביקוש הרב.

כשהתקשרתי שוב הפנתה אותי לוילה במרכז העיר, רחוב שקט, יש הרבה חניה. היא תיארה איך נראה הבית וביקשה שאכנס בלי לדפוק בדלת.
בחוץ כבר זיהיתי גברים שונים שמדברים בסלולארי ומחפשים בית כלשהוא, יותר מאוחר הבנתי שאלה הלקוחות הבאים...שהתברברו.
מעניין רק עם מי דיברו בזמן שאני דברתי עם הפקידה, אולי יש מוקד טלפוני??

הדלת נפתחה היא הסתתרה מאחורה ואני רק התפללתי שהיא נראית סביר....
מראה: הבחורה נראית אסיאתית לחלוטין, סינית, אבל סביר שהגיעה ממדינה בגבול רוסיה לכיוון מזרח. לא מדהימה אבל בהחלט לא מכוערת, פתחה בקימונו או משהו בסגנון.

חיובי:
גובה 1.65 רזה, לבנה, גיל אמצע שנות ה 20 ,אבל קשה לזהות גיל אצל האסייתיות. הכל מתוח, חזה טבעי מרשים ויפה מאוד אפילו, גודל בינוני, בהחלט לא קטן.
מי שטעם אסייתיות יודע שיש להן עור חלק מאין כמוהו, תענוג לנשק אותו ובכלל המגע מדהים, זה למעשה מה שהציל לי את החוויה.
בחורה שקטה מאוד מבויישת, אנגלית בסיסית, מריחה טוב.

שלילי:
הבנתי מיד שהיא חסרת ניסיון, לא מראה שום התלהבות. ..כנראה עובדת אינטנסיבית אז אני יכול להבין.
אין נשיקות, מציצה בלי אבל חלשה מאוד, ישר ולעניין היא שולפת גומי ורוכבת. לצערי לא יודעת לזוז, לא אוהבת שנוגעים לה למטה , מסרבת לדוגי... לא תחקרתי למה.
שיניתי כמה תנוחות איתה, מה שאפשר, כי אתה לא יכול להיות פסיבי איתה, זה לא ילך.
אין מקלחת בין לבין כך נראה אצלה למרות שנראתה נקיה והריחה טוב.
במזל ,שנייה אחרי שסיימתי צלצל הטיימר בשעון שלה והיא אמרה לי Time, רק תוהה אם היתה זורקת אותי החוצה אם לא הייתי גומר.
בדקתי 22 דקות, לא נלך פה לרב...

לסיכום, לבי עם גברי אשדוד.... על ההיצע הדל.
נהנתי למרות המגבלות הרבות, בייחוד מהגוף שלה, החזה והעור הנעים אבל אין פה שום הצדקה ל 250 ,עליית המחירים מקוממת גם אם זה 50 שקל.

המספר במודעה. תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”