כ קייב חלום או חרטה? חוות דעת - סקס אדיר

קייב חלום או חרטה? חוות דעת

1
לאחר כמה ביקורים בקייב השנה חוות דעתי בנושא איכות לא מגיעה מפחות מ100 דולר לשעה בלבד לא שעתיים. מה שתקבלן בין 50-70 דולר זה רמה נמוכה, בחורה שיודעת מה היא שווה לא תתפשר על הסכום.מאוד קשה לתקשר שם חייב רוסית מעט מאוד יודעים אנגלית, במועדונים הם לא קופצות עליכם ולא כלום ושמים לב שאתה לא מקומי וקצת חוששים,יש דברים יפים ב100 דולר עד דברים מדהימים ב250-300 לשעה על איכות משלמים, הבעיה שאנחנו באים מהארץ וכל כונפה שם זה ואוו בשבילנו, הבילוים והמלונות זולים אבל מחירי הבחורות קפצו הם למדו את הטריק תיירים שווה דולרים, אני השתעממתי שם יחסית אז בעיקרון אל תסעו לשם רק בשביל סקס כי זה לא הכי שווה הייתי בגרמניה קובה ברזיל קולומביה יש מה לעשות וגם בחורות שוות ובזול תאילנד זולה מבחינת מין אבל לא התחברתי למראה שלהם למרות שהיו צעירות

2
לא ביקרתי שם עדיין, אבל כבר הרבה זמן בודק ובוחן את הנושא.
וגם מכיר קצת את המנטליות ואת התחום.
בחורה כזאת מחפשת כסף. ברגע שיש בה עניין רב, ואתה במקום תחרותי כמו מועדון (שיש בו בעיקר בחורות שמחפשות ספונסור ללילה), המחיר שלה עולה.
מצד שני, ראיתי הרבה אתרים, חלקם עם תמונות אמיתיות, ששם המחירים מאוד סבירים.

שווה לדעת קצת את השפה. זה ברור. לדעתי, הן מעדיפות זר שנראה אירופאי- אבל מצד שני, הרבה טורקים וערבים שופכים שם הרבה כסף ולא נראה שיש להן בעייה איתם.

3
אנחנו רואים את זה גם פה. ברגע שיש דרישה המחיר עולה. כל תיירת שמגיעה ומפרסמת באתר הלבן (ז"ל?) רוצה לא 400, וכבר לא 500, היא רוצה 600 שח). זו שיטת מצליח. הן לוקחות כמה שאפשר.
מצד שני, כנראה שעבור- 500 שח (= 140 $ ) משתלם להן לבא לפה. מה שמלמד שזה לא כל כך מצוי שם שהן מקבלות סכומים כאלה. בטח לא הרוב.

5
מזמן לא הבנתי מה האטרקציה והמאמץ,.. כשזה רק בשביל סיון ...לשלם למועדון ...להזמין משקה..לשלם ל..מוניות... לקחת לחדר..קשיי שפה ולא ברור מה עושה ומה סגולותיה.
בגרמניה אפשר לזיין פצצות דוברות אנגלית במחיר 30-50 יורו ל20/30 דקות. עם תוספות של זמן ופנטזיות לא נגיע ליותר ממאה יורו לשעה. בדירות ובחדרים וברובע החלונות יש פצצות לא מהעולם. אבל נכון שצריך לשלם יותר מחבילת הבסיס 50 כדי להנות ממש עם פנטזיות. נחמד לפעמים לזיין מישהי כמה שעות במחירי 200-300$ אם היא פצצת עולם אבל תכלס מי שרוצה להביא זיונים. לי מספיק פי ויקי קיווי
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”