תחילה אגש ישר לסוף : רגשות מעורבים.. יחס מדהים של הבנות, רמת הבנות לא מי יודע מה..
פירוט: טוב ,אז הייתי במינכן לפני שבועיים בערך והיו לי כמה שעות לשרוף, הייתה לי דילמה ממש קשה אם ללכת לsunshine או לשרוף חלק מהזמן שלי בנסיעה( שעה לכל כיוון ) לקוליסאום - בחרתי באופציה ב , בגלל הביקורות המעורבות פה על הsunshine וגם בכלל ההמלצות הממש חמות על הקוליסאום..
חשוב לדעת : פעם ראשונה שלי בfkk לכן אין לי אפשרות להשוות , אלא רק לתת התרשמות אישית.
אז המתקנים של המקום , ברמה גבוהה ביותר.. בריכה מחומממת, ג'קוזים מפנקים וסאונות בטמפרטורות שונות.. הבנות כולן ערומות ופסיביות (פונים אליהם, הן לא פונות אלייך)
אולי זה בגלל שישבתי על הגדר יותר מדי זמן ורק קראתי , הציפיות שלי מרמת הבנות היו הרבה יותר גבוהות.. מבחינת גוף ,כולן היו גבוהות ומרשימות ( דווקא לאחד כמוני שהוא 1.7 ומאוד אוהב את הקטנטנות.. זה חיסרון, אבל בצורה אובייקטיבית, אין מה להגיד גבוהות ומרשימות ).. לגבי הפנים, מה אגיד.. אף אחד מה20 בנות שהיו ,לא הייתה יותר מ7.. אף אחת מהן לא הייתי מסובב את הראש אחריה ברחוב - שוב רק על פי פנים.
היחס היה מדהים ומפנק.. הייתי פעמיים עם שתי בחורות (סקס ,מציצה בלי וגמירה על הפה. פנים) ב100 יורו כל מפגש
והיה לי סשן אחד עם 2 בנות ב200 יורו (100 לכל אחת) והיה מדהים ומפנק.
שוב,אומנם נהנתי מאוד, אבל כנראה אחרי שנתיים של קריאה , הציפיות שנוצרו אצלי הן להיכנס למקום של דוגמניות אחת אחת)..ולכן רגשות מעורבים.
מקווה שתרמתי