אוינק חוי אוינק הבודיבילדר מנפנף את החברה שלו חויה פופינס לפני תחרות בודיבילדינג!
היא לא מוותרת ומשיגה ממנו שקש פרוע עד אור הבוקר! ![]()
![]()
אהלן יקיריי! שמי אוינק חוי אוינק ואני בודיבילדר חובבן. אני מתכונן לתחרות הבודיבילדינג הראשונה שלי. בימים האחרונים אני מקדיש את כל הזמן הפנוי שלי לזה ועושה פוזות מול המראה כמו איזה כוסית קטנה
לא לצחוק עליי אני רוצה לזכות במקום הראשון! 
החברה שלי אוקטביה חויה פופינס לא מרוצה מזה בכלל, כי מאז שאני מכווץ את ה JAPETZ שלי מול המראה אין לי זמן לחורים המלוכסנים שלה 
כן כן חברים היא ברונטית מלוכסנת עיניים בעלת JOPA עסיסית! TZIPA איכותית ממש לפי הספר! 
יום אחד כשעשיתי פוזות מול המראה היא התפרצה לחדרי ודרשה שאלקק לה את הפופקה 
"אין לי זמן לשטויות שלך עכשיו חויה, את לא רואה שאני עסוק?" שאלתי אותה ועשיתי שריר גדול מול המראה 
"תראה איזה חוטיני לבשתי לכבודך!"
אמרה פופינס והסתובבה אליי עם ישבנה שחוטיני דקיק פילח אותו 
חברים לא יכולתי להתאפק מול הפופקה הסקסית של חברתי המלוכסנת, היא יודעת לפתות חויים את זה אני זוקף לזכותה 
השענתי אותה על הקיר והורדתי את החוטיני הסקסי שלה. פתחתי את פלחי ישבנה העסיסי והתנפלתי ברעב גדול על חור התחת הקטן והטעים שלה! גררר גרררר יאמי יאמי! 

וונדר חויה! וונדר חויה! 

רציתי כבר לחזור ולהתייפייף עם השרירים שלי מול המראה אבל פופינס הערמומית שלפה את חזיריק הקשיח מתחתוניי והתנפלה עליו במציצה חמה ורטובה! 

לא ויתרתי ועשיתי קצת פוזות בזמן שהיא מצצה לי 

חויה החרמנית שלי גם רצתה EBATSIA! עד כאן! יש גבול לכל תעלול! 
חויה המלוכסנת התעקשה אז נאלצתי להעיף אותה מהבית! 
"אין לי זמן לשטויות האלה! תענגי את הפיזדה שלך במקום אחר אני צריך להתעמל!" אמרתי לה ובעטתי אותה החוצה
"אההההה דושבאג!" צעקה חויה המשוגעת וכמעט VIEBALA אותי במכות 
כעבור כמה דקות חויה פופינס פרצה שוב לדירתי ודרשה שאלקק לה את הפיזדה! 
היא פתחה את רגליה לרווחה ושיטפון פרץ משם!
טוב נו לא יכולתי לסרב לעלמה במצוקה 
זחלתי בין רגליה והדבקתי את לשוני לפיזדה שלה, קיוויתי שזה ירגיע אותה והיא תהיה מבסוטית 
"אתה ממש טוב בזה! אל תפסיק! אני גאה בך! חלומי ממש! אתה לומד מהר! (ליקקתי את שני החורים בו זמנית!
) איזה יציאה מעולה! עבדת יפה היום!" גנחה פופינס 

אחרי זמן מה החויה הסקסית שלי התחילה לרעוד והתנשפה קלות... היא גמרה כשחיוך מקסים מרוח על פניה יפות וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה!" וליטפה אותי בראש 
"אוינק אוינק חוייצ'יק סקסי שלי עכשיו אני דורשת שקש!" דרשה פופינס
"לא יש לי הרבה עבודה במחשב! I'M BUSY!"
אמרתי לה והתיישבתי ליד המחשב 

לפתע חויה פופינס הזיזה בשיא חוצפתה את המחשב שלי! 

"מה את עושההה סוקה קטנה? זה מסך טאץ' סגרת לי מלא חלונות!"
צעקתי בעצבים 
"אוינק אוינק אתה כזה כוסית קטנה!" צחקקה פופינס 
המשכתי לעבוד במחשב והצלחתי לשחזר כמה מהחלונות שהסוקה הקטנה סגרה לי 

"PODNIMI GLAZA ATO TEBE DADUT POD ZAD!"
צעקה פופינס ונתנה לי פנדל בישבן 

הייתי חייב להירגע קצת אז תפסתי את הגיטרה שלי...

והתחלתי לנגן להנעתי! אחחח הצלילים שיוצאים מהסקסית הזאת יותר טובים משקש! 
החויה שלי לא סתמה את הפה ודרשה שקש! 
"רוצה שקש! רוצה שקש!" צעקה פופינס כמו ילדה קטנה ומעצבנת 
"שששששש... אני עכשיו במוזה אל תפריעי לי!" השתקתי אותה והמשכתי לנגן 
לפתע פופינס דפקה לי בראש את הגיטרה ואת המחשב! בום בום טראח טראח! 

"פאק יור גיטרה אנד פאק יור קומפיוטר! אוינק אוינק אם אתה לא דופק אותי מיד אנחנו נפרדים!" 

הזהירה אותי פופינס
לא לא חויה מתוקה שלי
אני אדפוק אותך גוד גוד החוי שלי מוכן ומזומן לעשות היאבקות גרקו רומית עם החורים שלך!" 
אמרתי לה וחיוך ענקקקקקק של אושר הופיע על פניה המלוכסנות והיפות! 
פופינס הפכה אותי על הגב, התיישבה עם ישבנה על פניי והגישה לי את החורים המדהימים שלה לטעימת צהריים קינקית במיוחד! 
בעצמה היא התנפלה על החוי הקשיח שלי ועל הפושפושים הקירחים שלי במציצה חמה ורטובה ושליקלוקים מחרפנים! 

לפתע החויה השובבה שלי חשפה את שיניה החדות ואכלה אותי בממזריות במותניי, ברגליי וב LISAIA פופקה שלי! 

"קדימה דושבאג שלי אני רוצה עכשיו שתיתן לי זיון מעולה!" צעקה בהתלהבות פופינס 
היא התיישבה על החוי המרשים שלי כשהיא עם גבה אליי והתחילה לדהור כמו נימפומנית אמיתית! 

"אני מזמינה אותך כדי שתדפוק אותי כ"כ טוב שיעלה חיוך על השפתיים שלי!" שרה פופינס 
"רק אני יודע לספק אותך מינית ולהרגיע לך את החרמנות!" סיפרתי לפופינס והיא הסכימה עם כל מילה 

החויה השובבה שלי הסתובבה והמשיכה לדהור עליי כשהיא עם פניה אליי 
לחשנו זה לזו באוזן חריו חריו חריו של של סוקה קטנה וכוסית קטנה! זה היה נפלא! 
פופינס שוב חשפה את שיניה החדות ונשכה אותי באוזניי ובצווארי! 

זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את הפופקה המלוכסנת שלי באוויר 
העפתי את החויה הסקסית שלי מול המראה ובהיתי בפופקה שלה שקיפצה ומחאה כפיים! 
התיישבתי עם פופינס על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית! 
הרמתי שוב את פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה ופירקתי לה ת'צורה במיסיונרית חמה ומטריפה! 
"מואההה מואההה מואההה איזה זיון או מיי גאד! הכוס שלי מתחיל לזמר מרוב תענוג!" זימרה פופינס ביחד עם הכוס שלה 
"בום בום אני דופק אותך כ"כ טוב שנהיה לך חם ואת מזיעה!" שרתי והסנפתי את הזיעה של החויה שלי 

פופינס נשענה על האופניים והמשכתי לפרק לה מאחורה את הפיזדה! 
נעמדנו מול המראה ואמרנו זה לזו היי במראה! פופינס התגנדרה ואני LUBAVALSA עליה תוך כדי הדפיקה! 

פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לעשות חיים משוגעים בפיזדה שלה! 

"PRAVILNO ככה צריך לדפוק אותי! אתה כזה מקצוען בזיון!" צעקה בחרמנות פופינס 
זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 
"אז תגידי למה כל הדרמה? פשוט תבואי תגידי לי שבלילה בודד לך ולא בא לך לאונן לבד!" הסברתי לפופינס 
"אההההה כן כן אני מודה אוחחחחחחחחחחח אוחחחחחחחח אני מודה!" גנחה פופינס 
הסתובבנו והמשכתי לפרק את הכוס של פופינס כשהיא שוכבת על הבטן 
"הכוס שלי רק אותך מחפש! רק אתה משגר את הכוס שלי לגן עדן מרוב תענוג!" צעקה פופינס 
"את מחפשת את התשומת לב של החזיריק הקשיח שלי! יש לך אש בעיניים ורטיבות בין הרגליים!" שרתי וכמעט החלקתי מהרטיבות שבין רגליה 
עברנו לדוגי מהיר ועצבני! 
"רק אתה יודע לעשות לי קרנבל בחורים!" צעקה פופינס ורעדה מרוב התענוג שעשיתי לה בפיזדה! 
"אני יודע שאני לא יוצא לך מהראש ואת מפנטזת על הסקס שלנו כשאת מאוננת!" צעקתי ופופינס מיד הודתה בפשע 

החויה החרמנית והרטובה שלי הייתה צמאה לזרע טוב ואיכותי ואין כמו חזיריק הקשיח שיתן לה את מבוקשה! 

היא נשכבה עליי ב 69, הרימה את התחת שלה למעלה, דחפה לי אצבע לתחת והתנפלה על החוי הקשיח שלי במציצה חמה ומטריפה! 
אחרי זמן מה השפרצתי כמות מעולה של זרע חם ועסיסי לפיה השובב של חויה
היא הביטה לעברי בשובבות ואמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק דושבאג" 

וגרגרה את הזרע בגרונה! 

חברים אני מרגיש חזק מאי פעם! מי צריך לעשות פוזות מול המראה כמו איזה גיי כשיש TZIPA כוסית מטורפת בעלת JOPA מלוכסנת לדפיקה נמרצת! 
כמה זיונים עם פופינס ואני מוכן לתחרות! היידד לחויה פופינס ולחורים המלוכסנים שלה! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהייייים!!! 

סקסית אני מקווה שהדושבאג הקשיח שלי שימח את החורים שלך! 

סוקה קטנה וכוסית קטנה פירקו זה לזו את הצורה! 

סקסית I'M BUSY תמצאי לך חוי אחר למסיבת החורים שלך! 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך סקסית שלי! 
Lavelle

בדר"כ אני מזיין אותה גוד גוד אבל לאחרונה אני חולה במחלת ה KNAPTATIKIM 

צעקה פופינס והתיישבה על הזין שלי כשהיא עם גבה אליי 

פופינס לא קלטה 

אמרתי לה.
NEDAEBANAIA DAMA התעלפה 
(ליקקתי את שני החורים בו זמנית! 

צעקתי ולא שלטתי בחזיריק הקשיח שתקף את הפיזדה של פופינס 

צעקה פופינס בזעם אחרי שניגשה לשולחן שלי 

שרתי ועשיתי קרנבל בכוס של פופינס 

גברת פופינס מנהלת קשוחה ולא מתפשרת! לא רק שהיא תפטר אותי היא גם תמחץ אותי עם ה JAPETZ שלה אההההההההההה 

שאלה השופטת פופינס.