כ איפה כולן ? - סקס אדיר

איפה כולן ?

1
למיטב זכרוני בעשור האחרון לא היה היצע כל כך עלוב

תעברו על המודעות החדשות , כולן נראות כמו עגלות ( חלקן עם דיווחים על חצ'קונים בכוס ובישבן)

איזה תהום הענף הזה הגיע פשוט לא ייאמן.

צריך לנסות לחלוב מכל מני אתרים כתומים ולבנים מספרים של בנות גם כן סוג ז' שדורשות סכומים מופרזים

חברים משהו חייב להשתנות.

אנוכי אינו סרסור וגם לא מתכוון להיות - אבל שיעור ראשון בכלכלה אומר שאם יש ביקוש יהיה מי שידע לעשות מזה כסף.

אז במקום להתמרמר ולקטר ,מה שלא יקדם לשום מקום - אני פונה לתאגידים המפוארים של תל אביב ובת ים:

תתאפסו על עצמכם !!!

תשנו משהו בשיטת עבודה שלכם! כי כנראה שמשהו לא עובד !!!

יש קרוב לשני מיליון בחורות בגוש המזרחי שעוסקות מרצונן במקצוע העתיק בעולם - למה אנחנו מקבלים את הקליפות הכי רקובות שלהן ?

תתמחרו מחדש

תתנו להן בונוסים

תתיחסו אליהן בצורה הכי טובה שיש

תסננו לקוחות בעייתים

תתגברו על מכשול נתב"ג

אני בטוח שיש הרבה יתרונות יחסיים לישראל על פני מדינות אחרות

"אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי"
https://www.youtube.com/watch?v=5ABbjOapFys

איפה כולן ?

3
הסיבה פשוטה, ישנה מלחמה רצינית של המשטרה ורשויות ההגירה בנושא (בהתאם לחקיקה הדתית-פמינסטית ולרוח שנושבת מהתקשורת השקרנית), מלחמה הרבה יותר רצינית משאר העולם. זאת הסיבה שההיצע יורד, והמחירים עולים.

יש מה לעשות, אבל בשביל זה צריך שהגברים בישראל יפסיקו להיות פחדנים.

[QUOTE=TAMIR]
למיטב זכרוני בעשור האחרון לא היה היצע כל כך עלוב

תעברו על המודעות החדשות , כולן נראות כמו עגלות ( חלקן עם דיווחים על חצ'קונים בכוס ובישבן)

איזה תהום הענף הזה הגיע פשוט לא ייאמן.

צריך לנסות לחלוב מכל מני אתרים כתומים ולבנים מספרים של בנות גם כן סוג ז' שדורשות סכומים מופרזים

חברים משהו חייב להשתנות.

אנוכי אינו סרסור וגם לא מתכוון להיות - אבל שיעור ראשון בכלכלה אומר שאם יש ביקוש יהיה מי שידע לעשות מזה כסף.

אז במקום להתמרמר ולקטר ,מה שלא יקדם לשום מקום - אני פונה לתאגידים המפוארים של תל אביב ובת ים:

תתאפסו על עצמכם !!!

תשנו משהו בשיטת עבודה שלכם! כי כנראה שמשהו לא עובד !!!

יש קרוב לשני מיליון בחורות בגוש המזרחי שעוסקות מרצונן במקצוע העתיק בעולם - למה אנחנו מקבלים את הקליפות הכי רקובות שלהן ?

תתמחרו מחדש

תתנו להן בונוסים

תתיחסו אליהן בצורה הכי טובה שיש

תסננו לקוחות בעייתים

תתגברו על מכשול נתב"ג

אני בטוח שיש הרבה יתרונות יחסיים לישראל על פני מדינות אחרות

"אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי"

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

איפה כולן ?

4
איך בדיוק הם אמורים להתגבר על מכשול נתב"ג?

ובנוסף הרדיפה של המשטרה - הם מנהלים משחק של חתול ועכבר - אך זה מקשה עליהם.

והרי אנחנו כלקוחות לא מוכנים לשלם את העלות הנוספת שאתה מציע.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

איפה כולן ?

5
[QUOTE=LevZahav]יש מה לעשות, אבל בשביל זה צריך שהגברים בישראל יפסיקו להיות פחדנים.
[/QUOTE]מה פשר יפסיקו להיות פחדנים? לעשות הפיכה נגד השלטון זה מסוכן - וזו לא בדיוק הסיבה הכי חשובה בעולם להפיכה, למרות שהיא מצטרפת לכל מיני דברים אחרים.
אחר כך בבחירות ממשיכים ומעלים את אותם אנשים שגרמו למצב הזה. למה? כי יש לאנשים סדרי עדיפות אחרים מאשר הנושא הזה שקובע את הצבעתם.
ואפילו אם נשאיר חלוקת ימין שמאל, איך גורמים שבליכוד יהיו יותר אורן חזן? איך גורמים שבשמאל יהיו יותר תומכי גראס וסקס חופשי ופחות פמינאציות?
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

איפה כולן ?

6
אני מתכוון לפתוח שרשור בנושא, אבל ברור שאין הכוונה להפיכה. קריצה

בקצרה, החוקים נקבעים ע"י מחוקקים, וחוקים ניתן לשנות. הבעיה שרוב הגברים הישראליים היום מפחדים לדבר על החרמנות שלהם, ובציבור שומעים רק צד אחד. לשם ההמחשה אני מדבר גם עם נשים(התחלתי בשנה האחרונה) וגם עם גברים(מאז ומתמיד) - אחיותיי, ידידות, חברים. לא מתבייש בזה שמשלם לעובדות מין. ברגע שגברים ידברו יהיה נרמול של הנושא. אני למשל הגבתי בפייסבוק לחברות הכנסת שמובילות את חוק ההפללה, וזכיתי להמון תמיכה גם מבנות המשפחה. אם 5% מהגברים יעשו את מה שעשיתי, יהיה שינוי... חיוך גדול
נושא נוסף זה הידע, מעט מאוד בישראל יודעים שאחרי הרבה מחקרים ובדיקות ארוכות ארגון אמנסטי וועדות האו"ם, תומכות במיסוד של תחום שירותי המין, כפתרון הכי טוב גם לנשים וגם לגברים. Star

[QUOTE=גומר ונוחר]
[QUOTE=LevZahav]יש מה לעשות, אבל בשביל זה צריך שהגברים בישראל יפסיקו להיות פחדנים.
[/QUOTE]מה פשר יפסיקו להיות פחדנים? לעשות הפיכה נגד השלטון זה מסוכן - וזו לא בדיוק הסיבה הכי חשובה בעולם להפיכה, למרות שהיא מצטרפת לכל מיני דברים אחרים.
אחר כך בבחירות ממשיכים ומעלים את אותם אנשים שגרמו למצב הזה. למה? כי יש לאנשים סדרי עדיפות אחרים מאשר הנושא הזה שקובע את הצבעתם.
ואפילו אם נשאיר חלוקת ימין שמאל, איך גורמים שבליכוד יהיו יותר אורן חזן? איך גורמים שבשמאל יהיו יותר תומכי גראס וסקס חופשי ופחות פמינאציות?
[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

איפה כולן ?

8
בחורות רוסיות יפות חשודות כזונות.ובחורות לא יפות ורוסיות נותנים להם להיכנס כי בהגירה לא מאמינים שמישהו ישלם עליהן.
הרמה ירדה בוודאות פעם הייתי מבקר 3 פעמים בשבוע
היום פעם בשבועיים
ובאתרים אחרים צריך לשלם הרבה יותר בשביל בחורות יפות

איפה כולן ?

9
בארץ זה כבר אבוד. אתמול הייתה כתבה. שבקרוב יקנסו/ יעצרו את מי שיבקר במכונים.
הנערת ליווי יוצאת המסכנה מכל הסיפור. ואפילו אין מחשבה אחת על לסגור את המקום.
כולם הולכים להיות פה מיובשים כמו בצל. גם ככה לא קל פה עם הישראליות

איפה כולן ?

10
[QUOTE=גומר ונוחר]
[QUOTE=LevZahav]
[/QUOTE]
אהבתי את הקטע. דרך אגב, איך הוא הצביע, אורן חזן?

אמש קראתי כתבה ב- Ynet.
https://m.ynet.co.il/Articles/4982571
ניסיתי לטקבק את עמדתי הנבונה, אך העיתון עצר את הטוקבקים אחרי מספר 90. מענייין למה...
בכל אופן, כ-80 הביעו עמדה נחרצת ומנומקת נגד החוק. כ- 10 הביעו תמיהה ו/או תדהמה על עמדתם של השאר.

אם זה לא היה עצוב זה היה בהחלט משעשע. מחזה של חנוך לוין לא נראה יותר אבסורדי.
הפוליטיקה קוברת את התבונה והעם פועה בשקט כעדר של כבשים. כבשים שותקות. שתיקת הכבשים.

לב זהב ידידי. הרשה לי להסתייג מהביטוי "פמינאציות". גם לא ראוי וגם מחטיא את מטרת הדיון. אגב, יוזמות החוק - 3 במספר אם איני טועה - באות מהשמאל, מהימין ומהמרכז. הגברות הנכבדות בחרו להוסיף הישג לרזומה שלהן על חשבון חשיבת עומק, אך זה עדיין לא הופך אותן לנאציות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”