כ אזהרה חמורה זוג נוכלים. - סקס אדיר

אזהרה חמורה זוג נוכלים.

1
אזהרה זאת מיועדת לכל משתמשי טוטאל צאט. לפני חודשיים לערך בעודי גולש בחדרי טוטאל צאט, נכנסתי לשיחה עם זוג בני 18 19 מרחובות, הנער בן 19
והנערה בת 18. עברנו לוואצאפ וכמובן הבטיחו הרים וגבעות, מסאז סקס והכול. אמרתי להם במידה שנפגש אני דורש לראות תעודת זהות של הבחורה, בשביל שאני אהיה בטוח, שהיא מעל לגיל 18. ובמידה והבחורה צעירה מגיל 18, אפילו ביום אחד, אני מבטל הכול. הזוג הסכים, ונפגשנו בחדרי אירוח במושב ישרש שליד רמלה. בוואצאפ הם שלחו תמונות שלהם, והבחורה הייתה סקסית מאוד, הגבר היה שמן מחוצ'קן ומכוער. בראיתי את הבחורה הבנתי שזאת לא הבחורה מהתמונה שהם שלחו, הייתה רזה מאוד בלי חזה כלל, משקפיים, בחורה פשוטת מראה, הגבר או הנער היה בדיוטק כמו בתמונה, שמן מחוצ'קן ומכוער. דרשתי לראות תעודת זהות,
ונכון הנערה הייתה בת 18 וחודשיים. שילמתי 400 שקל ועוד 200 שקל לחדר, ישבנו ושוחחנו והם סיפרו שהם כבר שנה בתחום, גם בטוטאל צאט וגם מפרסמים ביד 2. אמרתי לה איך נערה בת 17 בזמנו עושה דברים כאלה? והיא ענתה הכסף טוב. אמרו שהם לפני גיוס, הבחור מיועד לשרת בתותחנים, והנערה משקית חינוך.
נכנסתי לחדר רק עם הבחורה, שהבחור לא נכנס עימנו, בקשה שהתפשט, והתחילה במסאז סתמי ביותר, ואחרי 5 דקות אמרה שהיא לא מתפשטת ולא עושה הרפייה.
קמתי התלבשתי ורבתי עם הבחור שיחזיר את הכסף, לאחר ויכוחים הסכימו להחזיר 150 שקל. ובזה תם הסיפור. מקווה שהצלתי פה כמה חברים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”