כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 20 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

191
תודה! חיוך גדול
פניתי בשמי (אפשר גם בעילום שם). ממליץ לכל מי שיכול גם לעשות את זה.

[QUOTE=חובב שמציץ]בפייסבוק יש קבוצה שנקראת: When She Works. קבוצה של עובדות מן ותומכיהן.

הן פירסמו פוסט בבקשה לכתוב מכתב למחוקקים כולל מיילים של חברי כנסת כדי לכתוב להם.
להלן הלינק:
https://m.חשיפת פרטים אישיים אמיתיים ו/או תמונות אסוריםםםםם/story.php?story_fbid=402386276944399&id=249003825615979

אני מתכוון לשתף פעולה, לתמוך ולכתוב.
תוציאו את האצבע מהתחת, תפסיקו לקשקש ונראה אתכם עושים משהו.

בו נראה אם אתם גברים או סתם חבורה של סמרטוטים.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

192
אין ספק שהאורווליניזם שולט, כל הקמפיין של הג'יהאד הפמיניסטי דומה באופן מדהים לתעמולה בולשוויקית, כל דבר שקר מותר, כל פיברוק סיפורי זוועה וכל דבר בדרך למטרה מותר כמאפיין את כל לוחמי הצדק החברתי הצדקנים למיניהן, לוחמים נגד "הכיבוש", בעד זכויות בעלי חיים, סוציאליסטים למיניהם ועוד ועוד.
שקר הוא אמת, מלחמה היא שלום, בערות היא כח.

193

אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיור. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד חשבתי שהיא יותר אינטיליגנטית.

המיילים של 74 חברי הכנסת שתמכו בהצעת החוק בקריאה ראשונה כשהיתה הצעת חוק פרטית לפני שנה.
תכתבו להם .אבל בנימוס ובטיעונים הגיוניים.

מעתיק מהדף WHEN SHE WORKS

כתובות דוא"ל של חברי הכנסת שתמכו בחוק ההפפללה:
tabuarar@knesset.gov.il
yedelstein@knesset.gov.il
amiro@knesset.gov.il
michaels@knesset.gov.il‏
jazabarga@knesset.gov.il‏
yazulai@knesset.gov.il‏
ieichler@knesset.gov.il‏
rilatov@knesset.gov.il‏
elalouf@knesset.gov.il‏
kelharrar@knesset.gov.il‏
selcharumy@knesset.gov.il‏
zelkin@knesset.gov.il‏
davidam@knesset.gov.il‏
oakunis@knesset.gov.il‏
gerdan@knesset.gov.il‏
uria@knesset.gov.il‏
yakova@knesset.gov.il‏
bbeni@knesset.gov.il‏
Zouheirb@knesset.gov.il‏
nboker@knesset.gov.il‏
dbitan@knesset.gov.il‏
mbiran@knesset.gov.il‏
bmerav@knesset.gov.il‏
ebendahan@knesset.gov.il‏
nbennett@knesset.gov.il‏
ybentzur@knesset.gov.il‏
beyal@knesset.gov.il‏
ybar@knesset.gov.il‏
eitanbr@knesset.gov.il‏
obarlev@knesset.gov.il‏
anatb@knesset.gov.il‏
Jabareen@knesset.gov.il‏
igilon@knesset.gov.il‏
yglick@knesset.gov.il‏
yoavg@knesset.gov.il‏
ggamliel@knesset.gov.il‏
mganaeim@knesset.gov.il‏
mgafni@knesset.gov.il‏
ygerman@knesset.gov.il‏
davraham@knesset.gov.il‏
tzhanegbi@knesset.gov.il‏
iherzog@knesset.gov.il‏
shaskel@knesset.gov.il‏
yvaknin@knesset.gov.il‏
mzohar@knesset.gov.il‏
hzoaby@knesset.gov.il‏
jzhalka@knesset.gov.il‏
tzandberg@knesset.gov.il‏
abedh@knesset.gov.il‏
zhotovely@knesset.gov.il‏
ohazan@knesset.gov.il‏
dhanin@knesset.gov.il‏
hyoel@knesset.gov.il‏
akramh@knesset.gov.il‏
atibi@knesset.gov.il‏
myogev@knesset.gov.il‏
yosefyo@knesset.gov.il‏
uwael@knesset.gov.il‏
shelly@knesset.gov.il‏
haimj@knesset.gov.il‏
ecabel@knesset.gov.il‏
elic@knesset.gov.il‏
cohenmeir@knesset.gov.il‏
YaelParan@knesset.gov.il‏
yiskatz@knesset.gov.il‏
hkatz@knesset.gov.il‏
zlivni@knesset.gov.il‏
mickeylevy@knesset.gov.il‏
zakil@knesset.gov.il‏
olevy@knesset.gov.il‏
ylevin@knesset.gov.il‏
ylitzman@knesset.gov.il‏
slandver@knesset.gov.il‏
ylapid@knesset.gov.il‏
mmozes@knesset.gov.il‏
ymazuz@knesset.gov.il‏
michaelim@knesset.gov.il‏
ymalinovsky@knesset.gov.il‏
malkielim@knesset.gov.il‏
umaklev@knesset.gov.il‏
ymargi@knesset.gov.il‏
aneguise@knesset.gov.il‏
mnahari@knesset.gov.il‏
ayeletn@knesset.gov.il‏
bnetanyahu@knesset.gov.il‏
ksenias@knesset.gov.il‏
revitals@knesset.gov.il‏
dans@knesset.gov.il‏
nissan@knesset.gov.il‏
bezalels@knesset.gov.il‏
SalehSaad@knesset.gov.il‏
aymanod@knesset.gov.il‏
rachela@knesset.gov.il‏
amarh@knesset.gov.il‏
lfadida@knesset.gov.il‏
royf@knesset.gov.il‏
odedfo@knesset.gov.il‏
talip@knesset.gov.il‏
efrej@knesset.gov.il‏
aperetz@knesset.gov.il‏
nkoren@knesset.gov.il‏
yoavk@knesset.gov.il‏
kayoob@knesset.gov.il‏
mregev@knesset.gov.il‏
mrozin@knesset.gov.il‏
mrosenthal@knesset.gov.il‏
mraz@knesset.gov.il‏
yrazvozov@knesset.gov.il‏
yifatsh@knesset.gov.il‏
yshtainiz@knesset.gov.il‏
sterne@knesset.gov.il‏
nshai@knesset.gov.il‏
oshelach@knesset.gov.il‏
ishmuli@knesset.gov.il‏
sshaffir@knesset.gov.il‏
aidat@knesset.gov.il‏
ptamano@knesset.gov.il

194
[QUOTE=כוסמין]אתה משייך לי המון....אבל אני חושב שהאדמין יכול לענות לך[/QUOTE] לא משייך דבר. רק סקרן. ובטח לא מתוך כוונת "אשמה" וכו'. תהיתי לעצמי מה נכון לעשות מבחינת המשתמשים/האתר לאור המצב. "מחיקת ההיסטוריה" והצבת כללים חדשים נוקשים יותר (שיאפשרו לפחות ברמת הכסת"ח הפלילי את המשך קיום הפורום). את התיבות הפרטיות למשל כבר מחקו. אולי גם חלק מהדיווחים ההיסטורים כנ"ל נדרש למחוק. אני מסכים פחות או יותר עם כל מה שאמרת פה. לא תהיה תוחלת לפורום אם הוא ימותג כפלטפורמה העוברת על החוק באופן שלא משתמע לשני פנים.

* ולאדון חח"ע, אל תקפוץ מעל הפופיק. זאת לא הליגה שלך

196
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5287124,00.html

עובדות תעשיית המין נגד שקד: "אין הוכחה שהפללה עוזרת"
רק אתמול פרסמה שרת המשפטים איילת שקד את תזכיר החוק להטלת קנסות על צרכני מין. היום קיבלו חברי הכנסת מכתב מעובדות בהווה ובעבר בתעשיית המין - שמתנגדות ליוזמה. "נשים שעוסקות בזנות יהיו חשופות לאלימות"
אמיר אלון פורסם: 14.06.18 , 17:13

יום לאחר ששרת המשפטים איילת שקד פרסמה את תזכיר החוק להטלת קנסות על צרכני זנות, עובדות בתעשיית המין פתחו נגדו במאבק. כ-50 עובדות ועובדים בהווה ולשעבר, בין השאר זונות, עומדים מאחורי מכתב שנשלח ל-74 חברי הכנסת שתמכו בהצעות החוק שעברו בקריאה טרומית לפני כשנה, להטלת עונשי מאסר על צרכני זנות.

197
למרות שלא תמכתי בה, אני גם חשבתי בעבר שהיא מאוד חכמה, הרבה יותר מרשימה מרוב חברי הכנסת, ומתאימה להנהיג. אבל אחרי הכל היא בן אדם, ולהרבה אנשים ובעיקר נשים בסביבה שלה יש רגשות עזים בנושא בכיוון מאוד ברור. גם במרחב הציבורי 74 חברי כנסת עלובים תמכו בחוק ללא מתנגדים (למרות שאפילו יאיר לפיד אמר בזמנו שהוא מתנגד), כשהתקשורת המוטה מוחת כפיים כאיש אחד, ללא שום בדל של ביקורת או הצגת מידע סותר.

בגלל הטאבו עובדות מין לרוב שותקות או מושתקות, וכנראה שגם רוב הגברים היום גדלים באופן שלא מאפשר להם לדבר על מין, לצערי הרבה יותר ממה שחשבתי.

סביר להניח גם שהיא לא פגשה יותר מידי גברים שדיברו בחופשיות על הנושא, אם בכלל, ולכן הרבה יותר קל לצייר את הגברים כיצורים אחרים ממה שהיא מכירה - בפועל מדובר בדמוניזציה, ודה-הומניזציה של גברים שמשלמים על שירותי מין.

הביקור היה אולי התירוץ לשנות את הדעה, אבל בפועל היא לא יכולה להילחם בדעה שנראית כדעה היחידה שנשמעת ומוצגת.

בגלל זה אסור לשתוק.

[QUOTE=בנצי8]

אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיור. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד חשבתי שהיא יותר אינטיליגנטית.

המיילים של 74 חברי הכנסת שתמכו בהצעת החוק בקריאה ראשונה כשהיתה הצעת חוק פרטית לפני שנה.
תכתבו להם .אבל בנימוס ובטיעונים הגיוניים.

מעתיק מהדף WHEN SHE WORKS

כתובות דוא"ל של חברי הכנסת שתמכו בחוק ההפפללה:

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

198
[QUOTE=כוסמין]אני מתבייש שאתה מתבייש.
כל המדינה לא שווה בגלל חוק הזנות?
במה אתה מתבייש.בדמוקרטיה? בחיילי צהל? בדור העתיד?
הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון.בגלל שהחוק הוא לא לרוחך?
תלמד להתמודד עם המציאות החדשה בדרכים חוקיות.
אסור לנו להתנהג בניגוד לחוק.אחרת נהפוך למדינת עולם שלישי.
החכמה לדעת את החוק ולמצוא אלטרנטיבות חוקיות.
אני לא אצטרף לעליהום שאתם עושים נגד מירב מיכאלי ודומותיה..
אני אחפש דרכים חוקיות לצרוך מין אם בעזרה או בכל צורה אחרת שהיא חוקית.
ואם אסור מבחינת החוק לדווח על נשים אז אני אפסיק.
יןם טוב לכם
[/QUOTE]

כוסמין יקירי. ראשית, מותר להתבייש במדינה. לא כל מה שהמדינה עושה הוא מקור לגאווה ולצערי אני מוצא את עצמי מתגאה פחות ופחות במדינה בה גדלתי בלי שום קשר לחוק הזה. בזמן האחרון אני שוקל ברצינות להגר מכאן. שנית, לא מאמין שתהיה דרך חוקית לעקוף את החוק. החוק אוסר קניית יחסי מין בכסף. זה רוח החוק וכל השאר זה התפלפלויות בסגנון האם הרפייה במכון מסאזים זה יחסי מין, או אם מניחים כסף על הכסא בלי שהבחורה ביקשה מפורשות כסף זה נחשב תשלום. גרתי שנתיים בארצות הברית איפה שהזנות אסורה ואני מכיר את כל השטיקים האלו. זה לא עובד בבית משפט. השורה התחתונה זה שהחוק החדש הופך אותנו לעבריינים. לדעתי מעט מאוד יפסיקו בגלל החוק בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא נוסעים בכביש שש 120 קמש. זו גזירה שהציבור (רובו המכריע) איננו יכול לעמוד בה.

199
[QUOTE=LevZahav]
למרות שלא תמכתי בה, אני גם חשבתי בעבר שהיא מאוד חכמה, הרבה יותר מרשימה מרוב חברי הכנסת, ומתאימה להנהיג. אבל אחרי הכל היא בן אדם, ולהרבה אנשים ובעיקר נשים בסביבה שלה יש רגשות עזים בנושא בכיוון מאוד ברור. גם במרחב הציבורי 74 חברי כנסת עלובים תמכו בחוק ללא מתנגדים (למרות שאפילו יאיר לפיד אמר בזמנו שהוא מתנגד), כשהתקשורת המוטה מוחת כפיים כאיש אחד, ללא שום בדל של ביקורת או הצגת מידע סותר.
בגלל הטאבו עובדות מין לרוב שותקות או מושתקות, וכנראה שגם רוב הגברים היום גדלים באופן שלא מאפשר להם לדבר על מין, לצערי הרבה יותר ממה שחשבתי.
סביר להניח גם שהיא לא פגשה יותר מידי גברים שדיברו בחופשיות על הנושא, אם בכלל, ולכן הרבה יותר קל לצייר את הגברים כיצורים אחרים ממה שהיא מכירה - בפועל מדובר בדמוניזציה, ודה-הומניזציה של גברים שמשלמים על שירותי מין.
הביקור היה אולי התירוץ לשנות את הדעה, אבל בפועל היא לא יכולה להילחם בדעה שנראית כדעה היחידה שנשמעת ומוצגת.
בגלל זה אסור לשתוק.
-----------------
הזונות עצמן לא שותקות וזה הרבה יותר חזק מכל מה שגבר יגיד !

שקד נפגשה לפני כמה חודשים עם נציגות של זונות נגד חוק ההפלה ונחשפה לדעות האלו. ההסבר להתנהגותה היא אחד משתיים:
א. פחדנות, פחד להתמודד עם הפרוגרסיבים.
ב. מיכל רוזין ועליזה לביא הערמומיות האלו פנו לרגשנות אצלה והן מאד ערמומיות ומניפולטיביות ולקחו אותה לסיור במעון לניצולות זנות רחוב, נרקומניות, קטינות, לחלוטין לא מייצג את המציאות והיא נפלה בפח שלהן, המצג שהן יצרו שזו כל המציאות, כידוע כל האמצעים כשרים אצל פאנטיות ,ג'יהדיסטיות פמיניסטיות.
עכשיו כשמיכל רוזין ויתר הפרוגרסיביות בכנסת השתלטו על המח של איילת שקד ומכוונות אותה כרצונן, מענין מה עוד יעשו הפרוגרסיבים עם הבובה על חוט שלהן, איילת שקד. אולי שקד עוד תהפוך לתומכת של שוברים שתיקה או סוציאליסטית או תתמוך באזרחות למסתננים כי מיכל רוזין ועליזה בארץ הפלאות מחליטות בשבילה מה לחשוב. כמו שארז תדמור כתב ספר ( והדמות הפיקטיבית אדם גולד מסביר בפייסבוק) , למה אתה מצביע ימין ומקבל שמאל. ושום לחץ מגורמים דתיים לא היה על שקד לחוקק את החוק הזה (פנחסי היא לא באמת ממסד דתי, היא יותר פרוגרסיבית במסווה של דתיה שהתברגה שם).
התירוץ היחידי שלה זה התמיכה של 74 חברי כנסת, לרבות מהימין, אבל צריך אומץ להלחם בזה ולדאוג שחברי כנסת מהימין לא יתמכו בזה במקום להכנע מתוך פחד. בגרמניה, אוסטריה, שוויץ,צ'כיה ,אוסטרליה, נוואדה ועוד כ 10 מדינות יש חוקי ליגליזציה, מחסום הפחד נשבר.

200
[QUOTE=הלקוח]
[QUOTE=כוסמין]אני מתבייש שאתה מתבייש.
כל המדינה לא שווה בגלל חוק הזנות?
במה אתה מתבייש.בדמוקרטיה? בחיילי צהל? בדור העתיד?
הדמוקרטיה היחידה במזרח התיכון.בגלל שהחוק הוא לא לרוחך?
תלמד להתמודד עם המציאות החדשה בדרכים חוקיות.
אסור לנו להתנהג בניגוד לחוק.אחרת נהפוך למדינת עולם שלישי.
החכמה לדעת את החוק ולמצוא אלטרנטיבות חוקיות.
אני לא אצטרף לעליהום שאתם עושים נגד מירב מיכאלי ודומותיה..
אני אחפש דרכים חוקיות לצרוך מין אם בעזרה או בכל צורה אחרת שהיא חוקית.
ואם אסור מבחינת החוק לדווח על נשים אז אני אפסיק.
יןם טוב לכם
[/QUOTE]

כוסמין יקירי. ראשית, מותר להתבייש במדינה. לא כל מה שהמדינה עושה הוא מקור לגאווה ולצערי אני מוצא את עצמי מתגאה פחות ופחות במדינה בה גדלתי בלי שום קשר לחוק הזה. בזמן האחרון אני שוקל ברצינות להגר מכאן. שנית, לא מאמין שתהיה דרך חוקית לעקוף את החוק. החוק אוסר קניית יחסי מין בכסף. זה רוח החוק וכל השאר זה התפלפלויות בסגנון האם הרפייה במכון מסאזים זה יחסי מין, או אם מניחים כסף על הכסא בלי שהבחורה ביקשה מפורשות כסף זה נחשב תשלום. גרתי שנתיים בארצות הברית איפה שהזנות אסורה ואני מכיר את כל השטיקים האלו. זה לא עובד בבית משפט. השורה התחתונה זה שהחוק החדש הופך אותנו לעבריינים. לדעתי מעט מאוד יפסיקו בגלל החוק בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא נוסעים בכביש שש 120 קמש. זו גזירה שהציבור (רובו המכריע) איננו יכול לעמוד בה.
[/QUOTE]
אני בטוח שלא ירגישו
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”