כ פעם ראשונה בקייב - סקס אדיר

פעם ראשונה בקייב

1
שלום לכל חברי הפורום,

אני נוסע השבוע לקייב ליום וחצי,
אני לא יכול להרשם לממבה,
לא יהיה לי מספיק זמן לנסות במועדונים וכאלה,
ואני חושש מאוד מנפילות כי לא יהיה לי זמן לתקן, אני חוזר מהר,

אני מאוד אשמח לקבל המלצות ספציפיות עם מספרי טלפון, בין 50 ל 150 דולר
ואני כמובן מבטיח לדווח בפירוט אח"כ!
ואם יהיו לי עדכונים חדשים משם כמובן אשתף את החברים כאן.

בבקשה אל תעשו חשבונות שמישהו שלא מדווח המון לא מגיע לו,
אין לי המון ביקורים לדווח עליהם (המחירים, אוי המחירים) אבל כשיש לי אני מדווח בהחלט ומשתף.

תודה..

פעם ראשונה בקייב

5
טוב.
שלום חברים
למרות שחוץ מאורן אף אחד לא טרח להתייחס לבקשה שלי החלטתי לשתף בחוויות.
עברו כמה ימים ואנסה לשחזר.
ביום הראשון החלטתי בכל זאת לנסות להגיע לדירה ולבחור מישהי שתמצא חן בעיני, זאת לאחר שעברתי על כמה אתרים ושלחתי הודעות למספרים רבים בשאלה אם התמונות אמיתיות (הכל לאחר תרגום בטרנסלייט) וכולם ענו אותו דבר שזה "סוג" הבנות ושלחו תמונות הרבה פחות מושכות או לא שלחו.
ניסיתי את מזלי פעם אחת וביקשתי שתשלח כמה בנות לאחר שהבטיחה שאני ממש יהנה אבל כשהגיעה מונית עם שתי בנות ברמה של ישראליות ממוצעת שלחתי אותם בחזרה עם 300 גריבנה (רצו 400 אבל אני לשבתי שזה עושק יותר מ200 והתפשרנו על 300).
הקיצר הלכתי ברחוב וחיפשתי נהג מונית שייקח אותי לדירה כמו שדיווחו פה החברים המכובדים, ניגשתי לנהג מונית ושאלתי אותו דרך התרגומון של גוגל אם הוא יכול לקחת אותי למקום שיש בחורות יפות, אז הוא שואל אותי בר? מועדון? ואני מסמן לו לא, לקחת איתי למלון, הוא מסתכל עלי בעיניים כאלה ומסמן לי עם הראש לא לא לא ועם העצבעות סימן של סולמית (אין לי מושג מה זה אומר).
המשכתי כמה דקות ועצרתי שוב נהג והוא אמר לי מיד כן, עשה טלפון ולקח אותי מאזור הגוליבר מרחק 10 דקות נסיעה ברחוב צדדי בנין ישן הוא מחכה למטה ואומר לי תעלה קומה שלישית דירה 13, עליתי ופתחה לי בחורה צעירה נחמדה, הכניסה אותי פנימה, דירה נעימה ומשופצת, היא ועוד בחורה נמצאים בדירה לבד, הבוסית לא נמצאת המחיר 2400 לשעתיים ואם לוקחים למלון אי אפשר פחות משעתיים.
ציפיתי ליותר יפה אבל החלטתי שאם אני כבר פה יאלה הולכים, אבל היא סימנה לי קודם כל לשלם, התלבטתי, פחדתי שאני ישלם ואז היא כבר לא תהיה מחויבת לכלום אולי אפילו תכחיש ששילמתי ותשלח אותי, אבל החלטתי לקחת את הסיכון, בכל זאת זה רק 350 ש"ח בערך.
ירדנו למונית שחיכתה לנו למטה והתחלנו ליסוע , חצי שעה בערך, בדרך התחלתי להחמיא לה שהיא יפה וחמודה והיא התחילה לתת לי יד ולהתקרב אלי עד שהיא ממש נמרחה עלי, זה היה תענוג.
ביישנית חמודה ויודעת את העבודה,
מקלחת ביחד אחר כך אוראלי (רק בקונדום) לא עמוק וגם הייתי צריך להזכיר לה כל הזמן להיזהר עם השיניים אבל נחמד, אחר כך סקס בכמה תנוחות, לא אנאלי בשום אופן, מסאז טוב בגב ובכפות רגליים ועוד סיבוב ועוד אחד, הכל בסבלנות ובכיף, כמובן שפינקתי אותה במילים טובות ובשוקולדים (לא רצתה וודקה) וגם השכבתי אותה על הגב וגיריתי אותה קצת בציצי הקטן והחמוד שלה והיא מאוד נהנתה.
למחרת הלכתי לאור ההמלצות של החברים פה לרחוב בסיינה ליד הגוליבר במספר 12 , הסתובבתי קצת ליד הבניין והדלת הירוקה אגב, לא כתומה, האור שיש עליה קצת מטעה, הסתכלתי קצת על הבניין ומיד ניגש אלי נהג מונית ושואל אם אני מחפש בר, מועדון, ליידי, ואני מסמן לו כן בחורה אלי למלון, הוא באמת עלה איתי כמו שתיארו פה החברים התיישבתי על הספה והבוסית העמידה מולי איזה 10 בנות בביקני רובם ממוצע ומטה והמחיר 2200 לשעה פלוס 200 למונית.
אבל היתה אחת חמודה ויפה מאוד סימנתי לה והתלבשה, נסענו למלון ואז התברר לי פתאום שהיא לא מוצצת בכלל ופתאום עוד ועוד לא עושה, בקיצור רק סקס רגיל ומסאז בגב, שהאמת, היה מסאז מעולה אבל היה מאוד מעצבן שהיא כל הזמן עם הטלפןן שלה, וגם כשלקחתי לה בעדינות והנחתי על השידה היא מסמנת לי שזה הבוסית והיא צריכה לענות. אבל השיא היה שאחרי 40 דקות היא מסמנת לי שעוד 10 דקות נגמר ואני צריך להחליט אם אני ממשיך עוד שעה.
למרות שהיא היתה מואד יפה החלטתי להפסיקעם הזיון.
לפני שנכנסנו אמרתי לה שאם אני נהנה מאוד אני מוסיף לה מתנה כמה דולרים טובים, כמובן ששלחתי אותה ללא גרוש נוסף.
אבל אני חייב להגיד שלעומת השירות והיחס אצלנו, זה היה גן עדן.
סיכום :
יום ראשון
יפה (במוסגי אוקראינה) 7 (במוסגי ארצנו ה"יפה"- 12)
מציצה 5
סקס 6
גוף 8
ציצי 5
מסאז 9
נחמדות 10
ממוצע כללי 8

יום שני
גוף 10
חזה בינוני 10
יפה 9 במושגי אוקראינה
סקס 8
מסאז מה שהסכימה לעשות 9
נחמדות 7
מציצה 0
סה"כ 8
אבל סוג אחר של 8 מהקודמת.
אבל מחיר כפול.

מה שאני רוצה להוסיף, שחברי הפורום מתייחסים לבחורות במועדי החשפנות כיקרות מאוד, אני חושב שאם המחיר הוא 200 דולר או אפילו 6000 גריבנה זה לא יקר כי זה לשעתיים ואם הבחורות כלכך יפות עם שירות טוב זה אפילו יותר זול מהבחורות בדירה שראיתי שרובם ביטוח לאומי ורק לי יצא בפוקס סחורה יפה מאוד שגם היא לא נתנב שירות מי יודע מה.

פעם ראשונה בקייב

6
הדירות בקייב על הפנים. דבר ראשון לא ניתן להגיע לדירות לבד אלא רק עם נהג מכיוון שהדירות נמצאות בבניינים שהכניסה אליהם היא כניסה עם שער ברזל נעול שדרוש קוד כדי לפתוח אותו. כאשר מגיעים לדירות מדובר בדירות שנמצאות בבניינים סטייל הבניינים בתחנה המרכזית הישנה בת"א וזו לא הרגשה כ"כ נעימה. כאשר נכנסים לדירות המבחר שם שם די דליל (4-5 בחורות) ומבחינת מראה הסחורה שם היא מתחת לממוצע. אז נכון שהמחיר שמשלמים בדירות הוא הרבה פחות מאשר במועדוני חשפניות אבל על איכות משלמים ואם אני כבר נוסע עד קייב בשביל לזיין אז אני רוצה לזיין סחורה משובחת ולא עגלות.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”