כ ספא חדש בראשלצ - סקס אדיר

ספא חדש בראשלצ

1
מדובר בספא שנמצא ברחוב עליית הנוער באזור התעשייה החדש של ראשון.הבנתי מהפקידה שהם שינו מיקום מהספא שהיה ברחוב האורגים בחולון. הגעתי ביום שישי בערב והיה עמוס מאוד בעיקר בבני דודים.ראיתי 7 בנות כולם רוסיות, רובם צעירות שנראות טוב רק חבל שאין שם אקסטרות...נכנסתי עם בחורה בשם אווה, כוסית צעירה מזכירה קצת את קיילי האחות של קים קרדשיאן. מסאז נעים ומחרמן כולל בודי ובסוף הרפייה טובה.המחיר שם 250 עבור 40 דקות. בגדול היה לא רע וככל הנראה אחזור לשם בהמשך. אם היה אפשר לקבל אקסטרות תמורת תשלום יכל להיות מדהים, מקווה שהחברים פה ידווחו אם יצליחו להוציא משהו מעבר לשירות הרגיל. כי יש פוטנציאל במקום...

ספא חדש בראשלצ

5
עכשיו הייתי בספא בעליית הנוער גם אני חשבתי שהוא חדש כי הכרתי אותו רק דרך הפורום אבל מישהו שם אמר לי שהוא עובד כבר מעל שנתיים שהתקשרתי אמרו לי שיש 10 בנות הספא הוא 2 קומות יש משהו כמו 8 חדרים בשתי קומות אכן היו הרבה בנות שנראו לא רע אבל הספקתי לראות רק 3-4 בחרתי בניקול רוסיה 1.80 בפנים נראית קצת מבוגרת אבל גוף לא רע בלבוש שלא משאיר מקום לדמיון אמרה לי 30 דקות 250 שקל עיסוי נחמד בודי סבבה לאחר מכן גמירה באחלה נוף שהיא יושבת עלי הפוך הייתי בחוץ אחרי 20 דקות חדרים קטנים מקלחת ממש קטנה ( מים אש ) היה מלא אנשים בעיקר בני דודנו לנשואים ולאלה שחשוב להם הדיסקרטיות לא מומלץ אנשים עומדים במסדרון בירידה מהחדר נתקלתי ב 3-4 אנשים בסך הכל בסדר לא ברמה של לה גרדיה
♥️חזה סיליקון♥️
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”