ופייגלין עצמו כבר הצהיר בגלוי מספיק פעמים על התנגדותו לחוק ואף התעמת ממושכות עם פמיניסטיות על כך בפייס שלו
. תגובתה של ד"ר דרור הייתה בדיון שעסק בסוגיית ההצבעה בבחירות הקרובות ביחס לעמדות המפלגות בנוגע לחוק ההפללה. עובדות המין סקרו את המצע של כל המפלגות("מצע" עאלק!

חוץ מזהות כל המפלגות מדברות בסיסמאות מפגרות ומתייחסות למצביעים כעדר מטומטמים!!!) והגיעו למסקנה חד משמעית -
רק זהות!!!

בגלל הגנות על הפורום לא אוכל לשים כאן קישור לדיון האמור בפייס שלהן, לכן כנסו לדף שלהן ותראו בעצמכם. הדיון נמצא בראשיתו
-
פוסט מה-5 לאפריל. וזה מביא אותי לתגובה הבאה. שימו לב למשפט שהדגשתי בירוק:
[QUOTE=וסקו דה-גמה]גילוי נאות - אני נמצא בצד ההפוך של המפה הפולטית, כלומר חילוני ושמאלני.
בכל זאת, הייתי מצביע לזהות אם הייתי מאמין שיש להם סיכוי ממשי לבטל או לשנות את חוק הפללת לקוחות הזנות.
אבל, וזה אבל גדול, אני לא מאמין שיש סיכוי לכך.
החוק עבר ברוב עצום וללא מתנגדים. אין לחברי הכנסת, הישנים והחדשים, רצון ואומץ לבטל אותו. תמיכה בזנות, בזונות או בלקוחות הוא נושא לא פופולרי שכולם יברחו ממנו כמו מאש.
גם אם יקבל פייגלין 10 מנדטים (או אפילו 20, שזה מעבר כל דימיון) הוא לא יוכל לעשות כלום.
אני גם בספק שהוא ייצא דווקא למלחמה הזאת. מן הסתם יהיו לו נושאים אחרים לעסוק בהם.
כל מה שנשאר לקוות זה שהחוק לא יאכף, והוא יישאר כאות מתה בספר החוקים.[/QUOTE]
אז החבר
וסקו דה-גמה - אין ספקות יותר!
אפילו עובדות המין הסכימו ביניהן להצביע לפייגלין!

צריך עוד משהו כדי להבין שפייגלין דווקא
כן(בעיקר בעזרתה של חברת המפלגה ד"ר רונית דרור) ייכנס למלחמה הזאת? וחוץ מזה,
אתה מכיר עוד מועמדת מכל מפלגה שהיא שמצהירה בגלוי שהיא הולכת לעשות הכל כדי לבטל את החוק המטומטם הזה?!
ובקשר למצע של פייגלין - אחזור על עצמי בפעם האחרונה כשאומר שגם אנוכי לא מסכים עם כללללל מה שכתוב שם. יש חסרונות. אך היתרונות לטעמי עולים על החסרונות, וממילא פייגלין במקרה הכי טוב ומפרגן יגיע אולי לאיזור 7-8 מנדטים ויוכל אולי לדרוש לעצמו תיק בכיר כמו האוצר(שאותו כבר הצהיר שידרוש)
ובאמצעותו לייבש/לגנוז/לבטל את החוק הדבילי הזה בכך שלא יעביר לו תקציבים
. בכירות התיק שידרוש למפלגתו תלויה כמובן בכוחו הפוליטי. וחזרה לעניין שאר המצע: פייגלין כבר הודה בעצמו
שאלו דברים לא ישימים ושהוא מתכוון לעסוק אך ורק בנושאי פנים. ותהיו רגועים לכל הרוחות!!!

גם אם יהיו לו 20 מנדטים - ולא יהיו לו - הוא לא יוכל להוציא לפועל את כל תוכניותיו, אפילו לא חלקן הקטן למעשה,
והוא הראשון שמודה בכך! ואף מוסיף שאין לו שום כוונה לעסוק בנושאים אלו בקדנציה הקרובה. אז כאמור מיליון פעם -
המטרה שלנו היא להכניס לכנסת את המפלגה היחידה שמצהירה בגלוי על התנגדותה לחוק והכוונה לבטלו. חוץ מזהות - אין שום מפלגה כזאת!!!! בפעם האחרונה לפני הבחירות מחר קורא לכולם כאן - חברים וצופים פאסיביים - להצביע זהות!!! הפתק 'ז' בקלפי!