כ דיווח - שרון מבורשוב - סקס אדיר

דיווח - שרון מבורשוב

1

I hve visited Sharon tonight (matter of fact few hours ago) and the reports that all posted was correct. nice russian lady, not pretty but nice body. I took the Anal course and it was pretty good. He anus is not too tight so she could get my dick but it was tight enough to let me blow in her ass hole in 10min.

i would visit her ass again soon.

Seki

------

The motto of trying new things

דיווח - שרון מבורשוב

4
עליי דוקא לא הופעל מצידה שום לחץ לכתוב דיווח בכלל....אולי בגלל שהיא ידעה שהדיווח יהיה גרוע.

בכל אופן,לא מזמן קלטתי שאם אי פעם היה לי סיכוי לקבל בעתיד אישור "מדווח אמין" מההנהלה,הרי שלאחר כתיבתי על היחס האדיש של שרון כל סיכוי כזה נעלם כלא היה...

דיווח - שרון מבורשוב

5
אנחנו באופן אישי אם היינו מקבלים דרגת רב מדווח מההנהלה היינו מאוד עצובים.
ואנחנו סבורים כי דיווח שלילי שווה לא פחות מדיווח חיובי.

[QUOTE=מארק שגל1]עליי דוקא לא הופעל מצידה שום לחץ לכתוב דיווח בכלל....אולי בגלל שהיא ידעה שהדיווח יהיה גרוע.

בכל אופן,לא מזמן קלטתי שאם אי פעם היה לי סיכוי לקבל בעתיד אישור "מדווח אמין" מההנהלה,הרי שלאחר כתיבתי על היחס האדיש של שרון כל סיכוי כזה נעלם כלא היה... [/QUOTE]

דיווח - שרון מבורשוב

6
גם אני סבור כי דיווח שלילי שווה לא פחות מדיווח חיובי,אך יחד עם זאת יש לזכור כי שרון שייכת ללב לבו של הקונצנזוס הלאומי,ועל כן לא ייתכן שלקוח לא יהנה אצלה,אלא אם כן כמובן משהו אצלו לא בסדר.... אחרי הכל,אין זה סביר ששרון אשמה בכך,לא?

דיווח - שרון מבורשוב

7

מארק שגל1

הדיווח האישי שלך התקבל אצלנו בברכה ולא גורע ולא כהוא זה מסיכוייך ... כל עוד הדיווחים שלך אמיתיים !

דווקא לקחנו לתשומת ליבנו את ההפנמות האישיות שלך לטובה.

מאחל לך חוויות מתקנות וזיונים נעימים.

דיון דיווחים ספציפי על שרון אסור בפורום המרכזי ומקומו בפורום הפרסומי.
על כן החלטתי לנעול את הדיון ואולי נעביר את התגובות מדיון זה לשירשור של שרון בפורום הפרסומי

עמית מנהל הפורום.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”