כ אתיופית - סקס אדיר

אתיופית

2
SORRY גבר,
מדובר בקונגרס 5 פינת העלייה...
בכל מקרה בר (שכבר התחלתי לפנטז עליה בעקבות ההפנייה שלך )
נמצאת בחופשה ארוכה...

בכל מקרה(כי כבר טילפנתי) שתי הבחורות האחרות:
220שח ל40 דק, שתי גמירות - טוענת שעושות הכל (לא בדקתי הלאה..)

איפה יש אתיופית כוסית ונחמדה לסקס שחור/לבן אני חרמן!!!

ואל תגידו לי באפריקה, תודה
חייב לרוץ...

אתיופית

3

הרגת אותי מצחוק

אהבתי את הקטע עם ריצה " RUN FOREST RUN "

[QUOTE=RoadRunner]SORRY גבר,

איפה יש אתיופית כוסית ונחמדה לסקס שחור/לבן אני חרמן!!!

ואל תגידו לי באפריקה, תודה
[/QUOTE]

אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

אתיופית

5

בהמשך למייל הקודם שלי, מודעה מתחת לקודמת מצאתי עוד אתיופית שמפרסמת את עצמה בנתניה - אורטל.

הקישור :

yad2.co.il/Alternative/Alternative_adults.php?Are aID=&MystiqueTopCatID=7&MystiqueCatID=&Info=%E0% FA%E9%E5%F4%E9&fromPrice=&untilPrice

אני אורטל בת 20 אתיופית סקסית עם חזה ענק, חטובה עם טוסיק בולט ושובב,פנים מדהימות,פצצת מין אמיתית...מארחת בדירתי הפרטית הדיסקרטית והמפוארת לבודי מסאג' מטריף חושים בשמנים+הרפייה מפנקת...

אתיופית פצצה..זן נדיר..גוף מהמם..חלק..חזה ענק...אין למצוא דברים כאלו...באחריות..פינוק חלומי שחובה לנסות!!! עלות הפינוק 200 שקלים עד 40 דקות של גן עדן עלי אדמות!!!!

מעניין האם זו באמת תמונה אמיתית ?

שבת שלום,

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

אתיופית

8

התקשרתי אליהן : זאת אכן דירה דיסקרטית שעובדות בה 3 בנות לפחות ואורטל עובדת רק 3 פעמים בשבוע.

בחורה הסבירה והדגישה שהן עושות רק בודי מסאז' בלבד !

yosi2009-2-22 16:27:18
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

אתיופית

10
אהלן "לחי חזקה" (מה המשמעות של זה?)

לשאלתך: זאת אינה תמונה אמיתית.הייתי אצלה כבר פעמיים וזאת לא היא. חוץ מזה, רואים שזאת תמונה מקצועית של דוגמנית ולא צריך להיות גאון לזהות שזה לא שלה...

אבל...אורטל אכן נראית טוב...מלאה וסקסית בעלת ישבן משגע...היא עושה רק בודי מסג' אבל מאוד ליבראלית ונותנת כמעט הכל חוץ מחדירה.אני נהנתי מאוד כי הייתי איתה באורגיה עם סנדי...שגם עובדת שם.

נ.ב: חיסרון- היא שחורה אבל לא אתיופית.
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”