כ קריות - סקס אדיר

קריות

4
בעקבות המלצה כאן נפגשתי עם ג'ול, בחורה אסטטית,נראת מעולה,נותנת שירות מכל הלב,ממליץ לנסות0549741179
אני מדווח לא אמין - זה כבר ברור וידוע שאני מתייחס אליכם כמו אל מפגרים

אז אם אתם קוראים את זה נא לדווח למנהלים על ההודעה שלי

קריות

5

דיברתי איתה בטלפון לפני כמה ימים והיא נשמעה מאוד נחמדה.

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת עליה...החברה למעלה מריחים כמו יחצנים (מתנצל אם אני טועה)

איך היא נראית באמת, איך השירות וכו'

קריות

6

היה גשם חזק בחוץ ולא התחשק לי לצאת , אך החרמנות הייתה גבוהה ואז חבר המליץ לי על הבחורה שמגיע עד אליי, התקשרתי ותוך חצי שעה היא הגיעה.... תותחים ! יפה , סבלנית ,צעירה ונקיה , מציצה ללא קונדום .... נשארה אצלי שעה שלמה, נהנהתי מאוד, מומלץ 0549741179

קריות

7

אני מזמין לפחות פעם בשבועיים, עד היום כל מי שהגיע רצתה רק לסיים מהר ולברוח, חבר נתן לי טלפון של בחורה פרטית,עובדת לבד,הזמנתי.... המחיר סביר , צעירה , יפה , נקיה ומה שהכי חשוב השירות מכל הלב , אף פעם לא הביטה בשעון, גם סקס טוב,גם שיחה טובה , הייתה אצלי שעה שלמה ! אני ממליץ עליה מכל הלב הבנתי שהיא מגיעה לרוב מקומות בצפון 054 974 11 79

מוניה2009-4-2 21:52:48

קריות

8

אני מזמין לפחות פעם בשבועיים, עד היום כל מי שהגיע רצתה רק לסיים מהר ולברוח, חבר נתן לי טלפון של בחורה פרטית,עובדת לבד,הזמנתי.... המחיר סביר , צעירה , יפה , נקיה ומה שהכי חשוב השירות מכל הלב , אף פעם לא הביטה בשעון, גם סקס טוב,גם שיחה טובה , הייתה אצלי שעה שלמה ! אני ממליץ עליה מכל הלב 054VSBSBN הבנתי שהיא מגיעה לרוב מקומות בצפון 054 974 11 79

מוניה2009-4-2 21:54:7
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”