http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/877/897.html?hp=1&loc =2&tmp=1089
זמן קצר לאחר שנכנס אל מכון הליווי, שאליו הגיע בעצת חבריו, התעלף תושב הנגב במקום מרוב תדהמה. הוא הגיע למכון לאחר תקופה ארוכה שבה דחתה אותו אשתו מעליה, אך באותו לילה היא עמדה מולו, לבושה בביגוד מינימלי, בתפקיד נערת הליווי.
בני הזוג, בשנות הארבעים לחייהם, נשואים זה עשר שנים ולהם שני ילדים. הבעל מנהל עסק קטן למכירת כלי עבודה ומוצרים חקלאיים וגם האישה החלה לאחרונה לעבוד, וסיפרה לבעלה כי היא מועסקת במסעדה גדולה באחת הערים באזור מגוריהם.
ואכן, מאז החלה האישה לעבוד בשבועות האחרונים, היא מגיעה הביתה בשעות מאוחרות כשהיא עייפה ומסרבת לקיים יחסי מין עם בעלה. "אין לי כוח, אני עייפה", ניסתה להסביר לו.
"אני עובדת קשה מאוד במסעדה, יש שם הרבה לקוחות". הבעל קיבל את הסברי אשתו בחשדנות, ואף חשד שיש לה מאהב. כשהאשים אותה בבגידה היא הכחישה, וטענה שהוא "הוזה ופרנואיד חסר תקנה".
חבריו של הבעל, שהבחינו בתסכולו ממצב נישואיו, יעצו לו ללכת למכון ליווי. "לך תעשה חיים, עד שתראה מה קורה עם אשתך", אמרו לו, והוא אימץ את עצתם. לפני ימים ספורים הוא הגיע בשעת לילה אל אחד המכונים, ושילם כמה מאות שקלים עבור בילוי עם אחת הצעירות במקום.
אך דבר לא הכין את האיש להפתעה הבאה: בחדר נמצאה אשתו, לבושה בלבוש מינימלי, מחכה לו כלקוח. הבעל התעלף מרוב תדהמה, ואילו
הבעל טען כי אשתו הונתה אותו כאשר סיפרה לו שהיא עובדת במסעדה, כשבפועל עבדה כיצאנית. האישה סירבה לתת גט לבעלה בטענה שהוא התכוון לבגוד בה עם נערת ליווי. הדיינים יקבלו את החלטתם בתיק מיד לאחר פגרת חג הפסח.

גדול !!! מענין איפה זה היה ............