היום מתפרסם במדור הספרות סיפור מאת מבקר ספרות וסופר , שעובד כשומר מול מועדון פאפאיה.
בין השאר הוא מתצפת על העובדת במכון (אותו הוא מכנה בורדל) ועל מבקריה.
מעניין לקרוא את עמדתו ביחס לתחביבנו המשותף.
לממהרים - אפשר לקרוא רק את הפסקאות האחרונות.
כ
היום מתפרסם במדור הספרות סיפור מאת מבקר ספרות וסופר , שעובד כשומר מול מועדון פאפאיה.
בין השאר הוא מתצפת על העובדת במכון (אותו הוא מכנה בורדל) ועל מבקריה.
מעניין לקרוא את עמדתו ביחס לתחביבנו המשותף.
לממהרים - אפשר לקרוא רק את הפסקאות האחרונות.
לא מכיר אותן כמוכם אבל על מי מהבנות של לה גווארדיה
[Quote=השומר בחניון של דייהטסו ???]
הקרניים האירו את בניין מספר 5 ברחוב לה גוורדיה, ששכנו בו חברת ביטוח, חברה לדלתות פלדה, אולם שהושכר ל"ליכוד" בתקופת הבחירות ומכון הבריאות "פפאיה". מכיוון התחנה המרכזית, המקום הדוחה ביותר בתל-אביב, פסעה בחורה. הדמיון שאינו יודע שובעה זכה באובייקט כה נדיר, ושוב החל להתפרע. איזו הליכה מלכותית! מי עוד בטבע יכול להתחרות בתנועה הקלילה הזאת? ריצת האיילה, או הסוסה? אפשר היה גם להיזכר בדאיית הנשר המגביה עוף, ובהחלקה השקטה של הכריש בתוך המים. אבל לנשר אין העידון הקצוב למדי, הנובע מכוח המשיכה של הקרקע, ולכריש אין קלילות כזאת, תחת עומק האוקיינוס.
יופיה של הבחורה לא היה פחות מהיופי של החמה העולה. נראה שהטבע התעייף מפס הייצור המונוטוני של כל בעלי האפים הענקיים, הרגליים הקצרות, היציבה העקומה, הפיות הגדולים והישבנים הקטנים - ופתאום גילה נדיבות בלתי מוסברת, ויצר יצירת אמנות נדירה. כאן הוא עבד בקפדנות כדי להזכיר שוב שהאדם - ליתר דיוק, האשה - שייכת לאותו מכלול אסתטי כמו הים, הנעלם מעבר לאופק, כמו הענן בשעת השקיעה, הצבוע ארגמן שמימי, או כמו הסלע עם הכנסייה הקטנה, הממוקם מעל נהר רוגע - נהר שבבדידותו הנצחית מעוררת מחשבות על שלוות עולמים.
האם היא יודעת כמה קטלני הקסם האלוהי שלה, כמה הרסני הכישוף הנשי שלה שמוסתר בינתיים בתיבת קרח של הטמפרמנט הצפוני?
היציבה הגאוותנית שלה היא רק הד להיותה נצר למשפחה מלכותית. כך נראו היפהפיות של פטרבורג, ביניהן גם נטליה גונצ'רובה. והאם יופיע כעת מישהו הדומה לפושקין, שימיס את שכבת הקרח העבה, וישחרר את האנרגיה של התשוקה האין-סופית, השורפת הכל בחיקה?
[/QUOTE]
מישהו מזהה לפי התיאור ? לא נראה לי שהכתבה הזאת אקטואלית ומהביקור היחיד שלי במקום אני לא זוכר דלתות פלדה
חבר יקר
נטאשה האגדית מהפאפאיה עדיין מתפקדת בשטח,מבוגרת בלונדינית גוף מהאגדות ,משהו טוב מאד.
הייתה עובדת ברחוב שוקן בכוכב הזהב,אחר כך עברה לעבוד במשך תקופה ארוכה במכון בסלמה 50,שמעתי שסגרו את סלמה 50 והבחורות עברו למכון של אירה בוולפסון 40 אז כנראה שנטאשה צריכה להיות שם,מה שאני בטוח שהיא לא קוראת לעצמה נטאשה.פעם אחרונה שראיתי אותה זה היה לפני חודש וקצת בסלמה 50.
תבדוק בוולפסון 40.
לגבי נטאשה מצאתי לינק לתמונות שלה שצולמו בסלמה 50,תסתכל על הבחורה עם השמלה האדומה,קוראים לה אם אני לא טועה ויטה,עבר יותר מעשור מאז פאפאיה ויש לה עדיין גוף מדהים.
http://www.sexforfree.co.il/בחורות_חדשות_בדירה_פרטית_בתל_אבי ב.html
חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”