מי כאן הכניס פעם נערת ליווי להריון ?
14מי כאן הכניס פעם נערת ליווי להריון ?
15מי כאן הכניס פעם נערת ליווי להריון ?
16לא זה הזוי
אחד מדבר על שהיה חבר של זונה ממכון ליווי
השני מדבר על זה שגמר בתוך כוס של נערת ליווי
דודו טופז בכלא
זהו יום הדין הגיע
17אני זיינתי פעם אחת מישהי כוסית סוף הדרך.
אני מזיין אותה טוב טוב ורק לאחר שאני גומר אני מוציא את הזין ורואה שהקונדום נקרע לי, כלומר גמרתי לה בפנים.
היא נלחצה ואמרה לי שהיא מקווה שאני נקי וכל זה.
יותר לא חזרתי אליה (אני מקווה שאין לי איזה לד שאני לא יודע עליו).....
18בתמצית הכרתי את אלן (ולא הלן) במקום מסוים (ולא בירקון) ואח"כ היא סיפרה לי שהיא עובדת בירקון 56. היינו ביחד יותר משנה כאשר אפשר להגיד שהיינו גרים ביחד (הכי מצחיק שהיא הייתה גרה בבן יהודה 60 בקומה אחרונה יש מלונית לשעבר ועכשיו משכירים שם חדרים, אבל בקומה הראשונה של הבניין עובדת להנאתה דנה). כפי שציינתי זאת הייתה תקופה די מעניינית בחיים שלי. לא כל יום אתה נכנס לבפנוכו של ראש של בחורה שעובדת בדירה דיסקרטית עם כל המשתמע מכך. מצבי רוח משתנים משניה לשניה, אלכוהול חופשי וכמה שיותר.
כמובן שבסופו של דבר זה ניגמר לי כי הבנתי שזה בור ללא תחתית ומן הסתם חבל על הזמן שלי.
בכל מקרה לא מצטער לרגע כי יצא לי להבין מקרוב איך עובד ראש של בחורה כזאת ואיך עובד גם עסק כזה.
תאמינו לי שהייתי בשוק שהבנתי איך הבחורות האלה מגיעות לישראל (ואני לא מדבר על דרך מצריים וכו...)
19לצערי גם לי זה קרה עם אחת הפרטיות שלי בסוף הזיון שהיה מאוד אגרסיבי אחרי שגמרתי שמתי לב שהכל נשאר בפנים
. כמובן שהבחורה לקחה כדור ואנחנו נבדקנו כל אחד ויצא הכל בסדר.
זה יכול לקרות לכל אחד רק צריך להזהר מאוד ולשים לב ובמיוחד לא ליחל שדבר כזה יקרה כי זה לא שווה את הסיכון שאנחנו לוקחים וגם הבחורה.
בשביל רגע אחד של סיפוק אפשר לשלם על זה אחר כך כל החיים תחשבו על זה..
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים