כ אתגר לנועזים/ אושי פרטית מעיר היהלומים - סקס אדיר

אתגר לנועזים/ אושי פרטית מעיר היהלומים

1

שלום חברים,

לפני שאתחיל בדיווחיי הנה אתגר ראשון לקרובים לעיר היהלומים נתניה.

מדובר על אחת המפרסמת ביד שנייה להלן הפרטים: פרטית בת 33, קוראת לעצמה אושי, מציגה את עצמה כגרושה שנכנסה לחובות. מקבלת בביתה הפרטי ברח' מרכזי בנתניה.

התקשרתי אליה טלפונית ולאחר שעברתי חקירה יסודית הסכימה למסור את הפרטים הנוספים: 1.68 ס"מ, רזה, שטנית עם עיניים כחולות, חזה בינוני נוטה לגדול. מבקשת 300 ש"ח למפגש בן שעה. נשמעת בטלפון חסרת ביטחון ולא הכי חכמה בעולם.

האמת שאין לי כוח לנסוע עד נתניה השביל דגימה - מה לעשות הגיל עושה את שלו....

אשמח אם יהיה מישהו שיקח על עצמו את הפרויקט - אין ספק שיש כאן פוטנציאל.

במידה ולא יהיו מתנדבים אעשה זאת בעצמי בקרוב.

לכל המעוניין אשמח להעביר את הנייד בפרטי.

רמי שפירא

החרמן, השגלן הקטן

2

רמי

הרצתי חיפוש כאן בפורום לפי מס הטלפון המופיע במודעה ב-יד 2. גיליתי כמת שירשורים , כולם משנת 2008 וכולם חסומים (בפורום ה-"סגור"). מה שהדליק אצלי נורה אדומה זו הכותרת של אחד מהם בזו הלשון : "דווח א ז ה ר ה ". מאחר ויש לי נטיה לסמוך על הדווחים (האמינים) של חברינו בפורום - אני נוטה להריח פה נפילה ולא מתכוון לדגום. אני אעבור הלאה. אם אתה בכל זאת רוצה לדגום ולדווח - על אחריותך !

3

אזהרה!

אני רוצה להתריא בפניך שיש פרטית אחת שפרסמה בזמנו באתר יחסים , יש לה ילד והיא גרושה בטלפון נשמעת כמו שאתה מתאר אני נפלתי למלכודת ! כשאני נכנסתי התחננה שאתן לה עוד כסף בטענה שהיא מסכנה! כשעשיתי את הטעות היא אמרה לי נו עכשיו מוכרחים לעשות את הטקס! לא סקס אלא טקס! נותנת שיזנו אותה כמי שכפאה שד מיד לאחר הזיון הראשון בורחת למקלחת !!! והכי חשוב היא ניראת לא מי יודע מה! הגוף בסדר הפנים הרבה פחות ! והכי מגוכך שאת האקט ביצענו על המיטה של הילד !!!

עד היום אני לא סולח לעצמי שלא יצאתי מהדירה לפני שנפלתי איתה ! המיקום שלה הוא במרכז נתניה לא רחוק מבית המשפט!!!!

לשעבר גלגל עמוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”