כ לזיין את מיכל באוטו - סקס אדיר

לזיין את מיכל באוטו

1

שלום חברים, קבלו את מה שהיה לי היום:

אז ככה. הגעתי לעבודה עייף וחרמן. מפה לשם נכנסתי לצ'ט של נענע, בכינוי מתאים. לאחר כמה זמן צדה את עיני מישהי שכינתה את עצמה "לזיין אותי באוטו" או משהו בדומה לזה.

טוב, כל חושי הציד שלי נכנסו לפעולה. התכתבות קצרה ביותר ומספר טלפון. אני מתקשר ומהצד השני עונה מישהי עם קול חביב למדי. היא טוענת שעושה זאת לא כעיסוק אלא כ"ריגוש". אני נדלק לגמרי ומפנה לעצמי את הזמן הקרוב.

היא מכוונת אותי לאצטדיון בכפר סבא, בדרך אני נזכר שאין לי קונדומים ועוצר לקנות בילו. מפה לשם אני מגיע לאצטדיון והיא מכוונת אותי לאיזור שקט.

היא כבר נמצאת שם עם רכבה ואני עוצר במקביל אליה. היא מחייכת אלי מהחלון שלה ומדברת בטלפון, מסמנת לי בידה עוד רגע. היא יוצאת מהאוטו לבושה בשמלה קייצית, ללא חזיה. היא רזה, יחזה קטן, בלונדינית עם שיער חלק, טענה שהיא בת 35 אך נראית מעט מבוגרת יותר, אם כי במצב טוב ושמור.

אנחנו נכנסים למושב האחורי ברכב ושם מחייכים במבוכה קלה...היא מבקשת את האתנן ו - 300 ש"ח עוברים ידיים. לאחר קבלת האתנן, היא מסירה את שמלתה ונשארת בתחתוני חוטיני אדומים. אפשר לראות שהיא חלקה לגמרי... בדיוק אז הטלפון שלה מצלצל, והיא מתנצלת ויוצאת מהרכב כדי לשוחח (לבשה שנית את השמלה). חוזרת לאוטו ומתנצלת על ההפרעה. ושוב אנו חוזרים לעניינים.

כבר בטלפון היא אמרה לי שהיא לא יורדת ולא מתנשקת. אז היא אומרת לי "קנית אותי, אני שלך" ואני מבסוט לאללה ומרוגש עוטף את גופה הדקיק בזרועותי ונושם אותה. אחחח איזה ריח טוב...אני מתחיל ללקק אותה, מוצץ לה את הפיטמות ויורד בליקוקים לשבלול שלה (שאלת ביניים - למה קוראים לזה שבלול?) ריח מעולה, נקי לגמרי ומגולח, ואני צולל. נראה שהיא נהנית, ושוב - הטלפון מצלצל, עונה בקצרה אבל לי נמאס. מלקק עוד מעט ויושב בכדי ללבוש קונדום. אמרתי לה שהיא תשים לי אותו אבל היא רק הגישה לי את הקונדום מחוץ לאריזה. אמרתי לה שתלטף לי את הזין כדי שיעבור לדום מתוח והיא ליטפה מעט. אני הלבשתי את הקונדום ואז חדרתי אליה במיסיונרית והתחלתי לפמפם אותה. כוס כייפי, היא נתנה קונטרות וזה חרמן אותי בטירוף, התחלתי לטחון לה את הצורה בכח ומעט לפני שגמרתי ביקשתי שתסתכל לי בעיניים, השפרצתי בתוך הקונדום כמה וכמה צאצאים ויצאתי ממנה. היא מיד לבשה את תחתוניה בחזרה ואז את שמלתה. אמרה לי שאני מוזמן להתקשר מתי שבא לי ונסעה לדרכה.

כמה עניינים ותהיות: ראשית, האם היא מוכרת פנטזיה או שבאמת עוסקת ב"ריגוש" עבור עצמה. אין לי כל כך דעה בעניין. שנית, האם היה חכם לרדת לה בהסתמך על מראה וריח נקי או שעדיף היה לוותר על זה? שלישית, מה היה שם שהפך את זה לכזה מדליק ומחרמן? עוד משהו - בדיוק לפני שזיינתי אותה עבר שם רכב ויכול היה לראות אותנו (אולי אף ראה) גם היה שם גנן שעבד במרחק של 30 מ' מהרכב. אני הייתי כל כך חרמן שכלום לא עניין אותי ופשוט זיינתי תוך התעלמות מוחלטת מהסובב. אחרי הזיון לא ראיתי אף אחד.

לסיכום: הרפתקאה כייפית ביותר, שיש בה ריגוש אדיר "לזיין מישהי שאינה זונה", מצד שני התוצרים המיניים הממשיים דלים - לא צעירונת, באוטו, לא מתנשקת ולא יורדת, פסיבית, מספר אחד. כל אחד יעשה את חישוביו הוא. אני לא מצטער על החוויה, אך לא אחזור עליה.

לזיין את מיכל באוטו

2

נתחיל מהסוף: לזיין מישהי שאינה זונה. אני מצטער, חיפשתי באבן שושן הגדרה אחרת לבחורה ותמיד הגעתי למונח זונה. אחי, היא זונה, היא לוקת כסף בעבור שימוש בגופה. אין לזה פירוש אחר.

הריגוש עצמו דווקא מעניין. כבני אדם אנחנו מתרגשים לעשות כל דבר חדש. אפילו ראיון עבודה, רכב חדש, דירה חדשה, אהבה חדשה וכו'...וגם זיון במקום חדש.

הפנטזיה שייצרת לעצמך בראש זה שהיא לא זונה ושהיא עשתה את זה אולי רק איתך. זה בסדר גמור לחשוב ככה וליצור פנטזיה. הרבה דברים בחיים שלנו עם תוצר של פנטזיה.

תכלס, העיקר שנהנית אחי.

לזיין את מיכל באוטו

5
כבר היו תגובות בעבר עליה ותמיד היא לוקחת את לקוחותיה לחניון של האיצטדיון ב-כפ"ס כך שנראה לי שהבחורה כבר צברה קילומטרז' בזיונים בתוך מכוניות. בכל מקרה , לי הסיפור הזה לא חדש. אז אם אחת כזו היא לא זונה , אז מה היא כן ?

לזיין את מיכל באוטו

6

נשמע הזוי ומבאס , כל שניה טלפון, לא ירדת, לא מתנשקת, אין מקלחת לפני ואחרי, אין מיטה זוגית וגם לשלם 300 שקל ,

אני במקומך הולך לאחלה מכון ב200 שקל ומוסיף 50 שקל טיפ ויש הכל. לפעמים אני לא מבין את האנשים פה

לזיין את מיכל באוטו

7

[QUOTE=זיינפלד]כבר היו תגובות בעבר עליה ותמיד היא לוקחת את לקוחותיה לחניון של האיצטדיון ב-כפ"ס כך שנראה לי שהבחורה כבר צברה קילומטרז' בזיונים בתוך מכוניות. בכל מקרה , לי הסיפור הזה לא חדש. אז אם אחת כזו היא לא זונה , אז מה היא כן ? [/QUOTE]

גם אני זכרתי שראיתי משהו עליה בפורומים, אבל שהרצתי חיפוש עם "כפר סבא" או "אצטדיון" לא העליתי דבר ברשתי.

ואם אכן מדובר בתופעה רחבת היקף, אז יש לנו עניין במשהו שנראה כמו זונה, הולך כמו זונה ועושה קולות של זונה.

בקיצור - הגברת היא ברווז

מה אומר ומה אגיד? מבחינתי, היא שיחקה אותה... מכרה פנטזיה והצליחה בכך... הלא אם הייתי סבור שזה סתם זיון, מדובר במחיר מופקע לכל הדעות.

איך אומרים, "לא בוכים על חלב שנשפך"...

לזיין את מיכל באוטו

8
לא נורא אחי לומדים מטעויות גם לי היו הרבה נפילות עד שלמדתי אם הזמן לאן ללכת ולאן לא אם תרצה אוכל להמליץ לך על מקומות סבבה באיזור המרכז שיפנקו אותך בלי לחץ ושתצא משם בהרגשה טובה ותשמע לי זה עדיף מאוטו כי כל הזמן אתה במתח שאין איזה מניאק שיפריע לך

לזיין את מיכל באוטו

9

זונת רחוב , לך לתל ברוך או לבורסה.... וגם תשלם חצי.

איכסססססססססס והוא עוד "ירד" לה (מעניין כמה קליינטים היא עושה שם במשמרת, רק בשם "הריגוש")

אני תמיד נדהם איך הפריירים רק מתחלפים. כשהזין עומד - השכל בתחת

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”