כ שאלה לחברי הפורום ומנהליו - סקס אדיר

שאלה לחברי הפורום ומנהליו

1

אני דיי חדש בפורום - כחצי שנה בריאה וכחודש בכתיבה - אבל יש לי שאלה להבהרה

ישנם פורומים שונים וביניהם פורום הזיונים המרכזי ופורום לדרום תל אביב ופורום לזונות רחוב וכל הלאה

האם יש מקום לכל הפורומים האלה או שיש מקום לאחד אותם

למשל: במה שונה דנה מרמת גן הנמצאת בפורוס "זול בדרום תל אביב" או משהו בסגנון ממשהיא שעובדת בבן יהודה או בבוגרשוב?

למשל: נראה לי שאין הבדל רב בין שרון לדנה (למרות ששרון היא קלאסה בפני עצמה ונהנתי מכל שניה איתה!)

לשתיהן יש דירה לבד (לפחות כל הבנתי לגבי דנה)

שתיהן מקבלות לפי תאום בטלפון

שתיהן אינן נמצאות בתקתוקיה בת 20 דיירות קבע ודיירות משנה

מה ההבדל? (למעט כמובן השרות ששונה אצל כל אחת באשר היא)

למה אי אפשר לאחד את הפורומים האלה ביחד?

כמובן שאני מוציא מהכללה זו את הפרסומים של הנערות השונות, את הסקס היוצא דופן, את הסקס בין בני אותו המין ודברים מיוחדים אחרים.

אשמח לתגובתכם ולדעתכם בנושא

do good and live good

2

שנה טובה לך סטארק

אנסה לתת תשובה של משתמש מן השורה בפורום החשוב הזה.

שאלתך קשורה לנושא שנקרא "ניהול ידע" , נושא שאין בו תשובות מוחלטות או מספריות.

כל מי שמשתמש במערכת הפורומים הזאת יכול תמיד להשתמש באופציית החיפוש, ואז לכלול בחיפוש פורום ספציפי, או את כל הפורומים.

הפיצול של "פורום הזיונים המרכזי" לפורומים כגון "זונות רחוב" ו- "דרום תל אביב" נועד לספק מידע נוסף , דהיינו זמינות, משך שרות, מיקומו ומחירו. התשלום עבור הפיצול יכול להיות סירבול מסויים, בפרט במקרי גבול שציינת. כל מנהל מערכת מידע, כולל "שמונת המלאכים" שלנו, מנסה לעיתים לטייב את המערכת שלו, ולא מתבייש גם לחזור לקונפיגורציה קודמת אם השינוי הזיק יותר משהועיל.

לעומת זאת, "פורום הסקס הפרסומי" שונה מהותית. פורום זה הוא במה למפרסמות, כלומר בחורות עובדות, המארחות ומספקות שרותי מין. זהו הפורום היחידי שבו הן יכולות לפרסם ולהגיב. הבחורות המפרסמות בפורום זה (שרון, טלי, אנג'לינה נופר ועוד רבות וטובות) הן (ככלל) עצמאיות, ישראליות ותיקות, בעלות יכולת מילולית ואוריינות מחשב, ובדרך כלל גם השכלה וחכמת חיים (כמובן שהן גם כוסיות וסקסיות). במקרים רבים הקשר בין המפרסמות לקליינטים עמוק ורחב יותר מ- "עסקה חד פעמית של צריכת מין בתשלום ב - 60 דקות", לפחות מצד הקליינטים.

לרבות ממפרסמות אלו יש קהל "שבוי" של לקוחות מעריצים, החוזרים אליהן מדי זמן, ומזדרזים "להגן עליהן" מפני ביקורת. התנהלות כזאת לא תמצא כמובן בפורומים אחרים, למעט פעילות יחצנית שקופה.

בברכת שנה טובה, לומברוזו

3

אני כמו סטארק בדעה שהפיצול מוגזם.

פורום משול בעיני לחדר שבו נוכחים בו זמנית כל חבריו. פיצול הפורום משמעותו פיצול החברים לחדרים בהם רק הנוכחים בחדר יכולים לשמוע את מה שנאמר בו.

לשון אחרת:

יש דבר שנקרא חויית גלישה. כניסה לפורום מקנה תחושה של השתתפות בקבוצה. כשמדלגים מפורום לפורום יש תחושה של דילוג בין קבוצות ושהקהל שנחשף להודעות שלך הוא שונה.

הגענו למצב שבו צריך תואר שני כדי להתמצא בנבכי הפורום. גולשים חדשים או גולשים לא מיומנים פשוט הולכים לאיבוד והתוצאה המושגת היא הפוכה: חברים נחשפים רק לחלק מהמידע שהפורום מציע והרבה מידע לא מגיע לקהל היעד שלו בשם תקינות ניהול המידע.

לי אישית אין כוח להתחיל לדלג בין הפורומים. לא רק שאני מסתפק בכניסה לפורום המרכזי כי הוא מוקד ההתרחשות, אלא שאני מניח שגם רבים אחרים נוהגים כמוני ולכן למרות שהייתי לאחרונה בשני מסאז'ים נמנעתי מלדווח עליהם. הדיווח בפורום שאינו הפורום המרכזי נותן תחושה של דיווח שנגנז. ואולי זו תחושה סובייקטיבית שלי.

4

שימו לב !!!

ציטוט:

פונקציה שימושית באמצעות התפריט העליון "נושאים פעילים":

נושאים פעיליםנושאים פעילים

אשר מביאה אותכם לריכוז כל ההודעות שנשלחו בכל הפורומים מאז הביקור האחרון שלכם.
לחילופין ניתן במסך נושאים פעילים לבחור את הצגת התגובות בפרקי זמן שונים שחלפו !

ואז .... בחלון הנושאים הפעילים:

להשאיר את חלון התוצאות של הנושאים הפעילים סטאטי ולא לגלוש דרכו אלא ...
לפתוח חלונות חדשים או כרטיסיות חדשות (- לבעלי אקספלורר 8/מוזילה פיירפוקס/אופרה)

כדאי לשים לב לטיפ הנוסף הבא :
שימו לב שבשורת הכותרת של הדיון, בצד שמאל יש חץ אפור קטן ... לחיצה עליו...
מובילה ישירות לתגובה האחרונה שנכתבה בדיון ...

נא להצביע על החץ האפור ולבחור בקליק עכבר ימני
מהתפריט הנפתח אחת מהאפשרויות: פתח בחלון חדש או פתח בכרטיסיה חדשה

[ לקוח מהדיון: סדר של ... | קריאת תגובות (מהסוף להתחלה) ]

ככה לא תאבדו תחושה של שייכות, תסיימו לקרוא את הכותרות המעניינות אתכם ולדעת בדיוק לאיזה פורום הם שוייכו.

משסיימתם לקרוא [בחלון החדש] את התגובות האחרונות שנכתבו בדיון, תוכלו לסגור את החלון של הדיון
וכך ייחשף לפניכם דף הנושאים הפעילים מחדש, עיברו על הדיונים הפעילים שהגיבו בהם לפי הסדר עד קריאת כל הדיונים שמעניינים אתכם תוך הקפדה על פתיחת הדיונים לקריאה בחלון/כרטיסיה חדשים.

כמו כן אם הקריאה נמשכה זמן רב, באותו חלון של נושאים פעילים מופיעה השעה המדוייקת שנכנסתם לדף הנושאים הפעילים (בתנאי שלא גלשתם דרכו) ובגמר הקריאה לבקש את הנושאים הפעילים בקירוב לזמן ששהיתם בו וכך לא להפסיד תגובות נוספות שנשלחו בזמן הקריאה.

תתאמנו, זה עובד מצויין !

לעיניין פיצול הפורומים, המצב ישאר כמות שהוא.

המלאך רפאל.

19LOLx82009-9-21 14:29:29
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”