כ פראג,צכיה - דף 2 - סקס אדיר

פראג,צכיה

11
מועדון אקסלוסיבי מומלץ בפראג K5
כוסיות סוף הדרך

משלמים כניסה ונכנסים לאולם עם בר והופעות של בחורות על הבמה

בוחרים בחורה לחצי שעה או שעה ועולים לחדר לסיבוב וחוזר חלילה בהתאם לאון ולתקציב

כמובן שמשלמים שוב לכל בחורה

תהנו

פראג,צכיה

12
בסופ"ש האחרון, נשלחתי בדחיפות לפראג. עבודה.
הגעתי בשישי בערב וגיליתי שהפגישה ה"דחופה", בוטלה.
חבר הציע שנלך לקזינו. החלטתי להמר על ה-1000$ אש"ל שלי. פעם ראשונה שהרווחתי בקזינו. כמעט 10000$ והחלטתי להפוך את הבאסה מהטיסה, לכיף... (תודה לחברים שלוקחים ממני כל שבוע את הכסף ב- Texas hold'em).

התקשרתי למשרד שממנו הזמנתי בעבר. יש שם מבחר נחמד מאוד. שחקניות פורנו וגם בחורות רגילות.
http://czechcompanion.com/girls/
ברור שהתמונות אמיתיות. מי שתבחרו, תגיע!!

הסברתי לבחור שעונה לטלפון שאני בפראג לשלושה לילות הבאים. הסברתי לו מה אני מבקש והוא ממליץ על הבחורות.
בגדול, ביקשתי שלוש בחורות, אחת לכל לילה. 12 שעות כל פגישה. 1000 יורו ללילה (אחרי הנחה, כולל טיפ).
ביקשתי וקיבלתי בנות שעושות GFE מושלם! את הרשימה של השרותים שכל בחורה מספקת הם נותנים במייל או בטלפון.
בגדול, "הכל כלול"....
לא אכנס ליותר מדי פרטים, בעיקר בגלל חוסר זמן. אם יש שאלות, אשמח לענות.

בלילה הראשון הגיעה אנה. בחורה צעירה וחמודה מאוד.
בלילה השני, ביקשתי מישהי עם ניסיון. הגיעה ALLURE, באמצע שנות ה-30 שלה. יותר כוסית מבתמונות. חזה ענק. מדהימה!!
בלילה השלישי, שרה. GFE מדהים. קלילה וזורמת. כשהיינו בפאב, התחילו איתה אנשים... מדהימה!

כל "פגישה" התחילה בערך ב-21:00 ונגמרה בערך ב-9:00 כשהייתי צריך ללכת למשרד.

לדעתי המשרד הזה תמיד "מספק את הסחורה"!

אין על פראג! יקר. מאוד!! אבל שווה.

פראג,צכיה

13
מקפיץ לאחר ביקור קצר בפראג .

הייתי בעיסוי עם EVA ( להלן תמונותיה - http://massage-prague.com/index.php/photogalery/category/22-eva.html ) . סך הכל מיקום מאוד מרכזי בפראג על יד מרכז העיר , ודירה מאוד מאובזרת ומפוארת . העיסוי היה שעה מלאה ( כולל מקלחות לפני ואחרי ) ועלותו 1500 קרונות צ'כיות ( קצת יותר מ-300 שקל ) . אווה נראית נהדר "על פי הספר" ( בלונדינית גבוהה ורזה , גוף נהדר ופני נאות ) , ואף חלקנו נושא שיחה מאוד משותף כך שבכלל היה נחמד . היא נמרחת עליך עם הגוף מכל הכיוונים האפשרים , אבל דווקא מגבילה נגיעות עם הידיים באיזורים הרגישים , מה שקצת פוגם בחוויה . העיסוי ה"מקדים" מקצועי מאוד ובאמת משחרר , כך שזה לא רק אירוטיקה נטו . אווה דוברת אנגלית ברמה טובה מאוד , וגם המקום זמין מאוד למיילים , ואין בעיה לתקשר איתם באנגלית .

די ממליץ בסך הכל .

UMA2013-08-04 07:46:47
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”