16
על ידי מאהבת תל אביבית
לdan
לכל נערה עובדת יש HPV? כל מי שהולך לנערה עובדת נדבק במחלה ומסכן את בת זוגו החוקית בסרטן?
איזה שטויות...די מרגיז לקרוא דברים מלחיצים שכאלה. גם הנתון שרוב בני האדם חולים במחלה זו ממש רחוק מהמציאות.
תתפלא אבל לנערות עובדות, עם הגיון בריא,ושיש לה מה לפפסיד, יש מודעות ועירנות רבה לשמירת בריאותן. אני קראתי את השרשור לאחר צנזור שם הבחורה ולא יודעת במי מדובר .
אני כנערה עובדת יכולה להעיד מעולם לא חליתי בשום מחלת מין,ושום דבר שבעולם לא שווה ללקיחת סיכון שכזה. מאד לא נכון בגלל נערה אחת( במידה ואכן ההנחה נכונה, כי אם הייתם עם אמצעי מניעה, והשתמשתם בו בצורה נכונה, אולי הריח הרע מקורו אחר וזה סתם צירוף מקרים, ובכל מקרה לא היתה אמורה לקבל לקוחות במצב כזה) , להכליל ולהחריב עם שלם.
כשאתה הולך לבחורה אתה יכול לעשות עליה פה חיפוש, ומי שלא שומרת על בריאותה, מייד יש פה דיווחים מאנשים שהיו אצלה והעידו על כך, אמצעי טוב .
כשאתה הולך לנערה עובדת אתה יכול לפני המפגש אפילו שקונדום הוא חוק בל יעבור, להציג באופן הדדי , למען ההגינות, בדיקות בריאות עדכניות להרגשה הכללית הטובה של שניכם.
אני ממליצה לשים לב לניקיון וריח המצעים והמגבות (בתקווה שעוברים כביסה בהרתחה), ניקיון הדירה,מי שלא שומרת על בריאות והגיינה אישית בטח גם לא מפריע לה חוסר ניקיון באופן כללי.
להגיד שרוב האוכלוסיה חולה במחלה זו , זה ממש לא נכון. ובטח לא כל הנערות העובדות.
למען הסר ספקולציות, אני מעולם לא נפגשתי עם חבר פורום זה, או זה שאחריו שטען לחשש,ולא מכירה אותם, כך שדברי פה לא נועדו ברמזים, לשרת באופן עקיף דברי הגנה או משהו כזה לטיהור שמי, גם הפז"מ שלי לא כזה מפואר( 5-6 חודשים), נושא זה הועלה לפני שנתיים.
נועה
מאהבת תל אביבית2010-10-21 21:12:51
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו:
התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית