כ מתחם רכבת ההגנה - דף 11 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

101
אחת הבעיות במקום הזה, שגם אם תיקח מישהי לרכב ותאנוס אותה למי בדיוק היא תפנה אוו תתלונן, תפנה למשטרה ותגיד שבאה לקנות סמים, אדם תמים לא יוצא באמצע הלילה בקור הזה למתחם הנרקומנים.

בסופו של דבר אישה שצורכת סמים, רק שאלה של זמן אוו שתתחיל לגנוב אוו שתעסוק בזנות ככה אוו ככה אתם לא בדיוק מדרדרים אותה.

ושאלה לכול המומחים פה מה לגבי זונת קוק, בחורה שבאה לביתכם במטרה לקבל סמים ובראש עד שיגמרו השורות זה לא שידול לזנות?
זה מה שבצם כולכם עושים, הולכים לאישה אם זה במכון דירה אוו בהר ציון ובמרכזית נותנים לה כסף תמורת סקס.
תתני לי סקס אני ידאג לך לסמים, במה זה שונה מהמתרחש במתחם ההגנה,
אנחנו הציידים בסך הכול אמצעי להשגת המטרה שהיא צריכת סם.

מתחם רכבת ההגנה

103
הראשון שלי (סיפור דמיוני לגמרי)

הראשון שלי, הוא היה אחד כזה ותיקק, ממש זקן, יותר זקן מאבא שלי.
קצת שמן, קצת מחוטט, קצת מקריח. לבוש ג'ינס וחולצת נאוטיקה. לא אחד שהייתי שמה לב אליו ברחוב.
אבל הייתי צריכה כסף למנה, והוא הציע 200 שקל תמורת זיון קטן במלונית.
וחשבתי שאני יכולה. הרגשתי גדולה, למרות שהוא היה בן 50+ ואני רק בת 14. הרגשתי מספיק גדולה להתאפר וללבוש מיני, וגם כבר היה לי ניסיון - מצצתי כמה פעמים לבנים בגילי ואפילו שכבתי פעמיים עם החבר בן ה16 שעזב אותי אחרי שבוע. אז חשבתי - נזרום חצי שעה ויש מנה. והלכתי איתו.
מצצתי לו. ואז הוא שכב עלי ומעך אותי. כל כך מוזר - הגוף המבוגר שלו על הגוף הרזה והלא מפותח שלי. ואחרי שהוא גמר הוא רצה להתכרבל איתי, ואני רק רציתי לברוח.
ובלילה בבית הרגשתי מלוכלכת. וכמה שהתרחצתי זה לא עזר. והקאתי, ובכיתי, ונרדמתי.
ובבוקר מרוב דכאון רציתי עוד מנה. אז ברחתי מבית הספר. ומצאתי עוד אחד, ועוד מנה...
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

מתחם רכבת ההגנה

104
מוזר...
מהסקס היא הרגישה מלוכלכת אבל עם המנה היא חיה בשלום וחיה בסרט שהחיים ימשכו תחת שליטה.
אולי בעצם היא קיבלה סטירה מצלצלת שעשתה לה טובה ותחזיר אותה למסלול מפני שעוד כמה מנות הקריז יכתיב לה את ההתנהגות וישבור את ההתנגדות והרגש.
אויש, כמה נמוך הסמים יקחו אותה.

אני לא חושב שנכון להציק לכל קליינטית של סמים אבל אם היא לא קטינה ואם אחרי הצלבת מבטים היא באה לחלון בלי שסימנתם לה אז אין שום סיבה ליסורי מצפון.

בואו לא נעמיד פנים, כל מי שמשתמש בשרותי זונות מנצל אותן וחכם על חלשות.
כל קו שתשימו הוא רק מכבסת מילים ומצפון.
עד שלא נגמלתם מזונות לחלוטין אתם סתם חרטטנים.

מתחם רכבת ההגנה

105
צע"ל יקר,הענין הוא שעובדי הזבל כבר מזמן הרימו ידיים,ואין מי שיפנה את הזבל..

אתה אומר שנמאס לך,ואני מבין .הקטע של החוסר אונים פשוט מטריף את הדעת,איך אפשר..מה אפשר לעשות

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

מתחם רכבת ההגנה

106
[QUOTE=הולך בטל]הראשון שלי (סיפור דמיוני לגמרי)

הראשון שלי, הוא היה אחד כזה ותיקק, ממש זקן, יותר זקן מאבא שלי.

קצת שמן, קצת מחוטט, קצת מקריח. לבוש ג'ינס וחולצת נאוטיקה. לא אחד שהייתי שמה לב אליו ברחוב.

אבל הייתי צריכה כסף למנה, והוא הציע 200 שקל תמורת זיון קטן במלונית.

וחשבתי שאני יכולה. הרגשתי גדולה, למרות שהוא היה בן 50+ ואני רק בת 14. הרגשתי מספיק גדולה להתאפר וללבוש מיני, וגם כבר היה לי ניסיון - מצצתי כמה פעמים לבנים בגילי ואפילו שכבתי פעמיים עם החבר בן ה16 שעזב אותי אחרי שבוע. אז חשבתי - נזרום חצי שעה ויש מנה. והלכתי איתו.

מצצתי לו. ואז הוא שכב עלי ומעך אותי. כל כך מוזר - הגוף המבוגר שלו על הגוף הרזה והלא מפותח שלי. ואחרי שהוא גמר הוא רצה להתכרבל איתי, ואני רק רציתי לברוח.

ובלילה בבית הרגשתי מלוכלכת. וכמה שהתרחצתי זה לא עזר. והקאתי, ובכיתי, ונרדמתי.

ובבוקר מרוב דכאון רציתי עוד מנה. אז ברחתי מבית הספר. ומצאתי עוד אחד, ועוד מנה...[/QUOTE]

אם אתה רומז לזה שאני מזיין זונות נרקומניות אז אתה טועה, אני בגמילה ממכונים, לא זיינתי בחיים שלי זונת רחוב, ואני מקווה שלא אזכה לזה,

דבר שני אני ממש לא דומה לבחור בתיאור שלך, תסתכל היטב במראה נראה לי שהתבלבלת וזה אתה, או אולי אבא שלך...

דבר שלישי, על הזין שלי המוסר הטיפשי שאתם מנסים למכור ולהצדיק את עצמיכם, היא שם כי היא רוצה סמים, ואתה שם לזיין, ביחד 2 הצדדים יוצאים ברווח, אם אתם כאלו חסידי אומות העולם, אז תעמדו שם ותחלקו לזונות כסף בחינם לקנות סמים, ותממנו לה את השכר דירה ואת האייפון 5S שהיא מתה לקנות כדי שחס וחלילה לא תפגעו ותחללו את גופן הקדוש ...DeadDeadDead

דרך אגב סופרמן, גם אתה פה בפורום מזיין בתשלום זונות אז אל תנסה להצטדק, גם אתה ראית פורנו בצעירותך , הילדים שציינת קיבלו חינוך דפוק , ובאמת דפוק, הורים שלהם דפוקים בעצמם, ולכן הילדים יצאו כאלו. עוד 5-6 שנים הם יהיו גם חברים פה בפורום, אחרי שמגיל 10 הם קוראים את הדיווחים של "הבוגרים שאמורים להוות דוגמה אישית" .... נו באמת תעשו טובה, חלאס הצטדקויות...

ותיקק2013-12-24 12:21:41

מתחם רכבת ההגנה

107

אוקסנה, מהבית הירוק בבעל העקידה, מקבלת כעת רק עד 16:00 (קודם קיבלה עד 21:00).
החל מ- 16:00 נמצאת שם יאנה.
מישהו היה ויכול לספר איך היא?

זה הרבה יותר חשוב ומעניין מההתחסדות של צעיר לנצח...

המגביה עוף - ירחיק ראות

מתחם רכבת ההגנה

108
ותיק,ההבדל בין לזיין זונות בתשלום הוא דבר אחד,כאשר הבחורה מעניקה שירות תוך שהיא מודעת לזה,וברוב המקרים היא גם לא

מסוממת או ילדה אשר אין לה נסיון ועושה שטויות ללא הפעלת שיקול דעת בניגוד לאחת שעובדת במכון

איצטגנין למה אתה קורא ל צע"ל מתחסד

אגב,הדור של היום הוא דור פרוץ אשר אין לו כבוד לאף אחד,פשוט לא מוכנים להקשיב כי הם כבר 'יודעים' הכל

וזה דור מפונק עצלן,עם כל הקידמה הטכנולוגית של הפייס,האייפון ושאר דברים

דור של פוזה נטו 'ליראות ולהיראות'

אתה יודע זה מזכיר לי את אלו אשר נוהגים בפורש'ה

אבל גרים בבניין של 3 קומות משנות ה- 50-60

רק בשביל 'הפוזה'

'ויקם דור אשר לא ידע את יוסף' . 'פני הדור כפני הכלב'

superman19792013-12-24 15:56:09
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

מתחם רכבת ההגנה

109
טוב , בסדר, אז אם ככה , מה אתה אומר על הסיטואציה הבאה

אני בא לזיין זונת רחוב, והשעה 23:45 בתאריך 20131224 , היא מראה לי בתעודת זהות שלה שהיא נולדה ב19951225

אני אמור לחכות רבע שעה ואז לזיין אותה?? לפי איזה שעון? שלך ? שלה? של השוטר?

הרבע שעה האלו פתאום יעשו אותה יותר בוגרת? ופתאום היא תגיד " יאו מה אני עושה אני מזדיינת בשביל לממן סמים זה לא מוסרי, סופרמן קח אותי למקווה הקרוב לבצע טבילה..."

תעשה לי טובה,

מתחם רכבת ההגנה

110
היום עשיתי בצהריים סיבוב באזור.
ראיתי תנועה לא לגמרי ברורה מאזור התחנה החדשה אל מתחת לגשר ההגנה מזרחית לרחוב החרש.

עשיתי סיבוב ברחוב החרש וניסיתי לזהות מתחם ברור ולא ראיתי שום דבר מעניין.
באחת העצירות רץ אלי בצעקות הבן של זוהר ארגוב וביקש סיגריה... סגרתי את החלון ועפתי משם מזועזע.
איפה הנקודה של האקשן ?

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”