קיסקה שעיניה נפתחו לרווחה תפסה את הטלפון שלה בהתלהבות וחייגה למספר שהופיע על המסך...
קוטיק: "הלו..."
קיסקה: "שלום... זה קוטיק הירדן של המדינה?"
קוטיק: "כמובן... במה אני יכול לעזור?"
קיסקה: אני רוצה ירידה טובה! מתי תוכל לבוא?"

קוטיק: "בשמחה! עוד חצי שעה אני אצלך! את הולכת להתמוגג מקוטיק הירדן של המדינה!"

קיסקה: "מצויין!!! אז אני מחכה לך במיטה... אני חרמנית בטירוף!"

(חחחח כל הזמן של השיחה ליקקתי לשרון את הכוס, התחרמנתי מזה בטירוף! לא רציתי להתנתק ממנה

)
לאחר כחצי שעה כמו שהבטחתי לה בטלפון הגעתי לביתה של קיסקה
היא פגשה אותי בחצאית מיני כחולה וסריג פרחוני. שיערה השחור היה פזור וגופה היה חטוב כשל דוגמנית צמרת.
התחבקנו ונישקנו זה את זו על הלחי ואז במהרה קיסקה נשכבה על המיטה, פיסקה את רגליה והורידה את החוטיני האדום שלה עד הברכיים...
"בוא תלקק לי את הכוס! תוכיח לי שאתה הירדן של המדינה!!!"

צעקה קיסקה.
התנפלתי על הכוס שלה בתאווה גדולה והתחלתי ללקק לה במרץ... הכוס שלה כזה מזמין... ורוד, רטוב ומתוק

ירדתי לה דקות ארוכות אבל!! למרות שקיסקה הייתה חרמנית בטירוף היא פשוט לא גמרה

את כל הבנות אני מגמיר תוך דקות בודדות... מה קורה פה?

"הזמן שלך נגמר! עאלק הירדן של המדינה!! עכשיו אני ממש עצבנית כי עדיין לא גמרתי ואני חרמנית בטירוף! עוף מפה!!!"

צעקה קיסקה כשהיא אחוזת טירוף

"את בטוחה שאת לא רוצה עוד כמה דקות של ירידה? אני אלוף בזה את עוד תראי!"

אמרתי לקיסקה וחייכתי לעברה במבוכה קלה...
"לא רוצה כלום! הזמן שלך נגמר! קדימה לך תתקלח, תתארגן ותתחפף מהדירה שלי!!"

צעקה קיסקה וברחה למטבח...
עשיתי מקלחת מהירה וכבר באתי לצאת אבל לפתע ראיתי את קיסקה שוכבת על מגבת על הרצפה במטבח ומאוננת לעצמה... "עד שהוא מתרחץ אני לפחות אגמור כי אני כבר מתחרפנת!!!" מילמלה לעצמה קיסקה בזמן שעינגה לעצמה את הכוס הרטוב שלה עם אצבע

לא היססתי לרגע... התיישבתי על הרצפה במקלחת והתחלתי לאונן מולה... הזין שלי עמד בטירוף והייתי גומר עוד דקה מהמחזה המדהים שנגלה מול עיניי, אבל לקיסקה היו תוכניות אחרות...

"מה אתה מאונן שם? תתחפף מפה!"

צעקה קיסקה העצבנית... לא מאמין שאני יושב מולה ומאונן להנאתי הרבה אחרי שלא הצלחתי להגמיר אותה

"אני לא יכול להפסיק, את הורגת אותי!" צעקתי לעברה של קיסקה שעדיין ליטפה את הכוס שלה בהיסוס...

"עוף מפה מהר!" דרשה קיסקה

קמתי במהירות כדי לא לעצבן את קיסקה עוד יותר, אבל לפני שהלכתי התיישבתי מעליה וליקקתי את הכוס שלה עוד כמה שניות יקרות ואז התנתקתי מהכוס הדורש שלה ויצאתי לדרכי.
(חחחח לקח לנו איזה דקה להרגע מסצנת האוננות ההדדית שדפקנו במטבח ובמקלחת של שרון

חחחח אויי כמה צחקנו מזה

)
עוד באותו הערב צילצלתי לקיסקה והבטחתי לה שהפעם אני מגמר אותה ביג טיים!

קיסקה חשבה טיפה והסכימה בסופו של דבר, הרי לא היה לה באמת מה להפסיד והיא הייתה עדיין חרמנית

תוך זמן קצר הייתי כבר אצל קיסקה והיא קיבלה אותי בזרועות פתוחות

הפעם לקחנו את הזמן והתחלנו ללטף ולמזמז זה את זו... ניצמדתי מאחוריה והסנפתי את שיערה הגולש, נישקתי את צווארה הריחני וליטפתי את הכוס שלה... קיסקה ליטפה אותי במפשעה והרגישה את קוטיק הקשיח שלי גודל... וגודל... וגודל...

לאט לאט התקרבנו למיטה וקיסקה התיישבה על 4... הרימה את ישבנה המחרפן והזמינה אותי פנימה... לרחרח ולטעום משני איבריה... גרררררררררר

התיישבתי על ברכיי והרמתי את החצאית שלה למעלה. הורדתי את החוטיני שלה עד לברכיה ופיסקתי את פלחי ישבנה הרכים... המחזה שנגלה לעיניי היה עוצר נשימה!

מיד התנפלתי עם לשוני על החור האחורי המזמין שלה וליקקתי אותו בשקיקה ובחרמנות אדירה! לא הזנחתי כמובן גם את הכוס היפה שלה ואחרי שפיסקתי אותו קלות, ליקקתי בהנאה את המרקם הורוד והטעים שלו
קיסקה ליטפה עם כף רגלה דרך המכנסיים את קוטיק הקשיח שלי ואמרה לי שאם אני אגרום לה לראות כוכבים בירידה אנחנו בוודאות נזרום לאיזה זיון טוב

קיסקה השובבה סגרה את פניי בתוך ישבנה עם פלחי הטוסיק שלה וצחקה בממזריות... חחח לקח לי הרבה זמן לחלץ את האף שלי משם

היא נשכבה על בטנה ואני נשכבתי מעליה והתחלתי לרחרח אותה ולנשק את גופה, תוך כדי שהוצאתי מפי נהמות של חתול פרא

(זה היה משהו בסגנון של אריה מענג את הלביאה שלו

)
קיסקה לא יכלה לחכות כבר, נשכבה על הגב והזמינה אותי להכנס פנימה, בין רגליה... וכך עשיתי אבל במהרה הבנתי שזאת מלכודת ומצאתי את עצמי על הגב כשהשובבה הזאת מקפצת על הפנים שלי עם הטוסיק והכוס שלה, שאותם חצה החוטיני האדום והריחני שלה
לבסוף אחרי כל הצחוקים וההשתוללות, קיסקה נשכבה על הגב והזמינה אותי אל מבצרה הורדרד שעוד מעט היה עולה על גדותיו מרוב שהיה חם ורטוב!

התחלתי ללקק את הכוס המתוק של קיסקה בשקיקה ובמהרה היא התחילה להתפתל, להתנשף ולרעוד בגוף... זהו זה קרה! קיסקה הגיעה לסיפוקה ולא הייתה מאושרת ממנה בממלכה

קיסקה שעיניה זרחו מאושר והיא ראתה כוכבים בכל מקום המשיכה לשכב על הגב ולהרגע... היא הודתה לי מכל הלב על הירידה המדהימה שהענקתי לה ואמרה שהיא מתה למצוץ לי
נשכבתי מעליה, ליקקתי ומצצתי את פטמותיה ,והבטתי מידי פעם לתוך עיניה...
"בטח יקירתי... גם קוטיק הקשיח שלי מת להכנס לפיך החם והמתוק, אבל קודם אני אזקיר את פטמותייך הורודות והטעימות"

אמרתי לה...
בהמשך קיסקה נעמדה בפיסוק על המיטה, התכופפה לעבר הקוטיק הקשיח שלי ועטפה אותו בשפתיה החמות... הטוסיק והכוס שלה היו פתוחים מולי ומידי פעם ליקקתי את שני חוריה הטעימים בהנאה גדולה

קיסקה נשכבה מעליי ב-69 והמשכנו לענג זה את זו במציצות וליקוקים

מציצת הפוליש שקיסקה עשתה לקוטיק הקשיח שלי הוציאה אותי מדעתי! ופאק איך שהיא מטפלת בביצים... גרררררררררררררר
אחרי כמה דקות קיסקה עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחילה לדהור על הקוטיק הקשיח שלי

קיסקה יללה ללא הפסקה כמו חתולה חרמנית ואני יללתי ביחד איתה

הקפצתי אותה במרץ על הקוטיק הקשיח שלי והפלקתי על ישבנה הדורש

כמובן שבמהלך הזיון ריחרחתי והסנפתי את התחתונים הריחניים של קיסקה

בהמשך נעמדנו והתחלתי לדפוק את קיסקה במרץ בכוס תוך כדי שהיא נשענת על השידה

אחחחחחח כל כך נעים וחמים להיות בתוך כוס של קיסקה! גררררררררררר

נפנפתי מול פניה עם התחתונים שלה עד שלפתע היא תפסה אותם בפיה ולא שיחררה... תפסתי את הקצה השני של התחתונים עם השיניים והתחלנו למשוך את התחתונים כל אחד לכיוון שלו

(חחח היינו כמו כלבים רעבים שרבים על עצם

)
לאחר כמה דקות קיסקה התיישבה בדוגי בקצה המיטה והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הדורש שלה

אחחחחח הנוף פשוט משגע!

בהמשך נשכבתי על המיטה וקיסקה נשכבה מעליי... היא דהרה עליי במרץ ונשכה אותי בצוואר ובאוזניים. היא חשבה שאני יילל כמו חתלתול אבל מהר מאוד היא התבדתה

קיסקה לא ויתרה והיא ירדה מקוטיק הקשיח שלי רק כדי לנשוך אותי בצדדים כאילו הייתה חיית טרף

כמובן שהנשיכות הוציאו ממני צעקות חזקות... צעקות שהיו בהחלט לשביעות רצונה של קיסקה השובבה

וכאשר צעקתי חזק מידי היא דחפה לי את התחתונים שלה לפה שלי

אחרי שקיסקה רכבה עליי עוד קצת, המשכנו את הזיון בקצב מטורף בכפיות לוהטות!

אחחחחחחחח איזה כוס חם היה לקיסקה באותם רגעים

כמובן שקיסקה קיבלה את הקוטיק הקשיח שלי בכוס הרטוב שלה גם במיסיונרית לוהטת במיוחד... מיסיונרית שהתחילה לאט והתפתחה לזיון קטלני תוך כדי שקיסקה אוחזת בישבני בחוזקה וסוטרת עליו במרץ להנאתה הרבה

קוטיק הקשיח שלי הרגיש מעולה באותם רגעים

סיימנו את הזיון בדוגי מהיר ועצבני שנמשך כמה דקות מהנות מאוד

עוצמת האורגזמה שחוויתי לא ניתנת לתיאור!!! ברור שראיתי כוכבים וזיקוקים ואפילו הגעתי לרקיע השביעי

אחרי שקוטיק הקשיח שלי סיים את דרכו האחרונה בתוך הכוס הרטוב של קיסקה שנינו שיחררנו "מייייייאאאאאאוווווו" חזק והתפוצצנו מצחוק

קיסקה אמרה לי שתזמין אותי עוד הרבה פעמים, כדי שאני אפנק את הכוס השובב שלה
אחרי כמה ימים בזמן שישנתי במיטתי קיסקה התגנבה לדירתי והתיישבה עם ישבנה על פניי.
היא העירה אותי משנתי הענוגה ומיד התנפלתי על ישבנה המפתה, שחוטיני אדום חצה אותו

קיסקה קצת כעסה על זה שלא ביקרתי אותה כבר כמה ימים ויותר מידיי עסוק בלפנק בחורות אחרות

הזזתי את החוטיני שלה הצידה וליקקתי בשקיקה את הטוסיק והכוס שלה בזמן שהיא טיפלה בקוטיק הקשיח שלי עם שפתיה ולשונה החמה

בנוסף למציצה החמה והמחרפנת שלה היא גם נשכה אותי כמה פעמים בצדדים והקפיצה אותי בטירוף!

(אחחח שרון הרגת אותי עם הנשיכות האלה

)
הקוטיק הקשיח שלי כבר בער וגעש ובמהרה קיסקה עלתה עליו והתחלתי להקפיץ אותה במרץ בזיון טרמפולינה קצבי ביותר

אחרי כמה דקות של זיון מהנה ביותר קיסקה החליטה לענג אותי במציצה כמו שאני עינגתי אותה בירידה

היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי בשקיקה תוך כדי שאני מלטף את שיערה וישבנה.
אחרי מספר דקות גמרתי בפיה כמות גדולה של זרע ואחרי שהיא שאבה את קוטיק הקשיח שלי עד טיפת הזרע האחרונה היא אמרה די בקלות: "קוטיק" בפה מלא זרע וגרגרה קלות את הזרע בגרונה

(אחחח שרון היה ממש קל עם "קוטיק" הא?

)
אחחחח אין כמו קיסקה... קיסקה קיסקה

סוף
שרונוש הרבה זמן לא צחקנו ככה הא?

הייתה חוויה מרטיטה של שיכרון חושים!

גררררררררר גררררררררר קיסקה שלי!

מיייייאאאאאווווווו

Lavelle