אש"ג
לעיונך - רק נקודה למחשבה:
בהמוו פוסטים יש המון "דם רע" בין חברי הפורום. היות וכל הסכסוכים כאן מזמן עברו את מפלס הטעם הטוב, הפסקתי לקרא ולהתייחס אליהם.
אבל ממה שראיתי והספקתי להתרשם, מצאתי שאתה הגורם המשותף העיקרי לכל ההתנגחויות כאן על גבי הפורום.
אני לא נכנס כאן לעניין מי צודק ומי טועה, מי התחיל ומי רק מלבה את האש.
אבל - אתה תמיד אחד הגורמים שמתנגח ומשסה את לשונך הברברית בחברים.
יתכן וכולם טועים ורק אתה צודק?
ובכלל, למה השפה הבוטה והמתלהמת הזאת כלפי כל מי שלא מסכים איתך?
זה שקיימת כאן אנונימיות כלשהי, זה לא אומר שמותר להשתמש בה לרעה
למה הפורום כל כך יבש??
52צעיר לנצח האם נקטתי נגדך בלשון ברברית ומשתלחת אי פעם?
יש בפורום כיום בדיוק 2 ניקים שיש לנו בעיה עם העומדים מאחריהם וסלט לא חכם אחד שמתעקש להיות חלק מהסכסוך.
יש בפורום כיום בדיוק 2 ניקים שיש לנו בעיה עם העומדים מאחריהם וסלט לא חכם אחד שמתעקש להיות חלק מהסכסוך.
למה הפורום כל כך יבש??
55אוליב הוא ממש לא גאנר ...
NO WAY
אני דווקא הייתי רוצה לראות את גאנר חוזר.
הוא היה חבר פורום מיוחד, מה שלא תגידו.
למה הפורום כל כך יבש??
56[QUOTE=wow]אוליב הוא ממש לא גאנר ...
mommik 2013-04-19 10:23:12
NO WAY
אני דווקא הייתי רוצה לראות את גאנר חוזר.
הוא היה חבר פורום מיוחד, מה שלא תגידו.
[/QUOTE]
LIKE הכי גדול שיש!!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....
למה הפורום כל כך יבש??
57אם הוא נראה כמו חתול שמתחפש לכלב ועושה מיאו זה חתול.
ומה אתם מתגעגעים למר נפוח הוא פה מתחפש לקלמטה וחושב שהוא עובד על כולם.
למה הפורום כל כך יבש??
59גם אני לא מהמתגעגעים לגאנר, עם כל הכבוד לתרומתו "המיוחדת" הוא גם תרם אפילו יותר לאוירה האנטגוניסטית בפורום ולעידן העקיצות. מאז שהוא לא פה הפורום טיפה יותר מפרגן ופחות פוגעני ועוקצני (במיוחד ללוקים בכתיב).
זה כמו שחקן כדורסל שתוקע 3 שלשות יפות אבל מאבד 10 כדורים, מי שלא מבין בכדורסל יזכור רק 3 השלשות ויתפוס ממנו שחקן גדול, מי שמבין ישקלל ויראה ש9 הנקודות שלו שוות בעצם 20-.
אשלג - אני לא חושב שמי מאלה שהאשמת בהיותם גאנר הם אכן הוא כי מדובר במשתמשים ותיקים. כשגאנר יחזור זה יהיה במשתמש חדש ואני בטוח שהוא לא ישאיר ספק שזה הוא (גם אם ינסה).
זה כמו שחקן כדורסל שתוקע 3 שלשות יפות אבל מאבד 10 כדורים, מי שלא מבין בכדורסל יזכור רק 3 השלשות ויתפוס ממנו שחקן גדול, מי שמבין ישקלל ויראה ש9 הנקודות שלו שוות בעצם 20-.
אשלג - אני לא חושב שמי מאלה שהאשמת בהיותם גאנר הם אכן הוא כי מדובר במשתמשים ותיקים. כשגאנר יחזור זה יהיה במשתמש חדש ואני בטוח שהוא לא ישאיר ספק שזה הוא (גם אם ינסה).
למה הפורום כל כך יבש??
60שימו לב איך מר נפוח מנסה להמשיך בהצגה.
אולי אי אפשר בכלל להגדיר מהי מבוגרת?
מבחינתי מבוגרת זה קודם כל בנשמה ולא רק בגיל.
יכולה להיות מבוגרת בת 23 וצעירה בת 45.
גם באופן סובייקטיבי ישנם כאן אנשים בני 25 שנשים בנות 35 נראות להם מבוגרות וישנם כמוני שרואים באשה בת 35 את שיא הבשלות והיופי.
אני די סגור על עצמי שהדיון הזה קצת עקר ולא מוביל לשום מקום.
[QUOTE=אוליב]אני אישית יש לי בעיה עם מבוגרות לא יכול לתת להן לגעת בי פשוט מגעיל אותי אפילו אם השרות מעולה[/QUOTE]