כ מתחם רכבת ההגנה - דף 6 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

52
היום בצהריים הזדמנתי לסביבות תחנת רכבת ההגנה. קניתי מנת פלאפל והלכתי על הגשר, כשמתחתי רחוב החרש פינת ההגנה.
לפני צעדה חיילת יפיפיה עם פני בובה, ואחריה סטודנטית רזה (לא שחיפית) זורמת, והנה אתיופית קלת רגליים.
ופתאום זורחת באופק, צועדת לכיווני, צעירה רוסייה גבוהה, עם חזה שפיצי. בוודאי באה לקנות סמים עבורה ועבור החבר שלה, כי כך צעירים מגיעים היום להיי.

פתאום רגלי ניגפה בדוכנו הקטן של הקבצן, והתנערתי מחלומות היום שלי.

ומידע פרקטי : במרחק מאה מטר ממתחם הסמים והזנות, נמצא לוינסקי 134, שבו משרתות בנות זורמות את הצרכים של הצרכנים תמורת 150 שקל בערך, ביום ובלילה ללא לאות.

מתחם רכבת ההגנה

53
[QUOTE=לומברוזו]היום בצהריים הזדמנתי לסביבות תחנת רכבת ההגנה. קניתי מנת פלאפל והלכתי על הגשר, כשמתחתי רחוב החרש פינת ההגנה.

לפני צעדה חיילת יפיפיה עם פני בובה, ואחריה סטודנטית רזה (לא שחיפית) זורמת, והנה אתיופית קלת רגליים.

ופתאום זורחת באופק, צועדת לכיווני, צעירה רוסייה גבוהה, עם חזה שפיצי. בוודאי באה לקנות סמים עבורה ועבור החבר שלה, כי כך צעירים מגיעים היום להיי.

פתאום רגלי ניגפה בדוכנו הקטן של הקבצן, והתנערתי מחלומות היום שלי.

ומידע פרקטי : במרחק מאה מטר ממתחם הסמים והזנות, נמצא לוינסקי 134, שבו משרתות בנות זורמות את הצרכים של הצרכנים תמורת 150 שקל בערך, ביום ובלילה ללא לאות.[/QUOTE]

איזה באסה שהתעורת מחלום יום.

לא מספיק שבדיוחים שלך על סנדרא אתה לא נותן פרטים איך בדיוק היא לקקה לך ובאיזה תנוחה זיינת, אתה אפילו בחלום יום לא מסוגל לתת לנו משהו מחרמן. למה לא המשכת טיפה לחלום ולספר לנו איך לקחת בחורה לחדר מסריח בתחנה הישנה.

וגם במידע הפרקטי אתה כללי מדי: איזה צרכים בדיוק משרתות בנות בלוינסקי 134 ומה זה בערך 150 שקל שעיגלת מ130?

פעם עמית אמר לי: אל תהרוס ללקוחות פנטזיה, תן להם לחשוב שבנות בתקתוקיה נהנות מזיון. אז למה להרוס לרבים פנטזיה על בחורות איכותיות שבתחנת סמים יזדיינו תמורת סכום פעוט?

ערבה אנושית2013-12-18 19:03:59

מתחם רכבת ההגנה

54
שידול לזנות, מונח מבלבל שצריך לשים לב !

שידול הוא מונח המתאר מצב בו יהיה אדם אחראי לעברה פלילית גם אם לא ביצע פיזית
את העברה והיה רק צד שלישי בעניין.כך ניתן להעניש ראש כנופיה שמפעיל את חייליו,גם אם
לא היה בפועל מעורב ישיר באותה עברה,תוך הוכחה כי הפעיל לחץ ועודד לביצוע העברה.

במקרים רבים מואשמים בסעיף זה,ביחד עם סעיפים רבים אחרים, אותם אחראיים הכולאים
נשים,לוקחים את דרכונם ומפעילים עליהן לחץ ואיומים על מנת שיעבדו בזנות,
כמובן שגם סרסורים המפעילים נשים תחת לחץ או עידוד עלולים להיות מואשמים בסעיף זה.

עקרונית, גם אם עמדת ליד זונה ולקוח וביצעת מחיאות כפיים לעידוד תאכל להיות מואשם
בשידול לזנות אך ספק גדול אם תלקח בכלל לחקירה.

לאחר שבחנתי שוב את שיטותיו של SIMOND99 ולאחר שדקדקתי לשם מה יועד החוק
איני רואה כל סיבה מוצדקת להאשימו באישום של שידול לזנות.

הוא פשוט רחוק משם,
מרחק שנות אור.

קריסטל2013-12-18 20:16:06

מתחם רכבת ההגנה

55
קריסטל היקר,
אתה פשוט מקשקש שטויות בלי להבין ובלי לדעת.
אתה לא מבין את החוק, לא את משמעות החוק ולא את ההשלכות החברתיות של מה שמתואר כאן!
מה שאתה מתאר זאת סרסרות ולא שידול. אגב, סרסרות זאת עבירה שהעונש עליה הוא 10 שנות מאסר, לעומת השידול שהעונש עליו הוא 5 שנות מאסר.
המושג המשפטי של העבירה הוא "הבאת אדם לידי מעשה זנות"

להלן לשון החוק:
הבאת אדם לידי מעשה זנות:
שידול אדם למעשי זנות, היינו עשיית מעשה המכוון להביא אישה לעשיית מעשה זנות.
מעשה זנות - מעשה של שימוש בגוף האישה בתשלום לשם סיפוק התאווה המינית , ולאו דווקא ב"במשכב אישה בדרך הטבע" אלא, בכל דרך המביאה לסיפוק מיני, ובלבד שהדבר כרוך במגע אם גוף האישה.
העונש על עבירה של הבאת אדם לידי מעשי זנות הינו עד 5 שנות מאסר.

עד כאן לשון החוק.
ממה שכתוב - אתה מבין בבירור שיש כאן עבירה על החוק.
ואם היה אפשר, הייתי דואג שהסיימון הזה יילך ויירקב בכלא.
והדבר הכי חמור כאן, זה ששהחרא הקטן הזה סיימון עוד גורם לכם לחשוב שהוא לא עושה שום דבר רע!!!!
ואנשים כאן מתחילים כבר לקבל רעיונות ומתחילים להסתובב כבר במתחם ההגנה על מנת להתחיל לשדל נשים למעשי זנות, וכל זאת רק בגלל שהן הולכות לקנות סמים.
תקראו את מה שכתב the doctor רק כמה הודעות למעלה...
הבחור כבר קיבל את הרעיון ומתחיל לפעול בשטח!
זה בושה וחרפה מה שקורה כאן, וכדאי שאנשים יתחילו להפנים שמדובר בעבירה חמורה מאד שהולכים עליה לכלא.

יש לכם מספיק נשים שעוסקות בתחום זה במודעות מלאה, הן בבתי זונות, הן במכונים, הן בבתים פרטיים והן ברחוב.
תעזבו את הבחורות שהולכות ברחוב בשקט, גם אם הן הולכות לקנות סמים!!!

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

56
צעיר לנצח,

פירוש המילה שידול -הדחה,פיתוי או שכנוע לבצע דבר אסור.

מטרת החוק היא וודאי להרתיע וכוללת בתוכו לעיתים קרובות את כל האפשרויות
הניתנות לאשמה בגין אותה עברה.

האם חבר שדרש לקיים יחסים עם חברתו תוך הבטחה שמחר יקנה לה את תיק העור שביקשה,
ובכך פיתה ושכנע אותה, יחשב כמשדל לזנות ?? ומה הטענה המשפטית תהיה ?? שהוא חבר שלה ומותר לו !

האם כל בקשה לקיום יחסים בתשלום תחשב למעשה המכוון אישה לעשיית מעשה זנות שבגינה
תואשם בשידול לזנות ותשב שנים ארוכות בכלא ??

וודאי שלא לזה התכוון המחוקק שכן מרבית האוכלוסיה הייתה יושבת כעת מאחורי סורג ובריח,
במציאות היום יומית יואשמו רק אותם אלו שהפעילו לחץ כבד או עודדו במרץ.

לכן, בנסיבות המקרה על פיהם פעל סיימונד אין עילה מוצדקת ומבוססת להאשמתו בשידול לזנות.

קריסטל2013-12-19 05:38:12

מתחם רכבת ההגנה

57
דיון מוזר ומתחסד התפתח פה.
זה פורום זונות רחוב או פורום משפטי?

מהו מוסר ומי קובע את אמת המידה?
האם מוסר בחברה אחת זהה למוסר בחברה אחרת או שהוא בכלל מוסכמה חברתית נזילה?
בעיני ארגוני הנשים, כל הזונות באשר הן, הן נפגעות תקיפה מינית ואנחנו העברינים שמנצלים אותן.
בעיני הסטרייטים כל הדו מיניים חוטאים.

בקיצור, תחזרו לדווח ותפסיקו לחנך אחרים.

מתחם רכבת ההגנה

58
קריסטל,
מתברר שאתה אידיוט שחושב רק דרך הזין...
ואני לא אניח לעניין הזה עד שכולם יבינו שחוצים כאן קו מאד מסוכן שאסור לחצות אותו!!מילא שמדובר על עבירה על החוק, אבל מה עם האנושיות שבעניין?
כנראה שחארות לא חסרים כאן.

קריסטל , אתה לא מבין כלום בחוק ואתה מנסה להסביר משהו בנושא משפטי שאתה ממש ממש לא מבין בו כלום.
ולשון החוק ברורה!!
החוק קובע באופן ברור שגם במקרה "חד פעמי" אסור להציע למישהי לקבל כסף עבור מעשה שיש בו קורטוב מיני (אפילו לא פורקן ידני!! וחד פעמי!!)

ולמה כתבו את החוק הזה?
בדיוק בשביל אפסים כמו סיימון שחושבים שאם יש להם כסף ובצד השני יש אשה חלשה, אז מותר להם להשתמש בכח הכסף שלהם על מנת לנסות להגיע לפורקן מיני.

אני חוזר - אסור להציע (או אפילו לרמוז!) לאשה שיש אפשרות שהיא הולכת לקבל מאיתנו כסף במידה ותבצע בנו מעשה מיני (אפילו ידני)

קיימת עבירת "סרסרות":
לשון החוק:
מי שמחייתו, כולה או מקצתה, דרך קבע או בתקופה כלשהי על רווחי אדם העוסק בזנות. מי שמקבל ביודעין מה שניתן בעד מעשה זנות של אדם או חלק ממה שניתן כאמור.
אין מדובר במי שכל מחייתו על רווחיה של זונה, ודי בכך שרווחיה של זונה מהווים חלק ממקור פרנסתו. כמו כן, אין צורך שדרך החיים על רווחיה של זונה יהיה אצלו לאורך חיים קבוע, ודי בכך שאותו אדם חיי על אותם רווחים תקופה מסויימת.
העונש על עבירות סרסרות למעשי זנות ותועבה הינו עד 5 שנות מאסר

המקרה השני: "הבאת אדם לידי עיסוק בזנות"
לשון החוק:
שידול אדם לידי עיסוק בזנות, להבדיל מהבאת אדם לידי מעשי זנות מתאפיינת בקביעות המעשה להבדיל מאירוע בעל אופי חד פעמי.
עיסוק בזנות - מצביעה על פעילות המתאפיינת ב"קביעות" ההולמת משלח יד, להבדיל ממעשה המבטא עקרונית אירוע בעל אופי חד פעמי, גם אם הוא חוזר על עצמו. מדובר כאן בזנות כתעסוקה, להבדיל מנקיטה בה, ואפילו מספר פעמים , באורח מקרי או מזדמן.
העונש על עבירה של הבאת אדם לידי עיסוק בזנות הינו עד 7 שנות מאסר.
ייבוא זנות לארץ - נסיבה מחמירה - מי שגורם לאשה להפסיק להתגורר באותו מקום, לעזוב את מקום מגוריה, את אזור מחייתה, והוא מתכוון בכך להביאה לידי עיסוק בזנות.
העונש על עבירת ייבוא זונות לארץ הינו עונש מאסר עד 10 שנים.

וקיים המקרה השלישי, המקרה שבו הפישר הקטן סיימון עוסק, שנקרא "הבאת אדם לידי מעשה זנות" שעליו כתבתי בהודעה הקודמת.
ואני כותב שוב את לשון החוק

"הבאת אדם לידי מעשה זנות:
מעשה זנות - מעשה של שימוש בגוף האישה בתשלום לשם סיפוק התאווה המינית , ולאו דווקא ב"במשכב אישה בדרך הטבע" אלא, בכל דרך המביאה לסיפוק מיני, ובלבד שהדבר כרוך במגע אם גוף האישה.
העונש על עבירה של הבאת אדם לידי מעשי זנות הינו עד 5 שנות מאסר.

זה אמנם לא סרסרות, זה אמנם גם לא הבאת אדם ל"עיסוק בזנות", אבל מתברר ש"הבאת אדם לידי מעשה זנות" (גם חד פעמי!!) הוא מעשה בניגוד לחוק ודינו חמש שנות מאסר.

וללכת למתחם התחנה, לראות מישהי שהולכת ברחוב ולהציע לה הצעות מיניות תמורת כסף, זה בדיוק "עשיית מעשה המכוון להביא אישה לעשיית מעשה זנות" (לשון החוק)
כל נסיון לפרש אחרת את החוק הוא עצימת עניים וחזירות בלתי אנושית.

ועכשיו אני מקווה שהעניין ברור!!
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

59
אז אחרי הפרשנות הארוכה והמעניינת של חברנו מר צעיר לנצח, הנה התשובה המתחכמת של המוח היהודי התכמן,

רואים בחורה, ולא מציעים לה כסף, ולא מציעים לה כלום, פשוט שואלים, "עובדת? , או יש מצב ל..." ולא ממשיכים את המשפט,

אני לא מציע כלום, אני מדרבן אותה לענות לי, היא תגיד "כן" סבבה יש מספר, תגיד "לא" אז NEXT!!

לא שידלתי, ולא שכנעתי, וחלאס עם הנסיונות הנואשים פה לשחק אותה חסידי אומות העולם,

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”