אוינק אוינק פופינס הבתול עובר טבילת אש אצל אוקטביה פופינס
הנימפומנית ומזיין אותה עמוק וחזק עד שהיא צועקת:
"חריו חריו חריו!!!"

שלום חברים יקרים שמי מר פופינס ואני נשוי באושר לאישתי היקרה אוקטביה פופינס
יש לי בן דלביוב מנישואים קודמים ששמו אוינק אוינק והוא כבר יזבל לכם את המוח בהמשך 

יום אחד ישבתי על הספה בסלון כשלפתע לסלון פרצה אישתי פופינס כשהיא שמחה ועליזה. היא לבשה נעלי בית ופצחה בריקוד מטורלל 

"אני אישה נשואה! ונותנת שירות!" צעקה פופינס והתקרבה אליי בדילוגים, היא סובבה אליי את ישבנה, עשתה לי לאפ דאנס והמשיכה: "וזונה! ושרמוטה מזדיינת בתשלום! וסתם אחת שצריכה עזרה עבור סקס! וצדיקה בבייבי דול ונעלי עקב! וצדיקה בטפצ'קי!" 

(חחח שרון הרגה אותי מצחוק
)

) 
כשפופינס הודיעה לי שהיא צדיקה בטפצ'קי, היא דפקה ריקוד שובב בטפצ'קי 

האם זה סימן שאתה רוסי? 

האם זה סימן שאתה רוסי? 

באחד הימים ישבנו לאכול ארוחת ערב, הבטתי על הטפצ'קי של אישתי ושאלתי אותה שאלה אמיצה 

"מאמי אני רוצה שתגידי לי משהו שישמח ויעציב אותי בו זמנית" 

"אתה בטוח רוצה שאני אומר לך?" שאלה אישתי וצחקקה בממזריות...
"כן נראה אם את מסוגלת!"
אמרתי לאישתי בביטחון רב.
אמרתי לאישתי בביטחון רב."יש לך את הזין הכי גדול מבין החברים שלך!" התפוצצה מצחוק אישתי 

לרגע שמחתי אבל מהר מאוד החיוך ירד לי מהפנים והבנתי איזה שרלילה אישתי 

"תשמעי מתוקה יש לי משהו לספר לך... הבן הגדול שלי בן 25 ועדיין בתול" אמרתי לה וראיתי איך היא נדלקת כמו זיקוק 

"מה אתה אומר! למה בגיל כ"כ מבוגר הוא עדיין בתול?" שאלה אישתי בסקרנות...
"הבן שלי עדיין בתול בגיל הזה כי הוא חנון כמו אבא שלו" אמרתי לאישתי והיא התפוצצה מצחוק 

"מה שנכון נכון! קדימה חנונצ'יק שלי תמצוץ לי את הפטמות!" המשיכה לצחוק אישתי והצמידה את הראש שלי לציצים שלה 
ינקתי כמו תינוק מפטמותיה, אני התינוק הקטן שלה התינוק פופינס! 

ינקתי כמו תינוק מפטמותיה, אני התינוק הקטן שלה התינוק פופינס! 

אהלן חבר'ה כאן אוינק אוינק פופינס הבן של מר פופינס
כפי שכבר קראתם אני מחזיק בתואר הנכסף: "בתול בן 25"
התודה מגיעה כמובן לאבי החנון שגידל חנון כמוני לתפארת מדינת ישראל 
כפי שכבר קראתם אני מחזיק בתואר הנכסף: "בתול בן 25"
התודה מגיעה כמובן לאבי החנון שגידל חנון כמוני לתפארת מדינת ישראל 
תשמעו חבר'ה נדלקתי על אישתו החדשה של אבא שלי, היא פצצה לא נורמלית ואני מת לזיין אותה! שמעתי שהיא מזדיינת אשששש ואם כבר להתחיל את מסע הזיונים שלי בגילי המופלג אז עם הכי טובה! החלטתי לקפוץ למים העמוקים והתקשרתי אליה כשכולי נרגש עם פרפרים בבטן 

"תשמעי גברת פופינס אני ממש חם עלייך! אני רוצה לזיין אותך! בלי משחקים ושטויות, אני רוצה ממש לפרק לך ת'כוס! שמעתי שאת ממש חיה רעה במיטה! אבא והחברים שלו סיפרו לי!" 
אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק

אמרתי לה והיא התפוצצה מצחוק
"תשמע זה מאוד מחמיא לי שאתה רוצה לפרק לי את הכוס אבל זה לא מוסרי אתה הבן של בעלי" ענתה לי גברת פופינס.
"אז מה אבל אני בן 25! אני מוכן ומזומן חיכיתי לזה 25 שנה! בבקשה בבקשה גברת פופינס את לא תצטערי!" צעקתי לה בטלפון אבל היא לא השתכנעה וניתקה לי
בלאאאאט 

בלאאאאט 

לא ויתרתי לה וסימסתי לה ללא הפסקה כל היום וכל הלילה בניסיון לשכנע אותה לטעום את חזיריק הקשיח שלי ולהרגיש אותו עמוק וחזק ב PIZDA שלה! 

אחרי התעלמות ארוכה שלה יום אחד היא התקשרה אליי 

"די כבר אוינק אוינק סמס מספיק כבר!"
צעקה עליי בעצבים גברת פופינס
צעקה עליי בעצבים גברת פופינס"אני בתול מהניילונים ואת לא מעריכה את זה!" צעקתי לה 

"לא רוצה יאללה ביי!" אמרה גברת פופינס ושוב ניתקה לי.
לא ויתרתי והתקשרתי אליה...
"תשמעי גברת פופינס את לא תתחרטי אני שם את אבא בכיס הקטן!"
אמרתי לה בבטחון.
אמרתי לה בבטחון."טוב אבא שלך בכלל שווה לתחת מבחינת ביצועים... כל אחד יכול לשים אותו בכיס הקטן" צחקה פופינס.
"גברת פופינס את צריכה זין צעיר ורענן, מספיק להתעסק עם אבא ועם והחברים הזקנים שלו"
אמרתי לה והבטתי בחזיריק הקשיח והיפה שלי 
אמרתי לה והבטתי בחזיריק הקשיח והיפה שלי 
"אתה יודע מה? שכנעת אותו! בוא נזדיין!"
צעקה בהתלהבות גברת פופינס 
צעקה בהתלהבות גברת פופינס 
קבענו אצלה ל 8 בערב. צחצחתי את חזיריק הקשיח, התלבשתי יפה, קניתי פרחים ועשיתי את דרכי אל המאהבת שלי אוקטביה פופינס 

גברת פופינס פגשה אותי בחיוך וקיבלתי ממנה אפילו נשיקה בלחי!
נתתי לה את הפרחים והחיוך שלה התרחב! אבא אמר לי לא לבוא לדייט בלי פרחים, חה חה חה בסוף הדייט שלי זאת אישתו 

נתתי לה את הפרחים והחיוך שלה התרחב! אבא אמר לי לא לבוא לדייט בלי פרחים, חה חה חה בסוף הדייט שלי זאת אישתו 

"גברת פופינס יש לי גדול עד הרגליים!"
השווצתי לה ונגעתי בחבילה שלי למטה 
השווצתי לה ונגעתי בחבילה שלי למטה 
"אם אין לך זין גדול אני אחתוך לך את מה שיש לך!"
צחקקה בממזריות פופינס ותפסה לי את הזין דרך התחתונים 
צחקקה בממזריות פופינס ותפסה לי את הזין דרך התחתונים 
"אז מה אוינק אוינק אתה רוצה לזיין אותי הא? אבל לפני זה אתה תקבל סטרפאון V POPKU!"
אמרה גברת פופינס ושלפה את הסטרפאון הסגול שלה! אמאל'ה הצילווווווו 

אמרה גברת פופינס ושלפה את הסטרפאון הסגול שלה! אמאל'ה הצילווווווו 

גברת פופינס הושיבה אותי בדוגי על המיטה, הורידה את תחתוניי בפראות והשחילה את השמוק הסגול בתחת הקטן והשובב שלי 

"הנה אני נכנסת בך באין כניסה ויוצאת באין יציאה!"
צעקה פופינס וסטרה על ה POPKA הבתולית שלי 
צעקה פופינס וסטרה על ה POPKA הבתולית שלי 
"וווואאאוווו גברת פופינס את ממש חיה רעה! את עושה ככה גם לאבא?" שאלתי אותה בסקרנות.
"בטח בני אבא שלך אוכל בתחת מלידה!
אז מה נכון זה כיף לקבל V POPKU?" שאלה אותי גברת פופינס בזמן שדפקה אותי בתחת עמוק וחזק 

אז מה נכון זה כיף לקבל V POPKU?" שאלה אותי גברת פופינס בזמן שדפקה אותי בתחת עמוק וחזק 

"כן אני דווקא מאוד אוהב את זה! תמשיכי ככה! תפרקי לי את ה POPKA הקטנה שלי!" צעקתי לה ונתתי לה קונטרות סוערות! 

נשכבתי על הבטן וגברת פופינס המשיכה לפרק לי את הטוסיק ונשכה אותי באוזן כמו חתולה חרמנית 

"יסססס יססס אני מפרקת לך את הרקטום! איך זה לקבל V POPKU? אהה אוכל בתחת שלי?"
צחקה פופינס ועברה לנשוך את האוזן השניה שלי.
צחקה פופינס ועברה לנשוך את האוזן השניה שלי.כיאה לאוכל בתחת אמיתי תפסתי כרית שהייתה לידי ונשכתי אותה כהוגן! נושך כריות שכמוני 
אחרי שגברת פופינס פירקה לי טוב טוב את התחת היא שלפה את השמוק מהתחת שלי והציעה לי למצוץ ממנו את מיצי התחת שלי כמו שילדות רעות עושות אחרי שאוכלות בתחת 

עשיתי את זה בשמחה! אני כזה סוטה חה חה חה 

אחרי שגברת פופינס פירקה לי טוב טוב את התחת היא שלפה את השמוק מהתחת שלי והציעה לי למצוץ ממנו את מיצי התחת שלי כמו שילדות רעות עושות אחרי שאוכלות בתחת 

עשיתי את זה בשמחה! אני כזה סוטה חה חה חה 

גברת פופינס אמרה לי שאני מוכן להיכנס לעולם של מבוגרים! עולם שהיה נסתר מעיני במשך 25 שנה... רגע סרטי פורנו לא נחשב? 

נשכבתי על המיטה וגברת פופינס התיישבה בדוגי והתכופפה לעבר חזיריק הקשיח שלי. הרגשתי משהו מוזר... מה ככה מרגישה מציצה? לא הייתי בטוח אז הצצתי מעבר לכתפה של פופינס וראיתי מה היא עשתה שם... התחמנית הזאת עשתה תרגיל מסריח ועשתה לי ביד במקום מציצה! 

"מה?" שאלה גברת פופינס אחרי ששמה לב שאני מסתכל עליה 

"מה??? זה אוראלי???" שאלתי אותה בבלבול 

"כן! כל אחת עושה אוראלי אחרת, אני מקרבת את הראש מאוד מאוד קרוב וכל הזיינים שלי מרוצים! ותאמין לי יש לי הרבה זיינים!"
אמרה בגאווה פופינס וחייכה.
אמרה בגאווה פופינס וחייכה."אני לא מרוצה!"
צעקתי בעצבים ודחפתי את ראשה לזין שלי! חזיריק שלי השתחל עמוק לפיה השובב וזיינתי לה ת'פה כמו שצריך! מגיע לזונה הזאת על התרגיל המסריח שהיא עשתה לי! "ככה מוצצים הבנת?! תאכלי ת'זין זונה!!!" צעקתי לה והמשכתי לזיין לה ת'פה! 
צעקתי בעצבים ודחפתי את ראשה לזין שלי! חזיריק שלי השתחל עמוק לפיה השובב וזיינתי לה ת'פה כמו שצריך! מגיע לזונה הזאת על התרגיל המסריח שהיא עשתה לי! "ככה מוצצים הבנת?! תאכלי ת'זין זונה!!!" צעקתי לה והמשכתי לזיין לה ת'פה! 
גברת פופינס לא נשארה חייבת והצליחה לנשוך לי ת'זין מידי פעם... פששש גברת פופינס ממש לוחמת!
גברת פופינס היא גברת כריש! 

גברת פופינס היא גברת כריש! 

לבסוף גברת פופינס הצליחה להשתחרר, העיפה אותי על הגב והתיישבה על פניי עם ישבנה.
"עכשיו אני אאנוס אותך עם הדגדגן שלי!" צעקה גברת פופינס וקיימה את דבריה
"מר פופינס יושב מתחת לתחת שלי בשקט ולא מצייץ! כנ"ל הבן שלו!" צחקקה גברת פופינס 

"גברת פופינס את יכולה לקרוא לי בשם?" שאלתי אותה...
"כן באיזה שם?" שאלה פופינס.
"תקראי לי מר מגבת!" אמרתי לה בהתלהבות 

"בכיף אני אקרא לך מר מגבת, מר מגבת סוטה שלי"
צחקקה גברת פופינס והמשיכה לחנוק אותי עם חור התחת שלה 

צחקקה גברת פופינס והמשיכה לחנוק אותי עם חור התחת שלה 

חור התחת של פופינס והדגדגן שלה היו ממש טעימים! אין דברים כאלה! אבא שיחקת אותה יש לך טעם משובח! 

בזמן שאכלתי לגברת פופינס את הכוס ואת התחת, היא שיחקה בביצלך הרכים שלי, מצצה אותן בפיה החם ועשתה מציצה פסיכודלית לחזיריק הקשיח! לקינוח היא עשתה לו מציצת פוליש מחרפנת ונשכה אותי בגופי ובישבני כמו כרישה רעבה וטורפת אוינקים צעירים! 

גברת פופינס הייתה חרמנית בטירוף ודרשה ירידה! 

היא נשכבה על הגב, פתחה את רגליה לרווחה והצמידה את הראש שלי לכוס שלה! אחחח הכוס שלה היה לוהט! אלוהים ישמור איזה נימפומנית! 

התחלתי ללקק לה ת'כוס בשקיקה והיא התחילה לגנוח יסססססססססס 

"אחלה! נהדר! כן כן תמשיך! ידעתי שאתה יכול! פששש איזה מהלך מעניין עשית שם! וואלה שיחקת אותה! מגיע לך בונוס! אחלה! אתה גדול! עבודה יפה! אתה ממש טוב בזה! אתה כוכב! כן כן תמשיך לעשות את התנועות האלה אתה משתפר! רואים שעבדת על זה! זהו זה תמשיך ככה!" גנחה גברת פופינס בזמן שליקקתי לה ת'דגדגן הרעב שלה
אחרי כמה דקות גברת פופינס התחילה לרעוד והתנשפה קלות! היא גמרה עם חיוך ענק וגנחה: "אוינק אוינק זה היה מעולה! בשביל הפעם הראשונה נתת ביצוע מצוין!" 

שכבתי בין רגליה של גברת פופינס והבטתי בהתלהבות בכוס הורוד שלה. פתחתי אותו קלות והצצתי פנימה... "וואאאוווו אני הולך לחדור לשם עכשיו?!" שאלתי את גברת פופינס בהתלהבות ונישקתי את הכוס שלה צרפתית לוהטת 
גברת פופינס הנהנה עם הראש והתפוצצה מצחוק
חברים אני וה PIZDA של גברת פופינס זה סיפור אהבה! 

גברת פופינס הנהנה עם הראש והתפוצצה מצחוק
חברים אני וה PIZDA של גברת פופינס זה סיפור אהבה! 

הרגע הגדול סוף סוף הגיע!
נשכבתי על הגב וגברת פופינס עלתה עליי לרכיבה! חזיריק הקשיח שלי חדר לכוס הרטוב שלה והרגשתי צמרמורת בכל הגוף! 
אז ככה אבא הרגיש 25 שנה? ממזר בן ממזר ואללה שיחק אותה הבן זונה! 

נשכבתי על הגב וגברת פופינס עלתה עליי לרכיבה! חזיריק הקשיח שלי חדר לכוס הרטוב שלה והרגשתי צמרמורת בכל הגוף! 
אז ככה אבא הרגיש 25 שנה? ממזר בן ממזר ואללה שיחק אותה הבן זונה! 

גברת פופינס דהרה עליי כמו מטורפת, נשכה אותי באוזניים ועשתה לי חריו חריו חריו של נקבה מיוחמת
אני עשיתי לה חריו חריו חריו של זכר חרמן והגנבתי לה נשיכה קטנה בצוואר חי חי חי 
בשלב מסויים גברת פופינס חיקתה אותי בכל דבר שאמרתי ובכל הגה שיצא לי מהפה

)
אני עשיתי לה חריו חריו חריו של זכר חרמן והגנבתי לה נשיכה קטנה בצוואר חי חי חי 
בשלב מסויים גברת פופינס חיקתה אותי בכל דבר שאמרתי ובכל הגה שיצא לי מהפה

)זחלנו לקצה המיטה ובספירה ל 3 הרמתי את גברת פופינס באוויר. הקפצתי אותה על ה HUI החרמן שלי כל הדרך עד למראה ומול המראה שנינו התענגנו על הטוסיק הסקסי של פופינס!
אחחח הוא כזה שובב וסקסי גררררררר 
אחחח הוא כזה שובב וסקסי גררררררר 
"קדימה אוינק אוינק פופינס מי ספורטאי של אמא?!" שאלה גברת פופינס וגנחה כמו חולת זין 

התיישבתי איתה על הספה והיא המשיכה לקפץ עליי בפוזת הצפרדע החרמנית
הבטתי בסקרנות איך חזיריק הקשיח שלי שוחה בכוס הרעב שלה! המחזה פנומנלי!
שיחקתי לה תוך כדי בדגדגן והיא התחרפנה 
הבטתי בסקרנות איך חזיריק הקשיח שלי שוחה בכוס הרעב שלה! המחזה פנומנלי!
שיחקתי לה תוך כדי בדגדגן והיא התחרפנה 
הרמתי שוב את גברת פופינס באוויר והקפצתי אותה בחזרה למיטה. השכבתי אותה על המיטה וזיינתי אותה עמוק וחזק במיסיונרית מטריפה! 

גברת פופינס נשענה על השידה ופירקתי לה ת'כוס בעמידה! אילפתי את הסוסה הסוררת פופינס כמו שצריך! משכתי בשיערה וסטרתי על ישבנה! היא הייתה זקוקה ליחס מיוחד והיא אכן קיבלה אותו!
אבא לא עשית עבודה מספיק טובה, הבן שלך אוינק אוינק ימשיך מפה 

אבא לא עשית עבודה מספיק טובה, הבן שלך אוינק אוינק ימשיך מפה 

"כן כן תזיין אותי טוב PIZDETS! קדימה KAZOL תדפוק טוב את ה KAZA שלך!" 

צעקה גברת פופינס והתפוצצה מצחוק.

צעקה גברת פופינס והתפוצצה מצחוק."אההההה YOBANAYA KAZA קבלי את זה!" צעקתי וקרעתי לה ת'כוס
גברת פופינס בכתה מרוב צחוק ונתנה לי קונטרות מטורפות! 
גברת פופינס בכתה מרוב צחוק ונתנה לי קונטרות מטורפות! 
גברת פופינס התיישבה בדוגי בקצה המיטה והמשכתי לפרק לה ת'כוס עמוק וחזק! 

התיישבתי על הברכיים וליקקתי לה את חור התחת הטעים שלה בזמן שהיא ליטפה עם כף רגלה את ה SOFT YAIZA שלי 

זחלנו על המיטה והזדיינו בכפיות פרועות וסוערות! 

הסתובבנו והמשכתי לקרוע את גברת פופינס כשהיא שוכבת על הבטן! אני בטוח שאבא שלי היה גאה בי!
אפילו שאני שם אותו בכיס הקטן!
גברת פופינס בעצמה אמרה לי 

אפילו שאני שם אותו בכיס הקטן!
גברת פופינס בעצמה אמרה לי 

עברנו לדוגי מהר ועצבני! 

פירקתי את הסוסה פופינס כהוגן עד שהכוס שלה העלה עשן! יססססססססססס 

"יאאאהההוווו עשית אותי בכל התנוחות ממש כמו נימפומנית!" צעקתי בהתלהבות 

גברת פופינס הייתה ממש צמאה לזרע וביקשה לשתות את הזרע הבתולי שלי
התלהבתי מזה בטירוף ובמהרה גברת פופינס התיישבה עליי ב 69 והתחילה למצוץ לי את חזיריק הקשיח. ליקקתי את חור התחת שלה ברעב גדול והיא גם דחפה לי PALCHIK V POPKU תוך כדי המציצה גרררררר 

אחרי כמה דקות של שכרון חושים השפרצתי לפיה כמות גדולה של הזרע הבתולי שלי! כזה זרע גברת פופינס לא טעמה שנים! יכולתי לראות את ההתלהבות על פניה מטעמו המשובח וממרקמו העדין 
גברת פופינס אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הבתול" 
וגרגרה את הזרע בגרונה! 

גברת פופינס אמרה בפה מלא זרע: "אוינק אוינק הבתול" 
וגרגרה את הזרע בגרונה! 

"אוקיי אהובתי פופינס אני אלך לדרכי כשכתר הזיין האולימטיבי על ראשי!
תמסרי ד"ש לאבא!" אמרתי לפופינס וקרצתי 
תמסרי ד"ש לאבא!" אמרתי לפופינס וקרצתי 
"אבא מוסר לך בחזרה ד"ש עמוק וחזק!" צעקה גברת פופינס והתפוצצה מצחוק 

חברים יקרים זה היה ערב נפלא! ערב שבו זיינתי את מלכת השרמוטות! הנימפומנית הברונטית ומלוכסנת העיניים! אלופת המציצות וחובבת זרגים מושבעת! אוקטביה פופינס! 

אבא עשיתי את זה יססססססססססססססססססס!!! 

סוף
שרונוש סקסית שלי היה מדהים!!! 

שמחתי מאוד שקיבלתי ממך V POPKU בדקה ה-90 

ראיתי איך התענגת על הזרע הבתולי שלי כאילו היה זה מילקשייק יוקרתי יסססס 

סקסית טעמה של הפיזדה הרטובה שלך לא יוצאת לי מהפה גרררררררר 

ד"ש לחורצ'יקים המתוקים שלך 

Lavelle

צעקתי וירקתי את הבנזין