כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 78 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

771
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

תגובה שלי באדום:

לזה אני מסכים איתך לגמרה. אבל אתה חייב להתחייב שלא תגמור ב"רגיל"
ובמקרה שכן תגמור - שגם האקט שיני יהיה ווגינאלי.

תיקון קטן: במקרה שכן תגמור באקט הראשון בלי לעשות אנאלי בכלל ותרצה לעשות אנאלי באקט השני , אז שהאנאלי שבאקט השני לא יהיה ארוך מידי כי אחרת אני מתחילה ליילל..

[/QUOTE]

שרוני,
קודם כל איך אדם יכול לדעת כמה זמן ימשך האקט השיני?

ושינית יש כאלה שיילות רק מגרות אותו.חיוך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

772
[QUOTE=אחים שלו גברים]לא טובות, בקשי מסמבטיון שיסביר לך למה.
עצה קטנה סקס עדיף שיצולם לא על ידי המשתתפים אלה על ידי צלם שלא מעורב בחגיגה.
[/QUOTE]

חחחחחחח היה לך בכלל ספק שהיא תשאל

אמנם לא אצטט מתוך מה שעניתי לה בפרטי

רק אציין כי אחת התמונות (האמצעית) כמעט הכריעה אותי קריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

773
לסמבטיון, השאלה שצריכה הייתה להישאל היא כמובן לא איך התמונות אלה האם הן מעבירות את המסר ומשיגות את מטרתן?
אבל מכיון שהשאלה לא נשאלה לא ענינו עליה.

אומנם זה היתעללות קשה אבל מכיון שהלבלר הישן הצהיר שהוא לא מאוהב בך אז הוא בטח ישמח לצלם אותך ואת הלבלר החדש בלי לקחת את זה קשה מדיקריצה

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

775
ערבה, מה אתה בדיוק מוחא כפיים? כשהם רושמים "הלבלר החדש" אתה מבין למי הם מתכוונים? קריצה

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=אחים שלו גברים]

אומנם זה היתעללות קשה אבל מכיון שהלבלר הישן הצהיר שהוא לא מאוהב בך אז הוא בטח ישמח לצלם אותך ואת הלבלר החדש בלי לקחת את זה קשה מדיקריצה
[/QUOTE]
מוחא כפייה[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

776
[QUOTE=קישקשתא]ערבה, מה אתה בדיוק מוחא כפיים? כשהם רושמים "הלבלר החדש" אתה מבין למי הם מתכוונים? קריצה

[QUOTE=ערבה אנושית][QUOTE=אחים שלו גברים]

[/QUOTE]

מוחא כפייה[/QUOTE]
[/QUOTE]

לי חשוב שצוחקים מישן.

וחוץ מזה אתה בדרך כלל שם לב לכל פרט. אז לא קראת שפררו ראה את התמונות מוכנות ולא צילם?

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

777
כן, "קראתי שפררו כתב שראה את התמונות מוכנות ולא צילם"

אבל פררו יחצן, שכחת? קריצה

(לא שאני טוען שפררו הוא הגבר בתמונות, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, פשוט אני לוקח את דבריו בערבון מוגבל).

קישקשתא2012-02-17 15:26:55
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

778
[QUOTE=קישקשתא] כן, "קראתי שפררו כתב שראה את התמונות מוכנות ולא צילם"

אבל פררו יחצן, שכחת? קריצה

(לא שאני טוען שפררו הוא הגבר בתמונות, יכול להיות שכן, יכול להיות שלא, פשוט אני לוקח את דבריו בערבון מוגבל).
[/QUOTE]

לומברוזו כתב:

מכיוון שבועז כבר הגיע למעונה של ניקול, ונותר זמן לא מנוצל, תקף עליו יצרו , והוא קיבל מציצה איכותית ואז הזדיין עם ניקול במספר תנוחות - תנוחת הבוקרת ההפוכה שזכתה להנצחה מצולמת, תנוחת הדוגי בה מוצג התחת השובב במלוא הדרו, ולקינוח במיסיונרית, המאפשרת התמקדות בפנים האקזוטיות והיפות של שרון (כך במקור).

נכון שבתמונות הבוקרת לא הפוכה, אבל אולי זה רק לצורך סיפרותי.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

780
סליחה שאני מתערב בדיון המרתק הזה, אבל כמו שכבר ציינתי לא פעם בעבר - למי שמגיע פירגון אני מפרגן בכיף.

מסכים עם מה שכתב רמינג מעשי:

[QUOTE=רימינג מעשי]

דווקא אהבתי את התמונה דווקא בגלל שהן אינן לגמרי מקצועיות אך החלט נועזות.
[/QUOTE]

גם אני מוצא את כל התמונות הפחות מקצועיות - דווקא בגלל החובבנות החמודה שבהן - של שרון מגרות וסקסיות יותר מהתמונות ה'מקצועיות' שלה.

למרות שהתמונות הלפני אחרונות(של השפתיים עם הדילדו, התמונה במדי שוטרת הייתה דווקא לא רעה) היו פחות מוצלחות לדעתי, בכללי - שאפו לשרוןמוחא כפייה.

נ.ב - אני די בשוק מעצמיצחוקShocked... למרות שאינני נמנה עם מעריציה ומעולם לא טעמתי ממנה(פשוט לא הטעם שלי במיוחד בשירות) אני מוצא עצמי מפרגן לה כבר בפעם השלישית בחודשים האחרונים...מבולבלצחוק אבל כמו שאמרתי - כשמגיע אז מגיע. ואכן מגיע לה פירגון על החשיפות האחרונותמוחא כפייה.

שבת שלום לכולם.

נ.ב.ב - זה רק נדמה לי, או שבאחת מהתמונות האחרונות זיהיתי את הכובע של השוטרת על השידה ליד המיטה?מבולבל
zooz

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”