בפעמים האחרונות - היא נראית עייפה ושחוקה ביותר, עושה טובה אם נענית לאיזושהי בקשה, לא סבלנית, לא נחמדה בכלל. מתקתקת תוך רבע שעה: "נו כמה זמן"... חבל על הכסף
מרינה - מעסה מחולון
92[QUOTE=tom82]הייתי אצלה יותר מפעם אחת, בפעם הראשונה והשנייה היה מצוין.
בטח הייתה במחזור 
BBWLover 2014-03-27 18:57:45
בפעמים האחרונות - היא נראית עייפה ושחוקה ביותר, עושה טובה אם נענית לאיזושהי בקשה, לא סבלנית, לא נחמדה בכלל. מתקתקת תוך רבע שעה: "נו כמה זמן"... חבל על הכסף
[/QUOTE]
בטח הייתה במחזור 
אבל ברצינות במקרה הייתי שוב היום.
(אין מה לחדש מעבר למה שכתבתי בפוסטים קודמים.הדיווח הבא שלי יהיה,אינשאללה ,מתמר או שרי - אבל זה סקאלה אחרת של מחירים ועוד לא אישרו לי משכנתא נוספת)
קיבלה "נזיפה" ממני על השרות הלקוי
שקיבל tom82 ,היא התנצלה והסבירה לי על משהו שעבר עליה בתקופה האחרונה ואכן
המצברוח לא היה משהו ,אבל זה מאחור והיא חזרה לעצמה
שקיבל tom82 ,היא התנצלה והסבירה לי על משהו שעבר עליה בתקופה האחרונה ואכן המצברוח לא היה משהו ,אבל זה מאחור והיא חזרה לעצמה

מרינה - מעסה מחולון
94עדכון משטח מרינה:
הייתי אצלה לא מזמן (לא יצא לי להיכנס לדווח מאז).
לכל חובבי השדיים הענקיים, אתם צפויים להתאכזב.
הגברת עשתה דיאטה רצחנית, הורידה להערכתי 40-50 קילו, וכמובן שגם החזה קטן בהתאם. נכון שהוא עדיין מאוד גדול, אבל האטרקציה האמיתית במרינה הייתה שהוא היה בגודל פשוט עצום, וזה הסית את הדעת מזה ששאר הדברים במראה שלה הם סבירים, ולפעמים סבירים ומטה.
כיום בעיניי, אין לה שום יתרון על פני יתר בנות החזה הגדול שיש בתחום.
הייתי אצלה לא מזמן (לא יצא לי להיכנס לדווח מאז).
לכל חובבי השדיים הענקיים, אתם צפויים להתאכזב.
הגברת עשתה דיאטה רצחנית, הורידה להערכתי 40-50 קילו, וכמובן שגם החזה קטן בהתאם. נכון שהוא עדיין מאוד גדול, אבל האטרקציה האמיתית במרינה הייתה שהוא היה בגודל פשוט עצום, וזה הסית את הדעת מזה ששאר הדברים במראה שלה הם סבירים, ולפעמים סבירים ומטה.
כיום בעיניי, אין לה שום יתרון על פני יתר בנות החזה הגדול שיש בתחום.
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.
מרינה - מעסה מחולון
95תודה אדבוקט .. אנסה את מזלי בשבוע הבא ואם תענה ... אתן דיווח נוסף
אבל אם הלכו הציצים ,זו באמת עצוב 

מרינה - מעסה מחולון
96ממש לא "הלכו". הם עדיין מאוד גדולים.
רק, שבעבר הם היו בהרבה יותר גדולים, וזה הפך אותה לאטרקציה. כשהיא עכשיו עם גדולים "רגילים", היא סתם עוד מבוגרת לא יפה שעושה מסאז' עם אקסטרות במחיר סביר.
מרינה - מעסה מחולון
98צריך לפתוח פה תת-פורום הבנת הנקרא.
היא ממש לא רזה, היא מלאה. פשוט היא הייתה הרבה יותר שמנה.
החזה גדול כיום, כן, אבל לא באופן חריג כפי שהיה.
ובכל מקרה, בעיניי החבילה השלמה כיום היא הרבה פחות אטרקטיבית מפעם. כי היא לא יפה ולא צעירה, האטרקציה היחידה שם הייתה החזה הבלתי נתפש ובלתי נתפס. עכשיו הוא סתם גדול רגיל כזה.
מרינה - מעסה מחולון
100עברה להשתתף בהצגה הנודעת - מעשה בשני בלונים
רוסיות זה בדיוק כמו פולנית, רק להיפך.
או שהפסיקה לעבוד לגמרי