כ מתחם רכבת ההגנה - דף 10 - סקס אדיר

מתחם רכבת ההגנה

91
באמאשלכם מה נסגר?? למה אנחנו חיים במדינה אוטופית שזה מה שיש למשטרה לעשות עם עצמה? ללכת למתחם של נרקומניות ולהפליל דווקא את מי שבא לזיין? חאלאס עם כל הבולשיט הזה. ואתם מדברים על מוסר? בזכות מה? זה פורום של שירותי מין! לפי המוסר של לא מעט פמיניסטיות צריך לסרס ולהוקיע את כולנו כאן כולל את הנשים. אז בחייאת אללה מספיק עם ההצטדקות. מה ההבדל בין לבוא למישהי במחששה ולשאול אותה עם היא עובדת לבין לבוא למישהי במתחם ההגנה ולשאול אותה? כן כן לא לא. שחררו כבר את ההצטדקות המיותרת ותנו יותר דיווחים על מי עשה למי ובכמה. אם תתחילו עם מוסר כאן זה לא יגמר...
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך

מתחם רכבת ההגנה

94
מכיון שבישראל מריחואנה נחשבת לסם אז הסטטיסטיקה שציינת לא רלוונטית.

[QUOTE=צעיר לנצח]ZUBI היקר,

הרעיון שכל רוכשת סמים היא זונה פוטנציאלית הוא גם לא נכון עובדתית, אבל הוא בעיקר עיוות מאד מסוכן של קביעת הגבולות של המותר והאסור.

זה נכון שישנן נשים שהתמכרו לסמים ומשתמשות בזנות על מנת לממן רכישת סמים, וזה גם נכון שיש הרבה זונות נרקומניות, אבל רבות מהן התחילו לצרוך את הסמים רק לאחר שעסקו בזנות, מעין סוג של "ריכוך המציאות".

המחקרים מראים שמעל 90% מהנשים שעוסקות בזנות עברו התעללות בילדותן וכי הזנות היא דפוס חוזר של הפגיעה שחוו בילדותן.

מעבר לכך, העובדות הן שמספר ספקי המין בישראל מוערך בכמה אלפים בודדים.

לעומת זאת, מספר צרכני הסמים בישראל מוערך בכמה האות אלפים (ויש מחקרים שטוענים שיותר ממיליון איש בישראל צורכים סמים)

אז גם מספרית וגם סטטיסטית, להפוך כל רוכשת סמים לזונה בפוטנציה הוא רק סוג של הצדקה פנימית למעשים חמורים ןלא ראויים ותו לא.

ואני מקווה שאנשים יבינו שיש גבול לכל תעלול.

גם בתחום המין בתשלום אפשר, צריך וחשוב לשמור על צלם אנוש.

[/QUOTE]

מתחם רכבת ההגנה

95
[QUOTE=צעיר לנצח]ותיק היקר,

למה לנסות להתחכם?

אין מספיק מכונים?

דירות זיונים?

דירות פרטיות?

זונות רחוב?

צריכים לנסות לשדל בחורות ברחוב?[/QUOTE]

מי שמסתובבת במקום כזה בשעות כאלו, שלא תתלונן אח"כ , היא שם והיא יודעת שכל מי ששם מסתכל עליה כאובייקט מין,
הוא רוצה לזיין והיא רוצה כסף לסמים או וואטאבר, ובתכלס לא מעניין אותי סיפור החיים העצוב שלה, עם כל הכבוד אני בא לשלם לה ולזיין, ולא להיות פקיד לשכת סעד.

כשאתה נכנס מדמם לתוך ים עם כרישים, אל תתפלא שתקבל המון צומי...

מתחם רכבת ההגנה

96
ותיק איך אתה יכול להרשות לעצמך להיות כל כך אטום רגשית,ולבוא בגישה נצלנית כזאת,גם אם הבחורה בת 13-14 והיא מפותחת

לגילה וניראת בת 17-18,זה בדיוק מה שצעיר לנצח התכוון 'שידול לזנות'

גם אז זה לגטימי מבחינתך?

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

מתחם רכבת ההגנה

97
ותיק -
מה זאת אומרת "מי שמסתובבת במקום כזה בשעות כאלו, שלא תתלונן אח"כ"..
זה בדיוק כמו אלה ששמים את סם האונס בכוסות של בחורות במועדים...
זה אחלה תירוץ...
"מי שמסתובבת במקום כזה בשעות כאלו, שלא תתלונן אח"כ"

יש כאן אנשים שחושבים שהכל מותר...
המוסר פשט את הרגל במדינה שלנו..
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

98
אווייישששש נו באמת מוסרררר. בחיייאאאתתת דיננננקקקקק בן אדם, מוסר זה ההפך הגמור מזונה ומהמשמעות פה של הפורום,

בקשר לסם אונס, אני לא מצדיק את הדבר הזה, אבל זה משהו שקורה בפאבים ובמועדונים , בחורה באה חשוף גם בשיא הקור בינואר, עומדת עם חצאית מיני וגופיה שכל הציצי בחוץ, עם מעיל פרווה ומחבקת את החברה שלה כדי להתחמם, אח"כ במועדון היא מתפשטת, עם מכנסון קצר וגופיה שהדמיון מתחיל להשתולל, אז כן היא מזמינה את זה על עצמה, איך שלא תראה את זה,

האיזורים האלו מלאים פושעים ובלאגאן, אתם כולה מנסים להפיק משם הנאה, הן באות לשם לקנות סמים, ואתה בא להנות, עדיף שתזיין אותה והיא תקבל כסף מאשר שהיא תאלץ ללכת לגנוב.

אתה שואל לגבי גיל?? אם בחורה בת 15 מסתובבת שם וקונה סמים , אז באמת שכבר אין לי מה להוסיף, היא יודעת היטב מה היא עושה, הנוער של היום זה לא הנוער של פעם.

אני לא אומר שהכל מותר, אבל "פרצה קוראת לגנב", אתה יודע,

מתחם רכבת ההגנה

99
אז מותר להציע סקס תמורת כסף לנשים שמסתובבות ברחוב
אז מותר לשכב עם בת 15
מותר לשים סם אונס לבחורה שבאה לרקוד

חברה,
בשם החרמנות אתם ירדם מהפסים!
כנראה שכמו בסדום ועמורה גם כאן ייפול עלינו בקרוב המבול..

אני רק מקווה שהנורמות האלה הם רק מקרים קיצוניים של אנשים אומללים.
רק חבל שבשם האומללות שלהם, האנשים האלה מנסים להצדיק את עצמם ומשפיעים על אחרים לרדת לרמה המוסרית שלהם.
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

מתחם רכבת ההגנה

100
צע"ל,

בשם החרמנות אנשים ירדו ו יורדים מהפסים,ואין כבר קטע של רגשי על המצפון(פני הדור כפני הכלב והאמת נעדרת ),אתמול פרסמתי

כאן שסבא בן זונה

מכר את נכדתו בת ה 15 לזנות,כאשר

עלתה לארץ ונאמר לה שהיא תעבוד כמטפלת סיעודית (פורום קשקשת),אין משמעת אין מוסר,אין כבוד אין ערכים,אין גבולות ,במדינה

שבה צעיר מקבל 20 שנה על שכנו שאנס

אותו במשך מספר שנים,עד שהכאב היה גדול מנשוא,ולעומת זאת כ 30 צעירים אונסים ילדה בת 12,וההורים מתרצים בזה 'היא רצתה
את זה,ומשכה אותם לשם' והם בסך הכל ניצלו את ההזדמנות לאובייקט כל כך זמין C'mon

"ויקם דור שלא ידע את יוסף"

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”