כ שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות - סקס אדיר

שירותי מין בתשלום צרכנות עם כבוד לזונות

1
אינשטיין שלח לי בהודעה פרטית המלצה על כריסטינה מהחלוצים 25.

הבחורה נראית אגדית אבל מבחינתי עוד יותר חשוב שאינשטין סיים בקריאה:

כריסטינה חדשה בדירה ועושה רושם שהיא מאוווווד עדינה.
תתנהגו אליה כי היא מאוד ביישנית, עדינה ולא יוזמת. היא לא תקבל אנשים בוטים, חוצפנים ודוחים לאורך זמן.. וכך היא תיעלם לנו. לתשומת ליבכם..

אני הודתי לו והרחבתי:

וכמה שזה נכון שעם בחורות עדינות חייבים להתנהג יפה, לא רק בגלל שהן נעלמות מבוטות וחוצפה, אלה (במקרה שאין להם ברירה והן נשארות) שזה מה מגיעה להן.
ובזה נמשיך שיתוף פעולה כמו קודם לטובת הפורום החשוב הזה.

2
גם אני מוכן לקפה חתיך רומנטי .... צחוק

אבל לדעתי ערבה ביקש לציין את העובדה שאיינשטיין שלנו אחרי ככלות הכל מגלה רגישות לזונות אחרי גם אחרי השתלשלות הדיון הנוכחי.

אני על כל פנים הבנתי זאת כך ולכן החלטתי להשאיר את תגובתו ולא למחוק אותה קריצה

חתיךךךךךךךךךךךך רוצה להצטרף לניהול של הפורום ........ קריצה ............ צחוק שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה

שימי בהיי
19LOLx82010-07-22 00:40:14
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

3
[QUOTE=החתיך הרומנטי]

כינראה ערבה היגבתה במקום הלא נכון..כאן דיווח על דירת ליוונסקי134 הדירה האהובה עליךקריצה.

אתה הייתי צריך להגיב בדיווח של ידדינו אינשטיין היקר בפוסט כריסטינה מהחולוצים25. שכתב עליו.חיוךכנראה עראבה לא שתיתה קפה הלילה .....אולי אכין לי ולך עכשיו קפה מה אתה אומר ידידי! חיוך
[/QUOTE]
חתיך ידיד,
תלמד לקראו קצת מעבר לכתובת של דירה.

אינשטיין בחר דרך מאוד חכמה לגיד לי מה שחשב לגיד. והוא גם שלח אותי לכתבה שלו בהודעה פרטית.

ואותי לא צריך ללמד איפה אני כותב.

וכתמיד - כול הכבוד לשימי מהנהלה.

4
[QUOTE=החתיך הרומנטי]

כינראה ערבה היגבתה במקום הלא נכון..כאן דיווח על דירת ליוונסקי134 הדירה האהובה עליךקריצה.

אתה הייתי צריך להגיב בדיווח של ידדינו אינשטיין היקר בפוסט כריסטינה מהחולוצים25. שכתב עליו.חיוךכנראה עראבה לא שתיתה קפה הלילה .....אולי אכין לי ולך עכשיו קפה מה אתה אומר ידידי! חיוך[/QUOTE]

חתיך רומנטי.. בוחן פתע:
שחור.. מתי שמים את הסוכר? לפני או אחרי?קריצהקריצהקריצה
אני בכיף אבוא לקפה עם הל משהו אסלי טוב חיוך גדול

אני חושב שערבה אנושית התכוון פשוט לתת דוגמה מהדיווח שלי על כריסטינה מהחלוצים 25, בה אני מגלה רגישות כלפי נערה עובדת.
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

זיון נעים חיוך גדול
19LOLx82010-07-22 01:14:13

6
בשמחהההה גדולה אחלה קפה לכבוד שימי ועראבה ואינשטיין לקראת הסולחה והפיוס ביניהם.חיוך
אהא עכשיו היבנתי למה נישארה התגובה של החלוצים25 כאן.... ממממ חכם מאוד שימי מבין הכל.קריצה
בקשר לעבוד בהנהלת הפורום זה כבוד רב לי,אני שמח שאני רשום בפורום הנהדר הנפלא הזה באמת,עם אחלה ח'ברה כמו ערבה,אינשטיין,מוסלי,איצטגנין,סקסי האנטר,הטוחן,וכמובן חברי ההנהלה הנכבדים עם המנכ''ל עמית היקר.
ישר כחחחחחחחחחח,כולנו למען הפורום.
תמיד בשטח למען כולם.

7
[QUOTE=החתיך הרומנטי]בשמחהההה גדולה אחלה קפה לכבוד שימי ועראבה ואינשטיין לקראת הסולחה והפיוס ביניהם.חיוך
אהא עכשיו היבנתי למה נישארה התגובה של החלוצים25 כאן.... ממממ חכם מאוד שימי מבין הכל.קריצה
בקשר לעבוד בהנהלת הפורום זה כבוד רב לי,אני שמח שאני רשום בפורום הנהדר הנפלא הזה באמת,עם אחלה ח'ברה כמו ערבה,אינשטיין,מוסלי,איצטגנין,סקסי האנטר,הטוחן,וכמובן חברי ההנהלה הנכבדים עם המנכ''ל עמית היקר.
ישר כחחחחחחחחחח,כולנו למען הפורום.
[/QUOTE]

אני בוכה מרוב התרגשות בכי

חתיך רומנטי.. מי החתיכה הרומנטית שלך לשנת 2010?
קריצה

8

חחחחח היצחקתה אותי אינשטיין צחוקאם היתה לי חתיכה רומנטית..לא הייתי בתחום הזונות והדירות קרוב ל 15 שנים.חיוך גדול

אני חשוב ש 15 שנים זאת תקופה גדולה להבין עולם הזונות היטב.אני הרבה שנים בלי קשר אישי עם בחורה.
תמיד בשטח למען כולם.

9
[QUOTE=19LOLx8]אין שטיין
תכף תייבש לנו את הערבה (השיח יא פרופסור מפוזר !! הערבה בדרך לאילת כבר יבשה)

חלאססססססססס

שימי בנסיון להבזק שנינות.

[/QUOTE]

שימי היקר,

תודה על הדאגה אבל אני לא אתייבש.

לא התייבשתי מחום הנגב וערבה ששנים חרשתי אותם בג'יף לא ממוזג וברגל.

כמו שלא נשברתי ב15 שנות מילאיום בלבנון עם האחראיות על חיילי.

לא ישבר גם בפורום עד שכול אחד יחליט מי הוא בעולם הזונות.

גבר שנהנה משירות מין זול וחופשי שהחוק עדיין לא רודף לקוחות כמו בהרבה מדינות מערב, ומעריך את הבנות שנותנות השירות ואת סבלן נפשי ולפעמים הפיזי כמו שכתב מצוין אוסקר ווילד היקר. (וידווח על תיקתוקים, רמאויות ושירות גרוע שזה קורה).

או סמרטוט שאין לא הצלחה אצל נשים נורמטיויות ואז הוא בונה תדמית כאילו גברית על חשבון המסכנות.

ומחברי אינשטיין יש לי בקשה. אל תקרא לסבל סיבולת. סיבולת אצל לוחמי בושידו.

ובתחום שירותי המין - אצל שחר שלוקחת 1600 ש"ח על השירות וחבר שלום8 תיאר כול כך טוב.

אצל בנות של דרום תל אביב יש להן ברירה פחות מזהירה.

כמו שכתב לי ידידי Scobido: לסבול כמה דקות סרס אגרסיבי או הרבה זמן סקס מתחשב.

או כמו שכתב לי ידידי היקר סופר לה טיב: מקצוע זנות כורוך בסיכון גבוהה של קבלת זיון אכזרי.

אני לא מתחסד. לא מצפה מכולם התחשבות. גם אני חוטא לפעמים. אבל אני מצפה לכנות שיקראו סבל - סבל ולא סיבולת.
ערבה אנושית2010-07-22 10:31:31

10
[QUOTE=bodywanted]צר לי לבאס אבל שאני שומע שלינה מסננת אבל לא מבין על מה שאנשים מדברים.

החלטתי לבדוק את הנושא והגעתי למקום , לינה בכלל לא דוגמנית , רוסיה מבוגרת להערכתי סביב ה 35 , גוף לא מרשים וגם הפנים לא משהו. מפנקת עם נשיקות על הגוף ואז עוברת למעבר חד לתכלס , בשביל מספר שקלים תעשה הכל ובטוח לא תסנן בן אדם (חוץ ממישהו סופר מגעיל).

אז כל מי שחושב שהוא הולך לפגוש דוגמנית , לינה בסולם שלי מ 1- 10 (סולם של בחורות רזות בלבד) , לינה אולי ציון 2 או 3.
[/QUOTE]

החלטתי לענות כמובן לא בשביל להתוכח על מיקומה של לינה בסולם.

כול אחד וטעמו.

וכמה שזה יראה מוזר לרבים שיודעים עד כמה לינה יקרה לי - אני חושב שאתה בגדול צודק.

לא דוגמנית (למרות שאצלי בסולם היא 8) היא מתאפרת לא טוב ללא איפור היא הרבה יותר יפה וצעירה. הגיל ניחשתה נכון, למרות שלדעתי היא נראית יותר צעירה בהרבה.

והיקר אתה צודק בקשר לסינון. לינה מסננת רק סופר מגיעלים ו... סופר מכאיבים. את המגיעלים נעזוב. בקשר למכאיבים היא כמו רבות אחרות חושבת שעד גבול מסוים זה כרוך בתשלום שהיא מקבלת. לא רק מסיבות רושם בשירות אלה גם מכבוד עצמי היא לא מראה שקשה לה. אני רואה אותה אחרי שהיא יוצאת ורואה את הפנים הסגורות שלה, את הנשמה הקשה, את העישון העצבני. עד פה הסכמות.

אבל יש משפט שפשוט מקומם אותי: בשביל מספר שקלים תעשה הכל

יש בזה המון זלזול.

מי שנסיבות חייה מובילות לזנות עושה זה לפרנסה. משתדלות לתת שירותי מין שהלקוח יחזור. ואתה צודק שזה כולל דברים מאוד מאוד משפילים לאישה. בגלל זה הן שותות, לוקחות סמים וכדורי הרגעה.

תנסה לקבל משהו מחוץ לשירות (כוונה לא מחוץ לשעות שירות, משהו שדורש יחס אישי). שום סכום לא יספיק לך.

הבחורה שבאמת יש לה גוף של דוגמנית ועם כול הצניעות הייתי מאוד יקר לה, אינגה מהר ציון 38, ספרה לי שממש מגיעל אותה אפילו שמסתכלים אליה ברחוב עם מבט של חשק.

כתב על זה יותר טוב ממני ידידי היקר אוסקר וולד -הן נשים נורמטיביות, חכמות, עם משפחה אוהבת - בני זוג, ילדים, הורים, שנקלעו שלא באשמתן למצוקה כלכלית נוראית וכדי שלא ליפול לנטל על החברה בחרו להרוויח את לחמן ביושר בעיסוק שדורש מהן כוח נפשי קשה לאין נשוא. זה שונה מ"בשביל מספר שקלים תעשה הכל "

ועוד הערה קטנה: שכותבים רוסיה מה בדיוק מתכוונים? שעלה מרוסיה או לאום? לינה יהודיה כשירה. אין בעיה להזכיר ארץ מוצאה (כאילו לא כול כמעט הזונות משם) אבל יש טעם לא טוב שברשימת חסרנות של לינה (לא ציערה, לא יפה) מונים גם רוסיה.
ערבה אנושית2010-07-25 22:06:50
שלח תגובה

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”