טוב פעם ראשונה בFKK ואין ספק שאחזור לעוד חויות

המקום נמצא ברחוב רגיל לחלוטין עם שלט בולט, בכניסה יש גברת נחמדה ששואלת לשמך (אפשר להמציא מה שרוצים) לידה יש מסך עם תמונות של הבנות וסימון מי עובדת באותו זמן, גובה דמי כניסה 69 פרנק (1פרנק =4.1 ש"ח) שכוללים 3 בירות מזנון ושתיה קלה חופשי ונותנת מגבות ומפתוח ללוקר למי שמגיע בפעם הראשונה קוראים לאחת הבנות שתעשה לו סיור במקום ממליץ לעשות את זה כל פעם שאפשר כי זה נותן זמן לקשקש עם הבחורה באוירה יותר קלילה.
המקום עצמו קטן יחסית למועדונים דומים שראיתי ברשת או ששמעתי עליהם מאנשים אחרים במועדון, בקומת הכניסה יש את חדר ההלבשה עם הלוקרים, מקלחות שמשותפות לגברים ולנשים (יש מצב להתקלח יחד בסוף אבל אי אפשר לעשות כלום במקלחת כי המקלחות פתוחות לכולם), ג'קוזי נחמד סאונה יבשה ורטובה, בקומה השניה יש את הלאונג' שבו יש בר מזנון חדר הקרנות של סרטים כחולים עם ספות לשם אפשר לקחת את הבנות לקצת זמן לפני שלוקחים אותן לחדר וכמובן גם חדרים פרטיים, החדרים יחסית גדולים נקיים וחלקם עם מראות. נקודה לרעת המקום פורסים מגבת על המיטה ולא מחליפים אותה בין אחד לשני הפתרון שלי להשתמש במגבת האישית ולקחת אחרת כשיורדים להתקלח.
בדרך כלל יש כ12-13 בנות במשמרת כשיחס גברים נשים לא עולה על 1:1 ובזמן שאני הייתי שם תמיד היו יותר בנות,
זה עובד כך יושבים בלאונג' רק עם מגבת שותים משהו או שפונים למישהי או שמישהי באה לשבת לידך מיוזמתה אפשר לשבת איתה הרבה זמן לדבר להתחרמן אםשר להכנס איתה לחדר ההקרנות שם הבנות יותר חופשיות וגם מוצצות בדרך כלל (הסבר בהמשך) מחדר ההקרנות עוברים לחדר פרטי, כניסה לחדר פרטי עולה 70 פרנק לחצי שעה וכוללת גמירה אחת יש אקסטרות כגון גמירה בפה ואנאלי בתוספת תשלום של 30 ו-100 פרנק בהתאמה. כל הבנות שאני נכנסתי איתן נתנו GFE מיוזמתן אם זה נשיקות איזה תנוחות שרציתי בסיום נשארו למסאג' קצר ולא ברחו מהחדר.
עוש משהו ששכחתי לא מבקשות את הכסף מראש רק אחרי שגומרים יורדת איתך לקבל את הכסף מה שלדעתי נותן הרגשה טובה יותר.
אחרי ההקדמה הארוכה שמח לספר שבזמן שהייתי בשוויץ הצלחתי להגיע למקום פעמיים ודגמתי 5 בנות

לצערי לא כולן מופיעות באתר היום כנראה שהן בחופש שלהן לפי הבות הן עובדות שלושה ארבעה שבועות ואז יוצאות לחופש של שבועיים שלושה.
הבות מגיעות מגרמניה, פולין, הרבה רומניות בולגריות וכדומה וכמה דרום אמריקראיות, בערך שני שליש מהבנות במשמרת פצצות והאחרות שמנמנות או שמנות! כך שיש מבחר לכל הטעמים למי שלא מכיר אותי אני אוהב את הפצצות

חלק גדול מהבנות לא מדבר אנגלית.
בפעם הראשונה דגמתי פצצה שכרגע לא מופיעה בתמונות (אבדוק שוב עוד כמה ימים ואעדכן) הגעתי חם מיד אחרי המקלחת הראשונה נכנסתי ללאונג' אחרי סקירה קצרה ראיתי אותה בטן שטוחה כמו שאני אוהב חיוך קטן ותנועה עם הראש והיא לידי לא מדברת אנגלית אז נכנסו לחדר הקרנות התחילה לנשק אותי בצוואר תוך כדי שליחת ידיים ופתיחת המגבת התחילה למצוץ מכניסה אותו עד הסוף אחרי כמה דקות כדי לא לגמור אמרתי לה לעבור לחדר שם המשיכה במציצה הלבישה קונדום התחילה ברכיבה התהפכנו למסיונרית ואחר כך לדוגי שבו גמרתי נשאר לנו כמה דקות ומיוזמתה הסבירה לי להתהפך ועשתה לי מסאז' נחמד.
יצאנו שלמתי לה התקלחתי נכנסתי לסאונה ולג'קוזי וחר כך התקלחתי שוב עליתי ללאונג' שתיתי בירה (אני מספר את זה כי זה חלק חשוב מהחוויה).
בלאונג' ישבתי ליד ברברה
יש לה גוף סוף הדרך את הפנים לא כל כך אהבתי והיא הייתה פסיבית לא זרמה לא יזמה לא התחשק לי לקחת אותה אז קמתי והלכתי לשבת ליד אנג'לה
הבחורה הרבה יותר זורמת ופשוט הייתה כימיה מטורפת תוך דקה היינו בחדר הקרנות כשהיא מוצצת ואז אני מגלה שיש לה פירסינג בלשון (פעם ראשונה בשבילי) זה משדרג את המציצה משם לחדר (עם מראה) סקס במגוון תנוחות לקח לי יותר זמן לגמור אפילו משכתי כמה דקות מעבר ל30 זרמה בכיף ולא הלחיצה.
אחר כך מקלחת (שם ראיתי את אניטה והבנתי שאני חיייב לחזור בשבילה) מתלבש והולך כל הסיפור לקח בסביבות שעתיים וחצי.
מאותו רגע שיצאתי התחלתי לתכנן איך לפנות כמה שעות טובות לביקור נוסף ואכן הצלחתי לארגן חלון זמן
כניסה בודק שאניטה עובדת היום (ברור שהייתי נשאר גם אם לא עבדה

) מתקלח עולה ללאונג' היא לא נמצאת מחכה בינתיים דניה יושבת לידי ומתחילה לשלוח ידיים
מה לעשות חם יאללה לחדר הקרנות אני בשורה הראשונה רואה סרט כחול ודניה מוצצת (לא מכניסה עד הסוף) אני חושב שהולכת להיות נפילה הולכים לחדר מוצצת לשניה רק שיעמוד שוב מלבישה קונדום ואז אני מרגיש כוס צר סוגר עלי נתתי לה לרכב קצת הפכתי אותה על הצד ואני מרגיש שהבחורה משתוללת צועקת ופשוט נהנת מעמיד אותה בדוגי ולא זז היא זזה אחורה קדימה אלי פשוט מזיינת את עצמה עד שגמרה ואז גם אני גמרתי, דבר כזה כמעט לא קורה לי בניגוד לחברים אחרים בפורום כשאני דוגם המטרה היא שאני אתפנק אבל הפעם לא יודע למה היא פשוט עפה עלי.
משלם סאונה ג'קוזי מקלחת חוזר ללאונג' לוקח בירה נכנס לנשנש משהו ומי נכנסת למזנון אניטה אוכלים יחד מקשקשים קצת אומרת שיוצאת להפסקה קצרה אחרי האוכל הודעתי לה שאני מחכה ובאמת כמה דקות אחרי אני מרגיש יש נוגעת בי מסתכל והיא מולי
יושבים קצת מדברים והיא מושכת אותי לחדר הקרנות בנוהל מציצה אני אחרי גמירה אז לוקח את הזמן שולח ידיים, אניטה נראית רעה עם הרבה קעקועים והייתה לי הרגשה טובה כלפיה צביטה קטנה בפיטמה נענתה בהבנה אז קדימה לחדר יחסית יותר מבוגרת שאר הבנות (אחרי לידה) יודעת מה היא אוהבת, הצחלנו להתעסק עוד צביטה ועוד צביטה יותר חזקה והיא זורמת התחלנו במיסיונרית באמצע מושכת לי את היד לצוואר שלה שאחנוק אותה מפמפם ולא גומר מחליפים לדוגי ועדיין לא גומר מה עושים? מציעה שתמצוץ לי מורידה את הקונדום מוצצת על 4 על המיטה כשאני עומד ופשוט מזיין לה את הפה לפני שגמרתי הודעתי לה ובכל זאת בלעה את השפריץ הראשון, לקח לנו עוד כמה דקות להתארגן לרדת למטה וקשקשנו עוד הצעתי לה להיפגש אחרי שהיא מסיימת את העבודה הסכימה אבל באותו ום עבדה עד הסגירה רצתה לקבוע למחרתיים לצערי אני כבר חזרתי לארץ.
משהו ששמתי לב אליו רק כששילמתי יש לה כפות ידיים קצת גדולות אפילו גבריות אז מי שרגיש...
בנוהל סאונה ג'קוזי מקלחת בירה נחים קצת לא תכננתי כניסה שלישית אבל נהנתי מהנוף והופ אנה לידי
פייר הייתי קצת עייף ואמרתי לעצמי רק אם היא ממש משהו מיוחד אני נכנס יושבת לידי נראית לא רע משהו כמו 10 דקות עוברות והיא עדיין לידי יאללה לחדר הקרנה נשיקות חירמונים לא נתתי לה למצוץ עדיין כי לא הייתי בטוח שאני רוצה להכנס איתה אז רק ליטפה אותו ואותי אחרי כמה דקות נהיית אגרסיבית בלחץ של בוא נכנס לחדר לא יודע למה פשוט לא התחשק לי איתה (ומזל שכך) אז אמרתי לה לא עכשיו אולי אחר כך אני עייף קצת כעסה והלכה.
ואז הגיעה מספר 5 בת 30 קארה שחור אצילית התיאור הזה יגיע בהמשך
סה"כ נשארתי הפעם כמעט 5 שעות של הנאה צרופה בפעם הבאת צריך לנסות מקום יותר גדול.
administrator2012-10-11 12:59:15