שלום
ביקרתי במקום לפני שבועיים בערך
בעל הבית השתגע המקום מפוצץ בבנות זה לא ייאמן אני חושב שבשלב מסויים היו שם יותר בחורות מגברים
יש שם שתי אתיופיות מדהימות אחת קטנה יותר בשם סקי והשנייה עם גוף כמו של דוגמנית בשם לורן
יש למישהו קצת יותר פרטים אליהם מה קורה בחדר ובכלל אם שווה לעלות שם לחדרים
לקחתי כמה ריקודים אבל משום מה לא היה נראה לי שלעלות לחדר שווה את הכסף אבל במחשבה לאחור..... המממממ אני די מצטער
הלורן הזה גמרה אותי איזה גוף ואוווווווווווו
קיצר אם מישהו יודע קצת ויספר אני אודה לו מראש
האתיופיות ממועדון הבורסה
2סתם לידע כללי... מועדון הבורסה זה טברסקי פינת בית אלפא תל אביב???
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
האתיופיות ממועדון הבורסה
6פררו אני דוקא תמיד פוגע בול בפוסט של שרון, לא?
ומהי אם לא אותה פינה של טברסקי פינת בית אלפא שהחץ שלך מגוגל מצביע עליה?
והפרופסור שמוציא 300 להבאה ביד ברחוב בן יהודה אך בחתימתו מצהיר שמתוך עיקרון לא ישלם יותר מ-150 לזונה - הוא לא ליצן?
והפרופסור שמוציא 300 להבאה ביד ברחוב בן יהודה אך בחתימתו מצהיר שמתוך עיקרון לא ישלם יותר מ-150 לזונה - הוא לא ליצן?
האתיופיות ממועדון הבורסה
7[QUOTE=מוסלי]פררו אני דוקא תמיד פוגע בול בפוסט של שרון, לא?
והפרופסור שמוציא 300 להבאה ביד ברחוב בן יהודה אך בחתימתו מצהיר שמתוך עיקרון לא ישלם יותר מ-150 לזונה - הוא לא ליצן?[/QUOTE]
והפרופסור שמוציא 300 להבאה ביד ברחוב בן יהודה אך בחתימתו מצהיר שמתוך עיקרון לא ישלם יותר מ-150 לזונה - הוא לא ליצן?[/QUOTE]
הופה אני רואה שמשהו עוקב אחראי בעיניין... זה מחמיא לי תודה 
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
האתיופיות ממועדון הבורסה
8חחח שתהיו בריאים.
היה לי פעם קטע קטן עם האתיופית בבורסה, היא ראתה את המעיל שלי של האופנוע ואחרי הריקוד שאלה במבט מזמין אם אני רוצה להקפיץ אותה הביתה, אמרתי לה שיש לא נינג'ה ושאלתי אותה אם היא לא מפחדת לנסוע איתי :D
אמרה שאין לה בעיה עם זה, האמת אני לא מחובב האתיופיות וגם הריקוד איתה היה הפעם הראשונה שאני מנסה אתיופית (אצלי הכי כהה זה תאילנדית
) וגם הצרה באופנוע, אין איפה לאחסן קסדה נוספת, אז אמרתי לה שאין לי קסדה, משם מה אני בטוח שיכלתי להזמין לשנינו מונית על חשבוני, אבל שוב, אתיופיות - לא בקטע שלי 
) וגם הצרה באופנוע, אין איפה לאחסן קסדה נוספת, אז אמרתי לה שאין לי קסדה, משם מה אני בטוח שיכלתי להזמין לשנינו מונית על חשבוני, אבל שוב, אתיופיות - לא בקטע שלי 
מוי כיף :)
האתיופיות ממועדון הבורסה
9אני גם הרסה אותי לורן הזה, לקחתי ריקודים איתה ולא עליתי
מצטער על זה, פעם אחרת אני יעלה איתה
פשוט אין אתיופיות שוות לפחות לא בתחום העיסוי, לא יודע לגבי הליווי, אם למישהו יש איזה המלצה בתחום הליווי אז אשמח מאוד
הייתה אחת שם ממזמן ברזילאית אבל, בשם קסאנדרה, היא בכלל גמרה אותי, יש לה תחת משגע וגוף כמו של ביונסה ואיך היא זזה עליי חבל על הזמן, גם אותה אני רוצה לקחת, אבל הבנתי היא כבר לא שם יש שם אחת אחרת אבל לא משהו
מישהו יודע על מה אני מדבר? מכירים את קסאנדרה?
מצטער על זה, פעם אחרת אני יעלה איתה
פשוט אין אתיופיות שוות לפחות לא בתחום העיסוי, לא יודע לגבי הליווי, אם למישהו יש איזה המלצה בתחום הליווי אז אשמח מאוד
הייתה אחת שם ממזמן ברזילאית אבל, בשם קסאנדרה, היא בכלל גמרה אותי, יש לה תחת משגע וגוף כמו של ביונסה ואיך היא זזה עליי חבל על הזמן, גם אותה אני רוצה לקחת, אבל הבנתי היא כבר לא שם יש שם אחת אחרת אבל לא משהו
מישהו יודע על מה אני מדבר? מכירים את קסאנדרה?
האתיופיות ממועדון הבורסה
10הייתי בבורסה אתמול בלילה.מהרגע שנכנסתי היה בא לי לברוח משם. המקום קטן מדי ומלא באנשים דחוסים כמו סרדינים.
ן
מצד אחד, יש שם הרבה בנות מאוד יפות..3 אתיופיות מדהימות..לקחתי רק ריקוד אחד עם לורן המתוקה שכמעט נישקה אותי במהלך הריקוד..כנראה כי הדליק אותה הביישנות שלי. דיברתי איתה לפני כן ליד הבר כי התביישתי לשבת כל כך בצפיפות.
מצד שני, אין פרטיות ודיסקרטיות, מושיבים אותך בין אנשים ( לקרוא להם אנשים זה גם מחמאה) שאתה לא מכיר, הרגשה לא נעימה של סרדינים בקופסא..ממש מגעיל...הספות נמוכות ומסודרות בשורות כמו איזה אולם תאטרון ולא כמו במועדון חשפנות בייבי דולס בריבועים. המוסיקה גועלית ודופקת את האוזניים.
בשלב מסויים קמתי ושאלתי את העובדות אם יש סיכוי לקבל קצת פרטיות ( אני מתכוון אם יש איזה פינה בקומה למטה לא בין אנשים זרים)והן אמרו שאין מה להתבייש וכו'...זה חבל כי לורן הזאת הדליקה אותי וגם שאר האתיופיות...
כנראה שאני צריך להימנע מלהגיע לשם בשעות הערב ובטח לא בסופי-שבוע.שבת שלום!
administrator 2013-11-24 08:25:06
ן
מצד אחד, יש שם הרבה בנות מאוד יפות..3 אתיופיות מדהימות..לקחתי רק ריקוד אחד עם לורן המתוקה שכמעט נישקה אותי במהלך הריקוד..כנראה כי הדליק אותה הביישנות שלי. דיברתי איתה לפני כן ליד הבר כי התביישתי לשבת כל כך בצפיפות.
מצד שני, אין פרטיות ודיסקרטיות, מושיבים אותך בין אנשים ( לקרוא להם אנשים זה גם מחמאה) שאתה לא מכיר, הרגשה לא נעימה של סרדינים בקופסא..ממש מגעיל...הספות נמוכות ומסודרות בשורות כמו איזה אולם תאטרון ולא כמו במועדון חשפנות בייבי דולס בריבועים. המוסיקה גועלית ודופקת את האוזניים.
בשלב מסויים קמתי ושאלתי את העובדות אם יש סיכוי לקבל קצת פרטיות ( אני מתכוון אם יש איזה פינה בקומה למטה לא בין אנשים זרים)והן אמרו שאין מה להתבייש וכו'...זה חבל כי לורן הזאת הדליקה אותי וגם שאר האתיופיות...
כנראה שאני צריך להימנע מלהגיע לשם בשעות הערב ובטח לא בסופי-שבוע.שבת שלום!