כ לנה - עיסוי פרטי בבאר שבע - סקס אדיר

לנה - עיסוי פרטי בבאר שבע

1
שלום חברים,
נתקלתי במודעה חדשה ביד 2 תחת התיאור "עיסוי פרטי". טלפון מסתיים ב: 3319
קוראת לעצמה לנה, בחורה רוסיה בשנות הארבעים לחייה. היא רזה עם חזה בינוני ונפול עם עיניים כחולות מהממות. לטעמי היא ניראת סבבה.
היא מקבלת בדירה בשכונה ה' (הייתי שם מזמן אצל מישהי אחרת שלא זוכר את שמה כך שהדירה כנראה לא שלה).

הפרטים הרגילים: עיסוי 200 שקל עד 40 דקות.
נכנסתי, ההון הועבר לשלטון, התפשטתי ועליתי על מיטת העיסויים. היא הורידה שמלה ונשארה בחזיה וחוטיני.
התחילה במסז' לא רע. התחלנו לדבר, היא מקבלת בין 10:00 ל- 18:00.
כשהתחלתי לגעת בה (לאחר אישור שלה כמובן) היא כנראה הבינה לאן נושבת הרוח ושאלה אם אני מעוניין בתוספות. אני לא אספר מה האופציות מכיוון שאולי היא לא מציעה אותם לכל אחד (אז בבקשה, אל תתחילו לנג'ס בפרטי, לכו ותבדקו בעצמכם).
מה שכן, ברגע שהאופציות הונחו על השולחן, היא הפכה לתקתקנית ולאחר 15 דקות כולל מקלחת שוגרתי החוצה.

אז מה היה לנו: אישה לא צעירה שנראית סבבה. אני לא בטוח שאני היחיד שיכול לקבל אצלה תוספות אבל מצד שני, קחו בחשבון שהיא תקתקנית ורואים מיד שהיא לא נהנית מזה אלה רואה שטר מולה (מה גם שכך היא גם מקבלת יותר וגם עובדת פחות זמן).

אני אישית לא חוזר בגלל היחס שלה אבל אם בפורקן מהיר חשקה נפשכם או יחס לא מפריע לכם אז תבלו.

זהוזה

לנה - עיסוי פרטי בבאר שבע

5
[QUOTE=עיסוי_קצף]זו לנה ממרכז הנגב או מרחוב ניל"י ?
מצטער, אין לי מושג איפה זה שכונה ה'...
[/QUOTE]
לאחר מחקר בלשי:
זו אכן לנה ממרכז הנגב וזה הפרסום שלה באתר:http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=5941

054-9183319
054-7595914

UMA2013-08-09 21:11:40
יחס גורר יחס
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”