כ עיסוי ברחובות - צעירה אך שמרנית - סקס אדיר

עיסוי ברחובות - צעירה אך שמרנית

1
את המספר הזה מצאתי ביד 2 ברחובות (052-xxxxxxx ,תחת השם מיכל 250 שקל), אני מאמין שלא מעט מכירים שכן המיקום ליד קופת חולים מוכר לי מבעבר (אך זו פעם ראשונה שלי, פעם קודמת לא נכנסתי בסוף).

הפרטים בקצרה: 
ישנן שתי בחורות, ג'ני ועדן, אחת בכל יום אחר בשבוע או שעות שונות-בוקר או ערב.
אני נפגשתי עם ג'ני - רוסיה גבוה ורזה עם עגיל בשפה וכן חבשה פיאה שחורה (או שנדמה לי שזו פיאה). לג'ני גוף תמיר, חלק, חזה קטנטן פנים חביבות, לא כוסית אבל חמודה בהחלט, בת 25 להערכתי לא יותר מזה. 
דיסקרטיות? זה נמצא בבנין מגורים בקומת הכניסה בתוך מסדרון כך שסביר להניח שכל מי שנכנס לבניין ורואה לאן אתם הולכים גם יודע לאן אתם הולכים, בשעות היום יש שם משרד עו"ד פעיל.
<span style="line-height: 1.4;"></span>
<span style="line-height: 1.4;">האתנן: 250 שקל ל-40 דקות. מקלחת נקייה ומסודרת לפני ואחרי, אציין שגם היא התקלחה לאחר שסיימנו, בנפרד.</span>
<span style="line-height: 1.4;">העיסוי עצמו נעשה בעירום הדדי, אך היא חלשה ואין לה ממש הבנה בתחום - ליטופים סתמיים בקיצור. לאחר 15 דקות בערך מתהפכים והיא די ניגשת ישר לעניין (אין בודי! היא רק יושבת לצידך), היא מתחילה בעיסוי עדין של הכוכב לשמו התכנסנו ולאחר מכן מגבירה את הקצב, כך בערך עוד 10 דקות. תכלס, כולל מקלחות ושיחה קצרה (לאחר מכן, בהתחלה הייתה קרירה והבנתי מיד שמצוין לא יהיה כאן) שהיתי במקום כ-45 דקות. </span>
<span style="line-height: 1.4;">אחזור? לא!. זה היה די משעמם ורחוק מלהיות ארוטי ואין לי ספק שהיא רחוקה מלחבב אפילו את מה שהיא עושה למרות שיא הייתה נחמדה בסך הכל (עוד צעירה שחוסכת כסף ללימודים או משהו כזה).  </span><span style="line-height: 1.4;">אולי זו הסיבה שאני מעדיף מבוגרות יותר, הן יותר משקיעות מאותן הצעירות. </span>
<span style="line-height: 1.4;">עדיין</span><span style="line-height: 1.4;"> </span><span style="line-height: 1.4;">על הכוונת שרי מבני ברק, אבל האמת היא שאין לי כוח לזלזול הזה של הצעירות: "תגיע ואם אני פנוייה תוכל להתקבל". </span>
<span style="line-height: 1.4;">בקיצור, יאללה סבתות צחוק</span>

2
הטלפון שנתת הוא של מקום שמחזיק בין 1-2 מקומות ברחובות (המקום השני נוסף לפי תקופות) ומקום בגדרה.
יש להם מספר בנות שכל פעם ישנה בחורה אחת בכל מקום. לא הייתי שם הרבה זמן אז אני לא בטוח שההמלצות שלי רלוונטיות. מי שבאיזור, תתקשרו ותשאלו מי עובדת באותו יום ואיפה. בגדול, הם מאוד נחמדים, משתדלים להקפיד על דיסקרטיות ואיכות שירות אבל הכול תלוי על מי נפלת ואיך הכימיה שלך איתה.
לגבי ג'ני, מסכים עם קודמי.
אם אנג'ל עוד עובדת אז היא בחירה הרבה יותר טובה למרות שבפעמים האחרונות שהייתי היא התחילה קצת לתקתק (בדרך כלל הן מקפידות לתת את הזמן).

זהוזה

4
שלום חברים,
הייתי באיזור והיה לי זמן אז התקשרתי לשם. הפקידה ענתה לי שהיום עובדת עדן. משום מה זה נשמע לי מוכר אבל לא זכרתי מאיפה. לבסוף החרמנות הרגה את החתול וקבעתי.
הגעתי בשעה היעודה ופתחה לי מולדובית צעירה (שנות 20 המאוחרות) ויפה. יש לה גוף נשי חטוב, פנים יפות, שדיים בינוניים, שיער שטני ארוך ופירסינג בטבור. בקיצור אחת שמסובבת ראשים. אז נזרכתי שבעבר כבר הייתי איתה וזכרתי את הטיפול לטובה אבל בכל זאת החלטתי להישאר ולבדוק אם השתנה משהו.
היא הציעה מקלחת ואחר-כך נשכבתי על מיטת הטיפולים והיא התפשטה ונשארה בחוטיני.
המסז' שלה לא מקצועי אבל המגע שלה נעים עם תנועות ארוכות.
היא לא דוברת טוב עברית וכשניסיתי לדובב אותה, לא הראתה התלהבות. ניסיתי לעבור לרוסית אבל גם זה לא עזר הרבה אז ויתרתי.
יש לה גם פנים קפואות מספר הפעמים שראיתי חיכון קטן בזווית הפה ניתן לספור על יד אחת.
לאחר המסז' היא עשתה קצת בודי על הגב שלי ולאחר הסיבוב גם דקה של בודי מלפנים.
לאחר מכן התיישבה בין רגליי והחלה בעבודת יד. זה לא הצד החזק שלה. מבחינתה תנועות רובוטיות (היא אפילו לא נגעה בכיפה או שום ליטופים בגוף או באשכים) ופרצוף של "תגמור כבר, באימאשך, אין לי כח בשבילך" אמורות להביא אותי לעינוג עילאי.
חשבתי שאחרי כמה דקות שהיא לא רואה שום התקדמות, היא תשנה טקטיקה אבל היא כנראה מאמינה שאם משפשפים מספיק את המנורה - יוצא הג'יני.
ראיתי שכך זה לא יילך, התיישבתי והתחלתי ללטף אותה. לזכותה ייאמר שהיא לא הביא התנגדות (חוץ מההבאה בפרצוף שנשארה כמו שהייתה) אבל מהצד השני, היא הפסיקה כל פעילות ויישבה ובהתה בי. כך זה נמשך כמה דקות עד שהיא חייכה טיפה והודיעה שעוד מעט הזמן נגמר. אני הודעתי לה שאם היא לא תגע לי בזין אז זה בטוח לא ייגמר ורק אז היא חזרה לפעילות.
לאחר ההשפרצה, שלחה אותי למקלחת והביתה. הייתי סה"כ 50 דקות.

לסיכום:
מראה: 10מוחא כפייה
מסז': 5
חוויה כללית: 2 Ouch

אז מי שבחורה צעירה ויפה עושה לו את זה והוא מוכן לויתורים על השאר, מוזמן. אני לא אחזור אליה.

זהוזה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”