אחרי כמה סיבובים שבהם נראה שהאזור שומם לחלוטין, פתאום סביב חצות הופיעה לה רוסיה כוסית בכיכר הגדולה. לנערה קוראים לארה, בת 30 בערך, גוף יפה, רזה עם חזה בינוני, שיער קארה כהה, לבושה בג'ינס קרוע צמוד וחולצה לבנה. דורשת 100 שקלים למ+ז, ומכוונת לחניון שליד תחנת הדלק.
נכנסים לחניון, עוברים לאחור והגברת מורידה חולצה וניגשת למלאכת המציצה החשופה... כאן הגיעו כמה הפתעות. ההפתעה הראשונה היתה שהיא היתה מיוזעת בטירוף, לטענתה הלכה ברגל לבורסה מהתחנה המרכזית, התנצלה וביקשה איזה מגבון לח, אבל לא היה הרבה מה לעשות. ההפתעה השניה היא שברגע האחרון לפני המציצה היא פתאום מתרוממת, מחייכת, אומרת "כמעט שכחתי" ושולפת מהפה תער מכוסה במסטיק. אוקיי, מתגבר על ההלם הראשוני לעל המחשבה על הנזק לאיבר אם היא לא היתה נזכרת ונותן לה לגשת לעבודה. המציצה עצמה מעולה, חזקה ועמוקה, אבל מאוד-מאוד קצרה. בכלל, היא הסתברה די מהר כתקתקנית שחבל על הזמן. אחרי איזה חצי דקה של מציצה מעולה, היא מפשילה מכנסיים, מסתובבת, ומכוונת אותי לדוגי. לא עוברת דקה והיא מתחילה לבקש שאני אגמור, בלווי קולות מזויפים בטירוף מאיזה סרט פורנו.
מסיימים, אני משלם לה, והיא יוצאת מהרכב והולכת לדרכה. כל הסיפור לקח אולי 3 דקות, וחבל - מדובר בנערה עם גוף מדהים אבל שירות מזעזע.