שלום חברים,
צפויה לי הפסקה קצרה בין פגישות באיזור מיאמי, וחשבתי לקפוץ לרפובליקה לכמה ימים של שקט. תוך כדי שיטוט נתקלתי בתופעה מעניינת של ADULT RESORTS שקוראת שם ובגדול. האם מישהו יודע לספק קצת מידע על הנושא ויכול לתת המלצות?
רפובליקה דומיניקנית
2עדכון אחרי מחקר קצר בנושא:
נראה שהמקום http://charlisangels.com הוא הכי רציני בתחום (אשמח אם תאירו את עיני למקום טוב יותר). אמנם יקר אך מתאים בדיוק לצרכי. יצרתי איתם כבר קשר ואני כרגע לפני סגירה.
אשמח לתגובות, עצות והארות בנושא לפני שאני סוגר, משום שהתחום חדש לי לגמרי והעלות גבוהה.
נראה שהמקום http://charlisangels.com הוא הכי רציני בתחום (אשמח אם תאירו את עיני למקום טוב יותר). אמנם יקר אך מתאים בדיוק לצרכי. יצרתי איתם כבר קשר ואני כרגע לפני סגירה.
אשמח לתגובות, עצות והארות בנושא לפני שאני סוגר, משום שהתחום חדש לי לגמרי והעלות גבוהה.
רפובליקה דומיניקנית
3אלה קלאבים קטנים שמציעים חופשה של שבוע בעלות 6000-7000 דולר.
בקלאב יש מספר בנות, אתה בוחר אחת ומבלה איתה כל השבוע. אפשר להחליף אם נוצרת בעיה או אם יש אחת פנויה.
חלום לגבר האמריקאי הפנסיונר...
המגביה עוף - ירחיק ראות
רפובליקה דומיניקנית
43 לילות 4 ימים
חבילה סטנדרטית 4500 $ בחברת בחורה אחת
חבילת וי אי פי 5900 $ 2 בחורות באחד הלילות
חבילת פנטזיה אולטימטיבית 7900 $ 2 בחורות כל לילה
חבילה סטנדרטית 4500 $ בחברת בחורה אחת
חבילת וי אי פי 5900 $ 2 בחורות באחד הלילות
חבילת פנטזיה אולטימטיבית 7900 $ 2 בחורות כל לילה
בגמילה
רפובליקה דומיניקנית
5יש אפליקציה חדשה לאיסוף כסף עבור אירועים שמישהו מארגן , דרך כרטיס האשראי שלו - מיועד למארגני טיולים, על-האש וכד '...
מאחר ולדעתי זה לא רק לאמריקאים פנסיונרים , הטיסה עלי והתשלום למועדון דרך האפליקציה בהשתתפות של כל המעוניינים לקבל דווח מפורט וציורי - כמובן עדכונים חמים מהשטח בזמן אמת ותהיה גם אפשרות להשתתפות אקטיבית - כלומר לבקש לעשות משהו ספציפי עם מישהי ספציפית .....
- יש מצב ? 
רפובליקה דומיניקנית
8למען האמת, בדומניקה לא חייבים את השרות הנ"ל.
אם אתה דובר ספרדית ברמה מינימלית, יש לא מעט נערות שישמחו להיות ה"novia" שלך לכמה ימים. זה אם אתה חובב המראה הלטיני.
באתרים הנ"ל הם מייבאים גם את אותן אוקראיניות שמגיעות לכאן.
אם אתה דובר ספרדית ברמה מינימלית, יש לא מעט נערות שישמחו להיות ה"novia" שלך לכמה ימים. זה אם אתה חובב המראה הלטיני.
באתרים הנ"ל הם מייבאים גם את אותן אוקראיניות שמגיעות לכאן.
רפובליקה דומיניקנית
94900 $ לשלושה לילות !! זה מאוד מאוד מאוד יקר !!! מטורף.
אם כבר במיאמי תפוס JETBLUE OR SPIRIT AIRLINE לדומיניקה או עדיף לקוסטה ריקה , המלון הכי טוב שנימצא ( גם בלי הזמנה מראש ) ותפמפם עד כלות הנשמה...ועדיין תישאר עם 3000$ עודף .
אם כבר במיאמי תפוס JETBLUE OR SPIRIT AIRLINE לדומיניקה או עדיף לקוסטה ריקה , המלון הכי טוב שנימצא ( גם בלי הזמנה מראש ) ותפמפם עד כלות הנשמה...ועדיין תישאר עם 3000$ עודף .
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N
רפובליקה דומיניקנית
10http://www.drnights.com
אכן בדקתי את האתר ונראה מפתה במיוחד אך שימו לב שאתר אינטרנט לחוד ומציאות לחוד . יכולים להגיע ולמצוא בחורות באיכויות שונות . שימו לב למעבר מחבילה אחת לשניים תוספת של שתי בחורות לשעתיים כל אחת = 4 שעות פינוק נוספות , דורשים תוספת של 569$ שזה 142 $ לשעה . במחיר כזה אתה מטלפן לנשיא הרפובליקה וקובע עם אשתו .
... כנראה באמת מדובר באמריקאים פנסיונרים מפוצצים שלא אכפת להם מכלום .
אכן בדקתי את האתר ונראה מפתה במיוחד אך שימו לב שאתר אינטרנט לחוד ומציאות לחוד . יכולים להגיע ולמצוא בחורות באיכויות שונות . שימו לב למעבר מחבילה אחת לשניים תוספת של שתי בחורות לשעתיים כל אחת = 4 שעות פינוק נוספות , דורשים תוספת של 569$ שזה 142 $ לשעה . במחיר כזה אתה מטלפן לנשיא הרפובליקה וקובע עם אשתו .
... כנראה באמת מדובר באמריקאים פנסיונרים מפוצצים שלא אכפת להם מכלום .
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך
דוקטור N
דוקטור N