כ שרשור בנות שנראות טוב (בלי קשר לשירותיות) - סקס אדיר

שרשור בנות שנראות טוב (בלי קשר לשירותיות)

1
חוויה: לפני עשר שנים שהייתי בצבא נכנסתי לתיקתוקיה בבן יהודה, זאת הייתה אחת הפעמים הראשונות שלי - כולי התרגשות.
פותחת לי את הדלת בחורה נערה שטנית בהירה ישראלית לא ממוצא רוסי יפייפיה , מקבלת אותי בחצי חיוך של מונה ליזה - לא הרגשתי בכלל שהיא "שייכת" למקום כזה עם כל הדעות הקדומות של בנאדם שרק מתחיל להכיר את עולם התיקתוקיות, היא הייתה נראית כמו מישהי מהבצפר שלי שמסתובבת עם כל הכוסיות ואני כמו כלבלב חרמן כל בוקר רץ לקבל ממנה נשיקונת וחיבוק.
כיוונה אותי בעדינות לאחד מחדרי ההמתנה שם עברתי את הסבב הרגיל של כל הבנות שעובדות כשאף אחת לא מצאה חן בעיני - לבסוף זו שנכנסה ראשונה (שני לא נכנסה, כנראה הרגישה שכבר הציעה את מרכולתה ואני לוט בערפל) חוזרת אלי ושואלת : "נו??? אף אחת לא מצאה חן בעיניך?" חייכתי ואמרתי בנימוס שלא וכדרך אגב סתמית אמרתי לה כמה זו שפתחתה לי את הדלת הקסימה אותי , והיא השיבה: "למה לא אמרת?!" , מצאתי את עצמי עולה איתה במדרגות עם חיוך חצי מנה שווארמה. נכנסנו - הכרות קצרה - מציצונת כשאני על הברכיים במיטה והיא מתחתי מחמיאה לי - כולי אושר - הגעתי לבית זונות ומצאתי את עצמי עם מלכת השכבה (ברור שאני קצת מגזים, הזיכרון דבר מתעתע) , זיון במיסיונרית - אני גומר למילות הכל הכבוד שגמרתי , נשיקה על הלחי ויוצא לרחוב כמו טווס, חוויה על העשר.

מוסר השכל: בטוח שיש עוד הרבה שחושבים כמוני ואני לא חושב שיש על זה מספיק דגש בפורום , אז מצאתי לנכון לפתוח על זה שרשור, בנות שנראות טוב , לא בערך לא כמעט , טוב (וכשמשהי נראית טוב באמת בד"כ יש קונצנזוס על זה).
בלי קשר לשירותיות - בלי קשר למקום - בלי קשר לתקתוק והחוויה האישית של כל אחד ורצוי בזול.

שיתוף מהשבוע האחרון: ז'בוטינסקי 63, תיקתוקיה , בחורה ברונטית רוסיה בערך בגיל השלושים , נאה בפנים וגוף על הכיפאק (לא זוכר שם).

יאללה שיתופים :)))
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”