הסיפור שם מתעתע. יש אין ספור מודעות של בחורות חלקן עם תמונות אמיתיות באין ספור אתרים. אתה מתקשר לבחורה, בטוח שאתה מדבר איתה. היא משוחחת באדיבות, מספרת הכל, נותנת מחיר וקבעת איתך במידה והחלטת. ההפתעה מושלמת כשמגיעה פתאום בחורה אחרת. ואז מסתברת האמת - דיברת עם הפקידה. לכל פקידה אין ספור מספרים, לכל אחד מהם סיפור כיסוי מושלם.
וכך הגיעו להן לחדרי שתי כופנות, שתמורת 10 יורו פינו את החדר מהר מאוד. אחרי שהבנתי את הקונץ נכנסתי לפעולה מחדש. דיברתי עם הפקידות, הבהרתי להן שאני מבין שהן רק פקידות ושישלחו תמונות אמיתיות של הבחורה שאמורה להגיע אלי לחדר. פה הכל השתנה. ביו םהראשון הגיעה לחדר בחורה שביום טוב אתה בטוח שהיא פקידה בבנק. צעירה, חמידה, לבבית, אנגלית מצויננת, אבל לא שידרה סקס. כל זה השתנה אחרי שהכסף עבר לידיה (150 יורו) הבחורה מכונת סקס. מוצצנת נהדר, מלקקת הכל, זיון מהסרטים. שעה מלאה של כיף.
למחרת, כשהנוסחה כבר בידי, צלצלתי לאותה פקידה וביקשתי בחורה אחרת. זה עבד. הגיעה רוסיה, לא פצצה, אבל סקסית בטירוף. הייתי איתה שעתיים תמורת 220 יורו. שווה כל פרוטה. מצצה כל טיפת זרע שעוד נשארה לי בגוף. חלום.
בריצור ולעניין. בפראג אין פרטיות, כולן שייכות לסוכויות ליווי כאלו ואחרות. תזהרו, שמרו על הכסף ואם תפעלו נכון מצפה לכם חוויה נהדרת.